Mustang 1 718 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Mnie się 508 podoba z wyglądu, ale tata oglądał i też za nisko się niby siedzi. A 3008 jest spoko, ale on jednak nie jest przekonany do SUV'ów. Plus co do Peugeota - osobiście jestem przekonany, że marka mocno poprawiła jakość. Ale tata już dwa razy naprawdę napalił się na nowy model z logo lwa i bez szczególnego zastanowienia wybierał sobie najpierw 307 SW (za indywidualne fotele, udawanie minivana i szklany dach), a potem 407 SW (za stylistykę i szklany dach) na samochód służbowy. Oba zaliczają się do najbardziej awaryjnych samochodów jakimi jeździł, co sorry, ale rzutuje jednak na postrzeganie marki. Mondeo spoko, ale niczym szczególnym się nie wyróżnia. Do tego lifting za pasem. Vignale jest za drogi, a tata nie chce dopłacać do ekskluzywnego wykończenia. Optima? Obiektywnie na pewno dobry samochód, ale tata nie jest jeszcze skłonny wydać tyle kasy na Kię. Insignia podoba mu się z wyglądu, jest przestronna i odpowiadała mu na jeździe próbnej. Ma atrakcyjne ceny, jedne z najlepszych reflektorów na rynku (matrix LED), nowoczesne multimedia i jest nowym modelem, ale już nie w pierwszym roku produkcji. Ten Focus Active z kolei zalicza się do nielicznych podwyższonych kompaktów, ale bez napędu na obie osie (który nie jest tacie potrzebny), jest potencjalnie tańszy, a też nowoczesny i też może mieć światła matrix LED (a idea jazdy na "długich" cały czas bardzo przypadła tacie do gusty, szczególnie, że ma dość mizernych halogenów Passata). Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Swiatla LED to obok ACC + automat, cos co najbardziej doceniam w nowych samochodach Po przesiadce z Aurisa 2007 do nowych samochodow to poprostu jest przepasc wizualna w nocy. PS nie chce ktos kupic Aurisa z 2007 2,0 TDI 126 KM, z przebiegiem 277 000km? Pozbyc sie musze Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 42 minuty temu, Welna napisał: Swiatla LED to obok ACC + automat, cos co najbardziej doceniam w nowych samochodach Po przesiadce z Aurisa 2007 do nowych samochodow to poprostu jest przepasc wizualna w nocy. PS nie chce ktos kupic Aurisa z 2007 2,0 TDI 126 KM, z przebiegiem 277 000km? Pozbyc sie musze A za ile sprzedajesz bo kumpel z pracy szuka pierwszego samochodu dla syna 18 lat. Szuka czegoś takiego w dobrym stanie technicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 7 godzin temu, milan napisał: Jak tasmy beda po jego stronie to dlaczego nie Taśmy do klejenia? XD Auto teraz tak wygląda: bez znaczka : ) - i ta szpara do weryfikacji. 5 godzin temu, mozi napisał: Banny widzę że Cie nosi. To niestety jest kwestia cierpliwości bo kupić ulepa to nie problem tylko jak Ci się zacznie sypać to bedzie płacz. Musisz imo poszukać. Jak kupowałem kiedyś swifta a uparłem się na sporta to szukałem 3 miechy. I kupiłem perełke która wpradzie była droższa od ogłoszeń ale bez zarzutu od gościa co chyba jadł z dywaników i był 1 włascicielem. Swoją drogą sport niby 125 kucy ale jak to fajnie jechało. Miałem nawet się pobawić w dokładkę komplressora do tego bo potrafi dać 160-180 kucy ale brak czasu + drogie graty mnie zniechęciły. No, pewnie tak... wiadomo. Ta biała BRZ nieaktualna : / _ To może taki model: https://www.otomoto.pl/oferta/ford-mustang-ford-mustang-3-7l-305km-2014-xenon-led-tempomat-serwis-w-aso-ID6zaGjG.html "Lampa jest sprawna, auto normalnie uzytkuje, koszt lampy wg cen allegro zaczynaja sie od 850, malowanie 200-500 zalezy czy czesciowo czy cale elementy" Zdjecie z usa - niegroźna stłuczka, poduszki całe. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ten mustang na zdjęciu od przodu jakby miał troche zeza Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 I czemu gość wrzuca do zdjęć fakturę z serwisowania innego samochodu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 36 minut temu, D.B. Cooper napisał: Ten mustang na zdjęciu od przodu jakby miał troche zeza Hmm, nie wiem, wydaje się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Bunny widze chce odejsc z hukiem Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) No Banny bardzo słabo. Ja swoją Astre OPC z pół roku szukałem. Powolutku. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 10 godzin temu, Mustang napisał: Mnie się 508 podoba z wyglądu, ale tata oglądał i też za nisko się niby siedzi. A 3008 jest spoko, ale on jednak nie jest przekonany do SUV'ów. Plus co do Peugeota - osobiście jestem przekonany, że marka mocno poprawiła jakość. Ale tata już dwa razy naprawdę napalił się na nowy model z logo lwa i bez szczególnego zastanowienia wybierał sobie najpierw 307 SW (za indywidualne fotele, udawanie minivana i szklany dach), a potem 407 SW (za stylistykę i szklany dach) na samochód służbowy. Oba zaliczają się do najbardziej awaryjnych samochodów jakimi jeździł, co sorry, ale rzutuje jednak na postrzeganie marki. Mondeo spoko, ale niczym szczególnym się nie wyróżnia. Do tego lifting za pasem. Vignale jest za drogi, a tata nie chce dopłacać do ekskluzywnego wykończenia. Optima? Obiektywnie na pewno dobry samochód, ale tata nie jest jeszcze skłonny wydać tyle kasy na Kię. Insignia podoba mu się z wyglądu, jest przestronna i odpowiadała mu na jeździe próbnej. Ma atrakcyjne ceny, jedne z najlepszych reflektorów na rynku (matrix LED), nowoczesne multimedia i jest nowym modelem, ale już nie w pierwszym roku produkcji. Ten Focus Active z kolei zalicza się do nielicznych podwyższonych kompaktów, ale bez napędu na obie osie (który nie jest tacie potrzebny), jest potencjalnie tańszy, a też nowoczesny i też może mieć światła matrix LED (a idea jazdy na "długich" cały czas bardzo przypadła tacie do gusty, szczególnie, że ma dość mizernych halogenów Passata). Twój tata akurat użytkował jedne z najgorszych modeli Peugotow. Oczywiście, że Peugeot bardzo poprawił jakość wystarczy wsiąść do 508, a już do tej nowej to wgl kosmos. Insignia nowa z wyglądu jakoś nie porywa dziwnie to auto wygląda jakieś takie nijakie jest. 5 godzin temu, Banny napisał: Taśmy do klejenia? XD Auto teraz tak wygląda: bez znaczka : ) - i ta szpara do weryfikacji. No, pewnie tak... wiadomo. Ta biała BRZ nieaktualna : / _ To może taki model: https://www.otomoto.pl/oferta/ford-mustang-ford-mustang-3-7l-305km-2014-xenon-led-tempomat-serwis-w-aso-ID6zaGjG.html "Lampa jest sprawna, auto normalnie uzytkuje, koszt lampy wg cen allegro zaczynaja sie od 850, malowanie 200-500 zalezy czy czesciowo czy cale elementy" Zdjecie z usa - niegroźna stłuczka, poduszki całe. Jak już chcesz się bawić w takie rzeczy to lepiej kup auto dojechane i sam je rób wyjdzie dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Okej, teraz taka GT86 się pojawiła: https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-gt86-gt-86-wersja-cup-indyvidual-ID6Bz68W.html#a7c69d3d9b Wysyłać autotesto? xD Świnoujście troche daleko Wiem, że trzeba na spokojnie, ale ten wygląda na fajny egzemplarz - chyba, że znowu oszukują mnie z PL salonem.. Bez wypadkowość również nie odznaczona. 3 godziny temu, milan napisał: Bunny widze chce odejsc z hukiem nie wiem czy dobrze rozumiem "odejść" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 No bawiac sie we wraki i jadac 250 na godzine moze byc niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ta toyotka przy 200 kucykach 250 nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 12 minut temu, sprite napisał: Ta toyotka przy 200 kucykach 250 nie pójdzie. Prawda ; ) Na tą chwilę biorę pod uwagę 3 auta: 1) GT86/BRZ 2) Mustang 3.7 3) CLS 500 (ehh ta buda, te linie..miazga) Spróbuję troche ochłonąć, jutro zadzwonię do tej czarnej Toyoty i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dla mnie dwa pierwsze są rzeczywiście samochodami dla amatora motoryzacji. Natomiast stary CLS w 2018 kojarzy mi się z autem kupowanym głównie dla szpanu, przez ludzi chcących uchodzić za bogatszych niż są w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @Banny A takie coś? http://www.gieldaklasykow.pl/mercedes-cl-500-c215-2001-52900-pln-warszawa/ Trochę starawy już, ale nadal robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Hmm, szkoda, @Mustang że uważasz CLS za auto głównie dla szpanu. Ja uważam, że ten samochód ma cos w sobie. @krupek Ale nie będę namawiać - każdy ma prawo do swoich opinii. nie wiem gdzie się zapodziała odpowiedź dla @krupek - Myślałem nad r129 czy SEC, ale to juz większe pieniądze. Dodatkowo R129 jakoś mnie mniej kręci.. a ten z Twojego ogłoszenia to kompletnie odpada Jeśli gwiazda to tylko CLS, na tą chwilę. Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Merol elegancki. Brany dla szpanu? Oczywiście że tak i co z tego xd Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ten mercedes jeszcze pare lat potrzebuje, żeby stać się klasykiem trochę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 17 godzin temu, Banny napisał: Wysyłać autotesto? xD Świnoujście troche daleko Za stowke podejde do goscia, przejade sie kawalek i dam znac czy dobrze idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 3 godziny temu, szejdj napisał: Ten mercedes jeszcze pare lat potrzebuje, żeby stać się klasykiem trochę. Mi to jak najbardziej by odpowiadało. 11 minut temu, Grabek napisał: Za stowke podejde do goscia, przejade sie kawalek i dam znac czy dobrze idzie nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Nie wiesz co tracisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Banny a taka opcja? https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-gt86-salon-pl-odstepne-leasingu-ID6BvZaE.html#388d7234c8 Czy coś podobnego? Może tak prosciej i jak masz kasę na bierząco to sobie ogarniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-polski-salon-ful-led-nawi-pelna-opcja-vat23-ID6zIDah.html#d6cd7b6207 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Co mu wyskakujesz z jakoś mazdo dla geja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi