balon 5 323 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) 13 minut temu, Mustang napisał: Dla mnie AWD by było spoko w mocniejszym aucie na problemy z trakcją na mokrym. Chociaż to też dla zabawy bardziej, bo nikt mnie nie zmusza do wyścigów spod świateł w deszczu. ooo i to jest jak najbardziej argument. To jesdyna użyteczność AWD, której czasami m brakuje. Ale to tak jak piszesz, na mokrym asfalcie i przy ostrym ruszaniu. Można żyć bez tego. Edytowane 17 Lutego 2019 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ewentualnie na wyjściu z zakrętu, ale mowa tu o już totalnej jeździe sportowej dla zabawy. Bo do normalnej wystarczy kontrola trakcji, która spowalnia, ale likwiduje zagrożenie dla nieobeznanego kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, milan napisał: Btw, widzieliscie jaki skandal w salonach Suzuki? Jimny nie do zdobycia, takie zapotrzebowanie. Bo nie licząc pickupów to jedyna prawdziwa terenowka na ramie ( nie licząc aut rosyjskich jak np. UAZ Patriot <3 ). Aczkowilek cena trochę z du.py, myślałem, że będzie niższa, miała być niby niższa akcyza na japonskie auta i jakoś nie widzę niższych cen w salonach. Czekam na ruch Fiata, bo przyłapano Fiata Toro w Polsce, najprawdopodobniej na testach ( auto oferowane tylko na rynek Ameryki Płd). Może być fajna alternatywa, tak jak w przypadku Fullbacka, a jeszcze prawodpodobne, ze niedlugo zobaczymy 7 miejscowego SUVa na bazie Toro, to byłaby kosa - rama, prawdziwe napędy. Szkoda, że pickupy z podwójną kabiną nie są już traktowane w Polsce jako ciężarowe, skutecznie to zabiło rynek. Toro A co do napędów, ich skuteczności i przydatności to można pisać wypracowania. To, że auto ma symbol 4x4 nie znaczy, że będzie się prowadzić jak po szynach. Edytowane 17 Lutego 2019 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Pajda cichy lobbysta Fiata Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Si naturalmente, Fiat e Alfa Romeo <3 A tak poważnie to wystarczyło pojeździć dwa lata czymś bardziej terenowym i ciężko będzie mi teraz zrobić przesiadkę na zwykłe osobowe auto. Brak problemów z parkowaniem, przejazdem przez dziwne drogi, prześwit. Edytowane 17 Lutego 2019 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Czyli Stelvio następne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Samochód dojechał do Olsztyna. Jutro lecę rano oglądać. Biorę kartę pojazdu i lecę rejestrować. Jak przelew do nich dojdzie to myślę w środę maks czwartek odbiór. Tylko jutro będę oglądał karoserię i wnętrze jak martwe pixele w moim Samsungu kiedy kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nie myślałeś o Proceedzie? żartuje Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 34 minuty temu, milan napisał: Nie myślałeś o Proceedzie? żartuje Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 W dniu 17.02.2019 o 13:42, Mustang napisał: Czyli Stelvio następne. https://www.youtube.com/watch?v=64PqvC0DEe4 Jak na SUV-a o typowo sportowym charakterze, ie jest żle Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 19 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni). Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na szybko zdjęcia mojego autka z zewnątrz oszroniony. Odbiór w piątek (dopiero w czwartek mogą mi wydać jutro zajmuję się rejestracja a czwartek cały w robocie i nie mogę się wyrwać ) i wtedy czas na testy na drodze oraz lepsze fotki Jak ja się cieszę. Czuje się jak dziecko co dostało nową zabawkę Biorę urlop w poniedziałek i jade z żoną na wycieczkę. Jeszcze w niektórych miejscach ma tasiemki na chromie z zewnątrz a w środku wszystko w folii to zdjęcia dam po odbiorze. Edytowane 19 Lutego 2019 przez blantman 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 E L E G A N C K I Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Bardzo ładny. I spokój na lata, piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Tylko folii nie zrywaj, przy sprzedazy bedzie jak niesmigany Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 FAJNY TAKI NIE ZA DUZY NIE ZA MAŁY <somsiad> gratulacje, co nowe to nowe, a nie jak pie.rdolony biedak uzywke za 40 tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Te tygrysie noski rządzą <3 Nawet Venga jest ładna, w rodzinie KII jedynie Soula nie mogę zrozumieć, po co to i dla kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 ale by beema byla za takie pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Osrana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @blantman Gratuluje autka. Będziesz mega zadowolony. Powiedz jeszcze jaki silnik bo niewiem czy pisałeś. Kurde ja do teraz mam zagwóźdźke czy Focus czy CEED. Mimo iż Fordzikiem już 2gi miesiąc śmigam. Jeszcze nigdy 2 samochody nie były tak do siebie zbliżone, że oba mi sie podobały, zawsze jeden miał znaczną przewagę nad 2gim a tu praktycznie remis. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 1.4 t-gdi 140 km najmocniejszy silnik benzynowy w tym modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 7 minut temu, blantman napisał: 1.4 t-gdi 140 km najmocniejszy silnik benzynowy w tym modelu. jechałem. Jedyny silniczek warty brania pod uwage. Fajnie się zbiera i miło jazdę próbną wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Obecnie jeżdżę Nissanem Qashqai z 2008 r. Wszystko spoko, ale zrobił się już za mały trochę - jeden z fotelików zamontowany jest na stałe i żeby się zmieścił musiałem przesunąć mocno fotel przedni pasażera. W efekcie z przodu mogą jeździć tylko karły. Szukam zatem czegoś rodzinnego, najlepiej w automacie. Budżet powiedzmy ok 80-90k. Na razie nie mam praktycznie nic sprecyzowanego (a i zupełnie się nie znam), rzućcie proszę jakieś modele, to będę dalej myślał. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 dla 4, 5, czy 7? Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 5. 7 będzie miłą opcją, ale wykorzystywaną stosunkowo rzadko. Chyba że będzie jeszcze w przyszłości jakieś multicombo brajanowo-karynkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Outlandery to dobre auta rodzinne, bo w środku mają dużo przestrzenni, obczaj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi