janol 429 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Dziś takiego oglądałem na parkingu ; ) Duże bydlę. Ale chyba trochę ponad budżet, bo generalnie w pierwszej kolejności rozważam leasing nówki z salonu - nie mam siły na zakup używanego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Pół biedy że jak chcesz 5-7 foteli pełnoprawnych to masz przynajmniej ograniczony zakres. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Aa, bo Ty nowy chcesz. A Milanowy Carens się nie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Może Skoda Superb Combi? Ogrom miejsca z tyłu i z przodu, ostatnio były jakieś upusty i można było za 90k kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Łoj Suberb za 90 tys to musi być niezły golas ze słabym silnikiem. Może C4 Grand Picasso? 7 miejsc jak trzeba, jak nie olbrzymi bagażnik i bardzo przestronna kabina z milionem schowków. Minus? Kilka lat na rynku więc konstrukcja technologicznie ciut przestarzała (choć elektroniki ma to dużo). Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Racja, to była jednak cena netto wersji z 1,5 TSI i manualem. Mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A 1.5 TSI to za słabe niby? Ja bym popytał o vany w salonach. Wypadły z łask przez SUV'y, więc na pewno można liczyć na dobre rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Najsłabsze co oferują w Superbie, czy za słabe to już kwestia indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Robert, czy ten janol powyżej to ten sam janol, którego znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Nie, tamten by nie wywalił avatara. Widziałem na OLXie że sprzedaje konto z całym uposażeniem, widocznie nowy własciciel nie lubi family guya. Edytowane 3 Marca 2019 przez milan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Carens wydaje się być ok, ale ma poważny minus, bo jeździ nim Milan. Dwa takie same samochody na FPE to chyba za dużo. C4 Picasso (obecnie chyba Space Tourer) też fajny, ale znowu wersja, która by mi pasowała to ponad budżet, przynajmniej wg cen na stronie/konfiguratorze. Nawet nie wiem na ile te ceny są realne, tzn na jaki rabat można liczyć - nie kupowałem jeszcze auta z salonu. W ogóle to są jakieś absurdalne kwoty do wydania na taką pierdołę jak samochód, z drugiej jednak spędzam w nim sporo czasu i tak sobie uzasadniam myślenie o zakupie. A jeśli kolega @mcp to ta sama osoba, o której myślę, to akurat spokojnie zmieściłaby się na przednim fotelu w moim obecnym aucie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Widziałem że w salonie toyoty po drodze stoi na sprzedaż identyczny, na otomoto jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) 37 minut temu, janol napisał: Carens wydaje się być ok, ale ma poważny minus, bo jeździ nim Milan. Dwa takie same samochody na FPE to chyba za dużo. C4 Picasso (obecnie chyba Space Tourer) też fajny, ale znowu wersja, która by mi pasowała to ponad budżet, przynajmniej wg cen na stronie/konfiguratorze. Nawet nie wiem na ile te ceny są realne, tzn na jaki rabat można liczyć - nie kupowałem jeszcze auta z salonu. W ogóle to są jakieś absurdalne kwoty do wydania na taką pierdołę jak samochód, z drugiej jednak spędzam w nim sporo czasu i tak sobie uzasadniam myślenie o zakupie. A jeśli kolega @mcp to ta sama osoba, o której myślę, to akurat spokojnie zmieściłaby się na przednim fotelu w moim obecnym aucie ; ) Ja nigdy więcej nie kupię używanego auta. Nowe auto które sam wybrałeś i skonfigurowałeś to bajka. Dodatkowo kilka lat spokoju. Jeżeli chodzi o citroena to jak u nich w styczniu byłem mieli bardzo kiepskie rabaty dla ludzi bez firm i bardzo dobre dla firm. Jeżeli kupujesz na firmę to spoko ale jak jako osoba prywatna raczej dobrej ceny nie ugrasz. Ja chciałem przez chwilę ich aircrossa ale cena mnie odstraszyła i prawie zerowe rabaty. Gdybym miał firmę to mógłbym wtedy ugrać ponad 8 k. Edytowane 5 Marca 2019 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Ten tutaj chyba ma wszystko i cena znośna https://www.otomoto.pl/oferta/citroen-c4-grand-picasso-1-2-pt-130-km-more-life-wyprzedaz-rocznika-2018-ID6Bulw0.html#4c57a95775 Ale ja nie siedziałem w tym, po rpzygodach nigdy w życiu żaden francuz nie stanie przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Widziałem że w salonie toyoty po drodze stoi na sprzedaż identyczny, na otomoto jest.A dej link proszę. EditW międzyczasie dałeś. Dzięki, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 https://www.otomoto.pl/oferta/kia-carens-135km-l-7os-navi-kamera-f23-gw-2025r-salonpl-bonkowscy-ID6BHrZW.html#d5ba92aa9b Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 11 godzin temu, blantman napisał: Ja nigdy więcej nie kupię używanego auta. Nowe auto które sam wybrałeś i skonfigurowałeś to bajka. Dodatkowo kilka lat spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 U mnie szukania samochodu ciąg dalszy, mam czas do lipca, żeby sobie coś znaleźć (od kwietnia nowa praca, więc przezornie chcę zaczekać do tego terminu i jak przedłużą umowę, to można kupić). Byłem nastawiony na C3, ale skoro mam czas jeszcze, to sobie chodzę i sprawdzam. Wczoraj odwiedziłem salon Suzuki, usiadłem w Swifcie i Baleno. To co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, to ilość miejsca w Baleno: rewelacja, kompletnie bez porównania z C3. Cena auta też spoko (58 tys. za naprawdę bogate wyposażenie). Chyba się umówię na jazdę próbną.. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 I tak skończysz z Kią Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Koncepcyjna Kia Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Suzuki? Serio? Siedziałem we wszystkich jakiś czas temu w salonie jak czekałem na serwis i byłem zaskoczony aż tak niskim poziomem wykonania i w ogóle stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 <wyobraża sobie krupka wsiadajacego do każdego auta w salonie, bez najmiejszego zamiaru kupna, i gdakajacego jakie chuyowe wykonanie bez stylu> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 No czekałem na auto w serwisie Mitsubishi i Suzuki to sobie pooglądałem auta. Pisałem już o tym. Co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 U mnie szukania samochodu ciąg dalszy, mam czas do lipca, żeby sobie coś znaleźć (od kwietnia nowa praca, więc przezornie chcę zaczekać do tego terminu i jak przedłużą umowę, to można kupić). Byłem nastawiony na C3, ale skoro mam czas jeszcze, to sobie chodzę i sprawdzam. Wczoraj odwiedziłem salon Suzuki, usiadłem w Swifcie i Baleno. To co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, to ilość miejsca w Baleno: rewelacja, kompletnie bez porównania z C3. Cena auta też spoko (58 tys. za naprawdę bogate wyposażenie). Chyba się umówię na jazdę próbną.. Pracowałem w salonie suzuki przez krótki czas. Baleno wtedy wchodził do salonów. Autko nawet ok za taka kasę ale jakość spasowania materiałów to dramat. Już lepiej weź jakieś polo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi