balon 5 342 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 34 minuty temu, D.B. Cooper napisał: Co teraz z limuzyną od VW? b9 ma być tylko w kombi, Arteon też już tylko w kombi idzie, a za chwilę i tak zamykają jego produkcję. Jest w planach jakiś farbowany passat w sedanie czy już tylko kombi i suvy? Jako były użytkownik generacji b5, a aktualnie b6 i b8 jestem zaniepokojony tym obrotem wydarzeńTakie b9 za kilka lat na pewno byłoby w kręgu moich zainteresowań w przypadku zmiany auta, ale wolałbym Sedana. Sedan ponoć tylko z kogutem na masce. Widły only kombi. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 10 hours ago, D.B. Cooper said: Co teraz z limuzyną od VW? b9 ma być tylko w kombi, Arteon też już tylko w kombi idzie, a za chwilę i tak zamykają jego produkcję. Jest w planach jakiś farbowany passat w sedanie czy już tylko kombi i suvy? Jako były użytkownik generacji b5, a aktualnie b6 i b8 jestem zaniepokojony tym obrotem wydarzeńTakie b9 za kilka lat na pewno byłoby w kręgu moich zainteresowań w przypadku zmiany auta, ale wolałbym Sedana. ID7 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia (edytowane) Wyglada trochę jak policyjne auto z tym ekranem. Edytowane 7 kwietnia przez Sedrak Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Bo to jest policyjne auto, nawet napis jest POLICE Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 1 godzinę temu, Mustang napisał: 12 godzin temu, D.B. Cooper napisał: Co teraz z limuzyną od VW? b9 ma być tylko w kombi, Arteon też już tylko w kombi idzie, a za chwilę i tak zamykają jego produkcję. Jest w planach jakiś farbowany passat w sedanie czy już tylko kombi i suvy? Jako były użytkownik generacji b5, a aktualnie b6 i b8 jestem zaniepokojony tym obrotem wydarzeńTakie b9 za kilka lat na pewno byłoby w kręgu moich zainteresowań w przypadku zmiany auta, ale wolałbym Sedana. Rozwiń ID7 No i jeszcze ODI jak chce się sedana z grupy VAG. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 1 godzinę temu, Mustang napisał: ID7 Fajny, poczekam na ropniaka Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 28 minutes ago, D.B. Cooper said: Bo to jest policyjne auto, nawet napis jest POLICE Tablet w passacie skojarzył mi się z policyjnym samochodem. Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 14 godzin temu, balon napisał: Sedan ponoć tylko z kogutem na masce. Widły only kombi. Tylko że superb to nie sedan (co akurat uważam za zaletę) 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Chodzi o ogólną bryłę. Wiadomo, że Liftback będzie praktyczniejszy. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 2 godziny temu, gtfan napisał: Tylko że superb to nie sedan (co akurat uważam za zaletę) Tiaaa liftbacki są super. Szkoda, że ich tak mało zawsze było/jest. Co tam kiedyś było? Vectra, Laguna, Superb, C5? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Primera, Tempra, Croma? KIEDYŚ TO BYŁO Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Octavia tez chyba miała liftback i kiedyś były chyba Avensis Cytuj
Mani 685 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 1 godzinę temu, balon napisał: Primera, Tempra, Croma? KIEDYŚ TO BYŁO Croma? Fiat Croma? Fiat, który sobie za to auto życzył ok 80 tys zł w czasach gdy auta kosztowały z 20 tys mniej? what can go wrong with that? Fiaty są tak beznadziejnie nijakie, że dziw bierze że ludzie jeszcze myslą by to kupować. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Easy. Mi chodziło tylko czy był to liftback i myślałem raczej o pierwszej generacji przed denominacją 1 Cytuj
boywrc 18 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Easy. Mi chodziło tylko czy był to liftback i myślałem raczej o pierwszej generacji przed denominacją Od razu mi się przypomniała Thema 8.32 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia W dniu 5.04.2024 o 13:28, AdiCarrion napisał: Co nie przeszkasdza sprzedawać się Hornetowi 10 razy więcej od Tonale Hornet jest po prostu tańszy + marka jest znana w USA, ot i cała tajemnica Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia W dniu 5.04.2024 o 13:13, Sedrak napisał: Kuzyn ma taką na taxi w LPG i bardzo chwali. Fajnie wyposażony, wygodny, dużo miejsca i przy 60k jeszcze orginalne klocki miał. W trasie taki sobie jak większość hybryd i bardzo słabo się prowadzi jak ktoś oczekuje frajdy z jazdy, ale jako urządzenie do taniego i wygodnego przemieszczania się to bardzo dobre auto. Trochę poczytałem i raczej są pozytywne opinie, gadałem nawet ostatnio z kolesiem, który w Corolli ma ten silnik 1.8 Hybryda od nowości i złego słowa nie powie. Jedne co mnie trochę odrzuca to wersja wyposażenia a w sumie jego część, niby jest wszystko oprócz przeszklonego dachu ale wiąże się to też z tym, że siedzenia są w pół-skórze takie nie wiadomo co i jeszcze wygląda raczej średnio. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Co to znaczy w pół-skórze? Boczki w skórze, środek w tapicerce? Jak tak, to przecież fajne połączenie. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Dokładnie tak No ja jakoś nie jestem do tego przekonany, trochę boję się co się stanie z tą skórą po jakimś czasie. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia 8 minut temu, BRY@N napisał: Dokładnie tak No ja jakoś nie jestem do tego przekonany, trochę boję się co się stanie z tą skórą po jakimś czasie. Nie ma tragedii Choć ja nie jestem fanem skór w samochodzie, jedna wolę jakiś mix z alcantarą. Co najwyżej trochę Ci po bokach popęka, przy wsiadaniu jednak lewa strona będzie trochę "szurana". Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia On 4/7/2024 at 6:42 PM, balon said: Easy. Mi chodziło tylko czy był to liftback i myślałem raczej o pierwszej generacji przed denominacją Ajajaj, w czasach liceum (2003 rok), gdzie na 18tki niektórzy podostawali maluchy (Czasy, gdy dobry maluch kosztował 200-300zł + flaszka dla dziadka, żeby mu smutno nie było jak wyciągał z garażu, ziomek kupił malucha rocznik 78 w idealnym stanie za 250zł, głupi był i go sprzedał po paru latach, a takie w oryginalne dziś wartę są kilkadziesiąt tysięcy) jeden bananowy dzieciak dostał od starych Fiata Crome 2.5 TURBODIESEL Skóra, klimatyzacja, pełna elektryka, laski wsiadały przez szyberdach. I te zegary, jak w maluchu miałeś jeden, tak tu robiło wrażenie kolosalne. 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia 35 minut temu, Faranell napisał: Nie ma tragedii Choć ja nie jestem fanem skór w samochodzie, jedna wolę jakiś mix z alcantarą. Co najwyżej trochę Ci po bokach popęka, przy wsiadaniu jednak lewa strona będzie trochę "szurana". W sumie jeśli auto będzie dobre (mało awaryjne) to i to jakoś przeżyje. Moją wewnętrzną zastanawia też kwestia tego LPG W hybrydach tak bezproblemowo to działa? Z tego co czytam to opinie są mieszane raczej. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia 11 minutes ago, BRY@N said: W sumie jeśli auto będzie dobre (mało awaryjne) to i to jakoś przeżyje. Moją wewnętrzną zastanawia też kwestia tego LPG W hybrydach tak bezproblemowo to działa? Z tego co czytam to opinie są mieszane raczej. Hybrydowe toyoty łykają LPG bez problemu i jazda jest za półdarmo. Kumpel pracuje w KME w Łodzi to gazują tego na potęgę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi