Dud.ek 2 054 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Jakieś minusy Daci Jogger 1,6 full hybrid? Poza oczywiście niskim prestiżem i bezpieczeństwem. Chodzi mi głównie o napęd, gdzieś czytałem, że kosztowna wymiana akumulatorów na które jest 2lata gwarancji. Właściwie to po tym okresie pewnie bym go sprzedawał. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Nie mam Joggera a dustera, po opiniach ludzi ten napęd hybrydowy jest całkiem ok jak za taką cenę. Jeden do jednego przeniesiony z gamy renault. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 24 minutes ago, Dud.ek said: Jakieś minusy Daci Jogger 1,6 full hybrid? Poza oczywiście niskim prestiżem i bezpieczeństwem. Chodzi mi głównie o napęd, gdzieś czytałem, że kosztowna wymiana akumulatorów na które jest 2lata gwarancji. Właściwie to po tym okresie pewnie bym go sprzedawał. Na papierze nie widzę szczególnych minusów, pytanie jakie będziesz miał wrażenia po jeździe próbnej. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Zastanawiam się nad takim wozem, wcześniej ze względu na silniki odpadało takie rozwiązanie. Pytanie, czy dostane leasing na moją działalność. Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Godzinę temu, Dud.ek napisał(a): Zastanawiam się nad takim wozem, wcześniej ze względu na silniki odpadało takie rozwiązanie. Pytanie, czy dostane leasing na moją działalność. A oglądałeś MG HS czy Omodęw tej cenie?Chyba, że musi być to auto 7-osobowe, no to wiadomo,że Jogger. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) Mg odpada, nawet nie wiem jak wygląda. Nie musi być 7 miejsc ale musi pomieścić 5os. rodzine i nie mieć warzywnego silnika. W tej cenie nie ma dużego wyboru. E: Ten MG wygląda zaskakująco dobrze! Edytowane 19 września przez Dud.ek Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września No te MG wyglądają dobrze, ale myślę, że potrzeba tak 4-5 lat, żeby ocenić, czy tylko wyglądają. 1 Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 16 minut temu, krupek napisał(a): No te MG wyglądają dobrze, ale myślę, że potrzeba tak 4-5 lat, żeby ocenić, czy tylko wyglądają. Na zachodzie one już są dłużej, można już wyciągnąć jakieś wnioski. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września W zagłębiu Plichty widziałem ich nowy salon. Aż zajrzę tam z ciekawości, bo jestem mega ciekaw jak te auta z bliska się prezentują 1 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Ktoś przywołał Omode to się zgłaszam 27.09 będzie w PL mieć premiere drugi model JAECOO J7. Jeździłem, za 158k full AWD. Całkiem solidne te chińczyki. Jakby ktoś miał pytania to walić śmiało. Ja mam pielgrzymki do salonu. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 17 minut temu, Mani napisał(a): Ktoś przywołał Omode to się zgłaszam 27.09 będzie w PL mieć premiere drugi model JAECOO J7. Jeździłem, za 158k full AWD. Całkiem solidne te chińczyki. Jakby ktoś miał pytania to walić śmiało. Ja mam pielgrzymki do salonu. Z MG też działasz? Ten nowy HS wydaje się super za te pieniądze. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 20 minut temu, Mani napisał(a): Ktoś przywołał Omode to się zgłaszam 27.09 będzie w PL mieć premiere drugi model JAECOO J7. Jeździłem, za 158k full AWD. Całkiem solidne te chińczyki. Jakby ktoś miał pytania to walić śmiało. Ja mam pielgrzymki do salonu. Widzę, że te śmieszne cła niespecjalnie coś zmienią Cytuj
funditto 657 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września A czy ktoś z Was ma doświadczenie z Cuprą Formentor ? Warto się nią interesować czy szukać czegoś innego w podobnych pieniądzach? Cytuj
Mani 685 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 28 minut temu, LeifErikson napisał(a): Z MG też działasz? Ten nowy HS wydaje się super za te pieniądze. Miałem znajomego, który pracuje w salonie MG. Miałem.... bo wiecznie siedzi w salonie. Taki ruch. A teraz jak wjedzie nowy ZS Hybrid to już wogóle. 26 minut temu, Shago napisał(a): Widzę, że te śmieszne cła niespecjalnie coś zmienią cła maja być od listopada. i na elektryki. Niemcy ten ruch bojkotują, a Chiniole kupują fabryki w Europie i tyle z cła. 9 minut temu, funditto napisał(a): A czy ktoś z Was ma doświadczenie z Cuprą Formentor ? Warto się nią interesować czy szukać czegoś innego w podobnych pieniądzach? Zależy o jakim Formentorze mowa. Dla mnie formentor to ten 300 kucy. Każdy inny to tylko buda. No i polift brzydszy z zewnątrz. 1 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 11 minut temu, funditto napisał(a): A czy ktoś z Was ma doświadczenie z Cuprą Formentor ? Warto się nią interesować czy szukać czegoś innego w podobnych pieniądzach? @Copper, wzywają Cię. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 38 minutes ago, funditto said: A czy ktoś z Was ma doświadczenie z Cuprą Formentor ? Warto się nią interesować czy szukać czegoś innego w podobnych pieniądzach? Zależy czego szukasz, jeśli chcesz siedzieć nieco wyżej i mieć crossovera, który wygląda i jeździ sportowo, to jest spoko opcja bez wielu alternatyw. Tak to kompakty są tańsze i spalą mniej, kombi mają większe bagażniki, a coś w stylu T-roca albo 2 active tourer może być bardziej komfortowe. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Ja mam z Formentorem doświadczenie jako przechodzień i z tego doświadczenia uważam, że przedlift ładniejszy od polifta. A w testach na YT słyszałem, że słabo wyciszony, z kolei od znajomego, który kupował crossovera za 150-200k, że materiały słabawe w środku i wolał dołożyć do bazowego Q3. No ale to chyba typowe auto, które kupuje się oczami, bo wygląda super. 1 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września No zobaczymy, czy faktycznie Omody zaleją ulicę, tak jak MG. MG jednak wygrywa ceną, jakąs tam rozpoznawalką marką i konserwatywnym wyglądem, także wewnątrz. Omoda jednak wygląda kosmicznie i dla mnie nadal ma paskudny ryj. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września No w Warszawie dzień bez spotkania MG dniem straconym. Pełno tego. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 44 minuty temu, Mustang napisał(a): Tak to kompakty są tańsze i spalą mniej, kombi mają większe bagażniki, a coś w stylu T-roca albo 2 active tourer może być bardziej komfortowe. T-roca miałem trzy lata, teraz jeżdżę Kią Sportage z 23, ale mojej dziewczynie bardzo podobają się Cupry i mnie trochę zaraziła, a w Kia denerwuje mnie serwis.. kuna przegryzła mi kable od płynu chłodniczego i już dwa tygodnie naprawiają.. Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 24 minuty temu, Shago napisał(a): No w Warszawie dzień bez spotkania MG dniem straconym. Pełno tego. w Krakowie za to nie widać ich wcale, pewnie dlatego że salony MG otwierali w każdej wsi a tutaj na samym końcu Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 5 minut temu, funditto napisał(a): T-roca miałem trzy lata, teraz jeżdżę Kią Sportage z 23, ale mojej dziewczynie bardzo podobają się Cupry i mnie trochę zaraziła, a w Kia denerwuje mnie serwis.. kuna przegryzła mi kable od płynu chłodniczego i już dwa tygodnie naprawiają.. Wizualnie z zewnątrz jest mega ładna, ja dla żony robiłem podejście między Cuprą a X2, ale wrażeniami z jazdy i wykończeniem w środku wygrała X2. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 4 minutes ago, funditto said: T-roca miałem trzy lata, teraz jeżdżę Kią Sportage z 23, ale mojej dziewczynie bardzo podobają się Cupry i mnie trochę zaraziła, a w Kia denerwuje mnie serwis.. kuna przegryzła mi kable od płynu chłodniczego i już dwa tygodnie naprawiają.. Nie widzę przeciwwskazań żeby nie rozważać Formentora w takim razie, samochód jest udany jak każdy VAG średniej wielkości, dopracowany po kilku latach sprzedaży i generalnie nieźle wyceniony. Weź jazdę próbną, moi rodzice skreślili go, bo dla nich był zbyt sportowy w charakterze, ale to oczywiście kwestia oczekiwań. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Godzinę temu, Bartg napisał(a): No zobaczymy, czy faktycznie Omody zaleją ulicę, tak jak MG. MG jednak wygrywa ceną, jakąs tam rozpoznawalką marką i konserwatywnym wyglądem, także wewnątrz. Omoda jednak wygląda kosmicznie i dla mnie nadal ma paskudny ryj. Wrzesień sie jeszcze nie skończył a juz info, że zbliżamy się do 300 szt sprzedanych fur w tym miechu. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 56 minut temu, Mani napisał(a): Wrzesień sie jeszcze nie skończył a juz info, że zbliżamy się do 300 szt sprzedanych fur w tym miechu. No to chyba nieźle to idzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi