gtfan 3 394 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 14 minut temu, Czezare napisał(a): MG ma taki bajer, że za pośrednictwem aplikacji możesz zdalnie odpalić schładzanie albo grzanie w zależności od pory roku np na 10 minut przed tym, jak do niego wsiądziesz. i pyk wszystkie dane idą do chińskiej chmury która tylko czeka żeby odpalić zmasowany atak za pomocą samochodów MG 1 1 Cytuj
Czezare 1 488 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia 18 minut temu, gtfan napisał(a): i pyk wszystkie dane idą do chińskiej chmury która tylko czeka żeby odpalić zmasowany atak za pomocą samochodów MG Rozumiem, że do tego pijesz: https://oko.press/tysiacom-bojownikow-hezbollahu-w-libanie-wybuchly-pagery-o-atak-oskarzany-jest-izrael Cytuj
boywrc 19 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia MG ma taki bajer, że za pośrednictwem aplikacji możesz zdalnie odpalić schładzanie albo grzanie w zależności od pory roku np na 10 minut przed tym, jak do niego wsiądziesz.Toyota to miała pierwsza Cytuj
Czezare 1 488 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Wzięlibyście dodatkowe ubezpieczenie GAP w wysokości jednorazowej opłaty 1500 zł na trzy lata ? Cytuj
boywrc 19 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Wzięlibyście dodatkowe ubezpieczenie GAP w wysokości jednorazowej opłaty 1500 zł na trzy lata ?Moim zdaniem weź, będziesz spokojny w razie czego. Szczególnie jeśli na trzy lata. 1 Cytuj
Faranell 281 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia (edytowane) Godzinę temu, Czezare napisał(a): Wzięlibyście dodatkowe ubezpieczenie GAP w wysokości jednorazowej opłaty 1500 zł na trzy lata ? GAP fakturowy, zawsze Edytowane 27 stycznia przez Faranell 1 Cytuj
Mani 719 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Bierz zawsze to dodatkowe zabezpieczenie w razie czego. Dzisiaj kobita odebrała u mnie Jaecoo a po 2 godzinach tył skasowany bo typ na światłach nie wyrobił. 1 Cytuj
bebbop 290 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) Na ile informacje zawarte w historii pojazdu na gov sa prawdziwe? Sprawdzilem jedno auto i na Carfax pokazuje, ze niby jakas szkoda, Autodna, ze szkoda calkowita, lub zniszczenie powodziowe, a Carvertical, ze wszystko ok, nic sie nie wydarzylo. WTF? Jest jakis wiarygodny serwis? Edytowane 28 stycznia przez bebbop Cytuj
Bartg 5 581 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Na gov.pl informacje są na tyle prawdziwe, na ile zostały wprowadzone zgodnie z prawdą Jak była szkoda przed wpisem do CEPIK to nic się nie dowiesz. Z doświadczeń znajomych z ostatniego roku autodna ma dość wiarygodne raporty na tle innych. 1 Cytuj
bebbop 290 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) 38 minut temu, Bartg napisał(a): Na gov.pl informacje są na tyle prawdziwe, na ile zostały wprowadzone zgodnie z prawdą Jak była szkoda przed wpisem do CEPIK to nic się nie dowiesz. Z doświadczeń znajomych z ostatniego roku autodna ma dość wiarygodne raporty na tle innych. Ogolnie auto zostalo sprowadzone z Niemiec w 2024r. i zarejestrowane w Polsce w Wielkopolsce. Wiadomo, ze pod koniec 2024 byla powodz i Autodna jako jedynie wskazuje, ze niby zostalo prawdopodobnie zalane ("Odnotowano szkodę całkowitą pojazdu lub zniszczenie powodziowe"). Edytowane 28 stycznia przez bebbop Cytuj
Bartg 5 581 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia To ja bym dał sobie spokój, zwłaszcza jak to jakakolwiek okazja. Cytuj
bebbop 290 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) 14 minut temu, Bartg napisał(a): To ja bym dał sobie spokój, zwłaszcza jak to jakakolwiek okazja. Z drugiej strony wpisalem VIN na Autodna i jakos nic sie nie wyswietla na czerwono na pol strony, ze cos jest nie tak by zachecic do zakupu pelnego raportu. Dziwne troche. Edytowane 28 stycznia przez bebbop Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) ale przecież masz napisane skąd raport bierze dane, jak to autodna tylko ciągnie zdjęcia z otomoto i historię przeglądów rejestracyjnych z bazy gov.pl a auto jest z importu to skąd niby ma być informacja o zalaniu i szkodzie całkowitej w Niemczech? jak masz taki co też ma dostęp do baz zagranicznych to tam wykup raport, niektóre kraje dość szczegółowo dokumentują historię auta. Edytowane 28 stycznia przez gtfan Cytuj
Shago 3 738 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia W dniu 27.01.2025 o 18:21, Czezare napisał(a): Wzięlibyście dodatkowe ubezpieczenie GAP w wysokości jednorazowej opłaty 1500 zł na trzy lata ? Brałem do swojej Tesli. Pieniądz żaden w kontekście całości, a korzyść olbrzymia w razie czego. 1 Cytuj
bebbop 290 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 7 minut temu, gtfan napisał(a): ale przecież masz napisane skąd raport bierze dane, jak to autodna tylko ciągnie zdjęcia z otomoto i historię przeglądów rejestracyjnych z bazy gov.pl a auto jest z importu to skąd niby ma być informacja o zalaniu i szkodzie całkowitej w Niemczech? jak masz taki co też ma dostęp do baz zagranicznych to tam wykup raport, niektóre kraje dość szczegółowo dokumentują historię auta. Chodzilo o PL. Auto od poczatku 2024 w Polsce, a powodz byla pod koniec 2024, wiec jak zostal zalany u nas to powinna byc juz jakas informacja. Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) . Edytowane wtorek o 10:19 przez gtfan 4 Cytuj
gtfan 3 394 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) 2 minuty temu, Mustang napisał(a): Tempomat działa w korkach? adaptacyjnego nie ma, jest tylko zwykły. Edytowane 1 lutego przez gtfan Cytuj
Mustang 1 798 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Fajnie wygląda w tym czarnym, naprawdę ostatnio widziałem taką samą i podobał mi się ten styl. Czarne felgi może są praktyczniejsze do tego, tak sobie myślę, że pewnie łatwo budżetowo jakąś czarną farbą poprawić przytarcia. Cytuj
Bartg 5 581 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego O jeździłem taką Corsą z wypożyczalni w Grecji w zeszłym roku, całkiem spoko poza tym, że fotele skrajnie niewygodne na jakąkolwiek trasę. A no i w aucie z przebiegiem 2500, z czego moje nabite 1000 przy próbie otwarcia szyby z tyłu cały panel wpadł do środka 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czezare 1 488 Opublikowano 6 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego Dobry wieczór! 12 5 Cytuj
LeifErikson 1 143 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Super, prezentuje się mega spoko. Daj znać pozniej z czasem jak tam wrażenia, jak już początkowe emocje opadną. Cytuj
boywrc 19 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Najpopularniejsze chińskie samochody w Europie w 2024 Cytuj
Czezare 1 488 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Emocje jeszcze rzecz ciemna nie opadły, ale o pierwszych wrażeniach mogę napisać, albowiem jesteśmy już po pierwszej mini-trasie tj Gdynia-Słupsk i z powrotem. Zalety MG ZS Hybrid +: - bardzo, nad wyraz precyzyjny układ kierowniczy - świetne, ani za twarde ani za miękkie zawieszenie - znakomicie działające w automacie adaptacyjne światła LED - nie sądziłem, że docenię taki bajer jak grzane fotele, a zwłaszcza podgrzewaną kierownicę. Myślałem, że to zbędny, niepotrzebny ficzer. Byłem w błędzie. - auto absolutnie nie nadaje się do szybkiej jazdy, do jakichś wyścigów, ale tzw odejście potrzebne podczas sprawnego wyprzedzania ma nad wyraz przyzwoite - niesamowicie precyzyjnie działający adaptacyjny tempomat. Auto bez najmniejszych szarpnięć i "myszkowania" dostosowuje bezpieczną co do odstępu prędkość do poprzedzającego auta. Z kwestią tempomatu związany jest niestety jeden z nielicznych większych mankamentów samochodu Wady Chinola: - wyciszenie jest przeciętnawe bym powiedział. Przy 120-130 słychać spory szum, choć daleko mu do nazwania go nieznośnym... - tempomat...Niestety potwierdziły się zarzuty youtuberów, że podczas jego używania (u mnie przy zadanej prędkości 120 km/h na drodze ekspresowej S6) czasami ni z gruchy ni z pietruchy w ciągu ułamka sekundy obroty idą w górę np z 2,8 na 4 tys. rpm. Sądzę, że Chińczyko-Brytyjczyki już przyglądają się temu babolowi i przy najbliższym apdejcie oprogramowania poprawią to... - brak bardzo przydatnego bajeru-przycisku, na który wpadły Żabojady, którym można jednym wciśnięciem wyłączyć tych asystentów kierowcy, których w danym momencie chcemy się pozbyć I to w zasadzie wszystko bardzo na gorąco. Miałem bardzo mało czasu, np nie sparowałem smartfona z autem ani dedykowaną MG aplikacją, ale wszystko w swoim czasie. Będę informował na bieżąco o wszystkim co zauważę. Nie będę jednak ukrywał, że wraz żoną jesteśmy z auta wstępnie BARDZO zadowoleni. Zobaczymy co dalej... PS: Skoda Kamiq (najwyższa i najdroższa wersja) może ZS-owi co najwyżej buty przepucować... 1 1 Cytuj
Sedrak 877 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Te chińskie marki robią sedany albo hatchbacki w Europie czy tylko suvy o crossovery? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi