Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Ale z tymi nie odpalającymi Toyotami to nie jest akurat wina akumulatora trakcyjnego, czy układu hybrydowego, tylko akumulatora rozruchowego-po prostu geniusze dali za mały. W hybrydach z normalnym aku takie problemy nie występują.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Tak, ale bez rozwiązania problemu, masa osób, które kupiły nową Toyotę, bo potrzebują niezawodnego pojazdu, będzie miała niemiłą niespodziankę.
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi Ale z tymi nie odpalającymi Toyotami to nie jest akurat wina akumulatora trakcyjnego, czy układu hybrydowego, tylko akumulatora rozruchowego-po prostu geniusze dali za mały. W hybrydach z normalnym aku takie problemy nie występują.Bardzo często wina jest po stronie darmowego alarmu który rozładowuje akumulator w trakcie długiego postoju.
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi 5 godzin temu, boywrc napisał(a): W dniu 1.04.2025 o 15:04, AdiCarrion napisał(a):Bardzo często wina jest po stronie darmowego alarmu który rozładowuje akumulator w trakcie długiego postoju.Balkan poruszył temat w ostatnim programie.Otóż auta miały całkowicie rozładowane aku podczas transportu, dealer doładował przed sprzedażą, ale akumulator z powodu całkowitego rozłądowania stracił fabryczne właściwości.
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi Balkan poruszył temat w ostatnim programie.Otóż auta miały całkowicie rozładowane aku podczas transportu, dealer doładował przed sprzedażą, ale akumulator z powodu całkowitego rozłądowania stracił fabryczne właściwości.Tak pewnie też często bywa, niemniej jednak warto sprawdzić co odpowiada za pobór prądu
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Gdyby ktoś był zainteresowany fajnym hot hatchem to sprzedaję swoją Alfę Giuliettę Veloceotomoto.plUżywany Alfa Romeo Giulietta 2016 - 69 000 PLN, 118 700 k...OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Zgadza się, auto zrobiło się weekendowe, w Warszawie jeździć autem do centrum to koszmar, metro/autobus zimą a wiosną latem jeżdżę rowerem. Poza tym częściej peugeotem mojej dziewczyny jeździmy bo jest zwyczajnie wygodniejszy dzięki aktywnemu tempomatowi. Docelowo i tak pewnie kupimy jakiegoś suva, może kiedyś sobie pozwolę na auto zabawkę, ale póki co to szkoda żeby Alfa się kurzyła w garażu.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi W pełni rozumiem, również do pracy wygodniej mi dojeżdżać komunikacją, z kolei naprawdę przekonałem się do autopilota w trasie i jest to dla mnie ogromny plus przy długich przejazdach autostradą.