szejdj 2 804 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Z jednej strony się dziwię, bo ni ładne to BMW, ni tanie, w tej kwocie 30-40k można kupić mnóstwo innych ciekawych samochodów, ale z drugiej strony skoro kanabis chce taki i go stać i ma takie marzenie to czyż nie o to chodzi? Żeby kupować sercem a nie rozumiem? Z ciekawości popatrzyłem i w tej kwocie można dostać 350Z, Brere, Impreze, Type-R, albo iść już totalnie w szaleństwo i kupić np. http://allegro.pl/show_item.php?item=6614786897#thumb/3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Mozna tez kupic porsche boxster Brera to nie bmw, poza tym brere odradzil mi sam pajda wiec ja mu wierze. Bo tutaj jesli chodzi o wyglad to jest konkret to fakt. Bardziej mi sie podobaja jednak eleganckie auta niz sportowe ktore wymieniles. Choc utrzymanie imprezy wrx chyba nie jest wcale tansze niz e60, bo chyba nie mowimy o czym innym niz wersja wrx. Grzecznie zapytalem ktore silniki sa lepsze ktore gorsze konkretnego auta, jakos nie specjalnie mi chodzilo propozycje innych aut czy pisanie ze akcyza takiego starocia to milion, ale niektorzy zrozumieli o co mi chodzilo i napisali konkrety za co im jestem wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No normalnie niesamowity odzew tych specjslistycznych informacji o silniku iks DE Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No z tych paru pw co dostalem calkiem niezly ci powiem, chlopaki co nieco wiedza jednak jak na konsolomaniakow. Przynajmniej wiecej niz ile pali i ze benzyna jest drozsza 20g niz olej Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 bedzie czym na slub jechac Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Za duzo pali, sie jakiegos eco hyundaia wynajmie z balonikami Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 bydom pchoć Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Hehehe pare PW co on dostarcza. Może jeszcze filmy instruktażowe nagrywali i wrzucali ci do chmury. niestety H ujdaj 9,4 średnie na kompie i ani drgnie w dół Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nie dosc ze zna sie na bmw to jeszcze wie ile pmek inni dostaja. Tak czytajac cie baloniku zaczynam sie zastanawiac czy te twoje hyundaie i inne nie sa z 1% podatku. Naprawde sprawiasz takie wrazenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Weż kup już te bmw bo jest zbyt śmiesznie, serio. Czekamy na zdjęcia nowej fury choć obstawiam, że prędzej Frosti przestanie pić niż kupisz te e60. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 To te obstawianie na podobnej zasadzie co ze nie pojade nigdy na zlot i te ze masz wiecej gier na ps4 niz ja w sklepie? Dobrze ze jednak nie obstawiasz bo jeszcze frajdka bys musil Tipo wozic Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 "O 5 dyszek ze dziki nie kupi cyniarskiej bety" może zrobi babci na złość i się właduje w te aluminiowe wachacze hihi hidden truth Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Frosti co ty żresz? O czym ty mi teraz piszesz? O jakimś zlocie, gierkach? Ty mnie nie mylisz z kimś? Chyba dostałeś zq dużo specjalistycznych informacji o motorze bmw. Czas chyba oficjalnie zakończyć tą dyskusję. Czekam na focie bo oby to nie był drugi forumowy infinity. Raz w miesiącu będę się przypominał w odpowiwdnim dziale. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ty nie mozesz byc prawdziwy, nie ma opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 nie rozumiem tego naskoku na e60. W sumie nie wiem czy to bardziej skok na samo auto czy na kanabisa. Odłożył to niech kupuje co chce. Tak jak napisał mieszkanie ma, dzieci brak, a na dom z ogródkiem jeszcze przyjdzie czas. Auto drogie w utrzymaniu, ale na pewno daje dużo frajdy i czy to nie ostatni moment na kupno takiego auta? Potem tą różnicę na spalaniu będzie wydawać na pieluchy i lego. MOCNO KIBICUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Kabi, rozważałeś jeszcze Audi C6? Też prestiż, wygoda i luksus, a przy tym są piękne. Nie jakaś wieśniacka KIA, Toyota, Peugot czy inna Dacia. TYLKO NIEMIECKIE SAMOCHODY. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Dobra zmienilem zdanie. Ktos cos o tym c6? Ale one cos tanie na ten rocznik chyba co z nimi nie halo? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Moja rada - jak już koniecznie BMW to sugeruję 3 z dobrym motorem. Chyba że ta E60 faktycznie Ci się tak bardzo podoba. Ale 3 litrowe 3 potrafią naprawdę zapierdalać... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6623872456 I naped na przod, wiec nie balbym sie jechac wiecej niz 140 Mozi mi sie po prostu te bmw bardzo podoba, czy z wygladu, czy z wyposazenia itd. Jesli sa w podobnej cenie fajne mercedesy czy audi jak te c6 to pewnie ze wchodza w gre. Tylko nie skody czy peugeuty po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Spoko wiem jak to jest jak się na coś nastawisz :> Pytanie tylko czy nie myślałeś o BMW3, mercu C klasie lub Audi A4? Acha - i jaki budżet bo nie doczytałem :> Edytowane 26 Listopada 2016 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 3 balonówy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Spoko wiem jak to jest jak się na coś nastawisz :> Pytanie tylko czy nie myślałeś o BMW3, mercu C klasie lub Audi A4? Acha - i jaki budżet bo nie doczytałem :> Nie , tylko seria 5, e klasa, a6 no budzet kolo 30 Te audi od blazeja sprawia bardzo dobre wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Warto posprawdzać ceny na mobile.de, żeby się nie okazało ze nie ma sensu do Dortmundu jechać bo w Polsce audi są tańsze niż od niemca bezpośrednio... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No wlasnie sprawdzalem i wcale taniej nie wychodzi. Wrecz przeciwnie, chyba ze tutaj chodzi jeszcze o wiarygodnosc , bezwypadkowosc itp. Choc w sumie wiekszosc handlarzy to turasy ponoc a prywatnie niemiec nie sadze ze sprzeda takie tip top audi za mniej niz 8-10k euro. Ale nie znam sie kartofel z tego co widze jezdzi to niech sie wypowie jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No to byl taki, no, specjalny post, taki no wiecie. Puszczenie oczka. bling Po prostu chodzilo to, że przy tym budżecie jaki sobie założyłeś nie okazało się, że zupełnie żadne Audi A6 nie jest w zasięgu Twojej ręki bo w praktyce wszystko w tej cenie to same polskie szroty po dzwonie lub z silnikiem z przebiegiem 400+ tyś kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi