Infidel 218 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 No troche beka jakby ktos mial sie upierac na konkretny silnik i brac przez to fiata bravo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ciezko znalezc tak taniego w utrzymaniu diesla jak JTD, a bravo bardzo fajnie sie prowadzi i wyglada ok w porównaniu do konkurencji ( kia ceed, hyundai i30, gulfy) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ale ty nie masz jeszcze 30 lat co cie obchodzi tanio skoro mozesz miec w sumie rownie niedrogiego w utrzymaniu nieawaryjnego diesla w alfie gt lub 159. Ktore wygladaja lepiej niz jak auto nauki jazdy Nie wiem co sie z toba dzieje Pajduś, ozeniles sie czy ki chu.j Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja popieram Fiata Bravo, którego jedynym brakiem jest dla niektórych znaczek. Szczególnie jak ktoś celuje w diesla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Bravo i GT to zupelnie dwie rozne opcje. Bravo to hatchback do tego moze byc 5 drzwiowy o znikomych kosztach eskploatacyjnych i z duzo lepszymi blachami niz generacja 147/156/GT, jest to tez kostrukcja nowsza, bezpieczniejsza. W przeciwienstwie do GT mozna przebierac w ofertach sprawdzonych,bezwypadkowych, od pierwszego wlasciciela. GT to jednak sporo konczylo pod butem pryszczatych skur.wysynkow. W porownaniu do 159 to mozna raczej tylko o aspekt ekonomiczny sie pokusic, bo to rozne segmenty, aczkolwiek 159 w srodku jest ciasna jak na swoje gabaryty. Ot takie poczciwe, ladne auto. Nie zestarzalem sie, po prostu mialem juz niepraktyczne auta i teraz troche inaczej na to patrze, co nie zmienia faktu, ze w przyszlym roku bede szukal auta na weekendy. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 A ten twoj nowy dżipek jest praktyczny? Chyba ze do roboty przez rzeke musisz przejechac a nie masz czasu na mosty. Wiem co masz na mysli ale moim zdaniem nie mozna jako kawaler w ten sposob patrzec na auto za 20 kola. Po prostu jak nie teraz szalec to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 No, ale czemu Suzuki nie mialoby byc praktyczne? Wlasnie przez praktycznosc je kupilem: duzy silnik, automat, w cholere miejsca dla pasazerow ( slaby bagaznik to fakt), hak, duzy przeswit i naped na 4 kola : ) Wysoko sie siedzi, widocznosc dobra, wiec z parkowaniem nie ma problemu, a skret ma o wiele lepszy niz Alfy. O Bravo pisalem przez swoj pryzmat, ja juz mialem jedno mega niepraktyczne auto (Gtv) i coupe ( GT) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 A czesci, awaryjnosc przy takiej jezdzie, spalanie? Bo wszystko co wymieniles w sumie nie pasuje do niby praktycznego bravo No ale okej rozumiem o co ci chodzi takze luzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wiem co masz na mysli ale moim zdaniem nie mozna jako kawaler w ten sposob patrzec na auto za 20 kola. Po prostu jak nie teraz szalec to kiedy? A to BMW zaprojektowane dla menedżerów średniego szczebla i z podstawowym silnikiem w gamie to ma być szaleństwo? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 W porownaniu do bravo dobra kolarzowka to szalenstwo nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) czy ja wiem takie bravo tjet 150 kucy na dodatek można wycisnąć więcej, silnik zaje.bisty z pełnym pakietem od niemca z pod koca. Poza tym szaleństwo diesel wybierz jedno. Ja nie mogłbym jeździć bmw łata przygłupa/nowobogackiegojanusza w polsce, nie warto xd Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Sig Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wiem co masz na mysli ale moim zdaniem nie mozna jako kawaler w ten sposob patrzec na auto za 20 kola. Po prostu jak nie teraz szalec to kiedy?A to BMW zaprojektowane dla menedżerów średniego szczebla i z podstawowym silnikiem w gamie to ma być szaleństwo? Mustang chłopie stąpasz po cieńkim lodzie. No ale post bardzo mądry. Nowe BMW5 czy A6 to auta dla średniej klasy nudnych menadżerków 30+ z nadwagą i problemami w łóżku. Te same auta jak mają 10-20 lat stają się autami dla młodych dynamicznych i wysportowanych młodzieńców. Trochę śmieszna zależność. Chociaż w sumie nie do końca bo menadżerek bierze jakiegoś TD albo mocniejszą benzynę. Jak w tym roku zmieniałem auto dla menadżerka średniego szczebla to handlowiec na wstępie wziął długopis i wykreślił najsłabszego diesla i benzynę puentując to słowami "za młody Pan jest na te motory" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 czy ja wiem takie bravo tjet 150 kucy na dodatek można wycisnąć więcej, silnik zaje.bisty z pełnym pakietem od niemca z pod koca. Poza tym szaleństwo diesel wybierz jedno. Ja nie mogłbym jeździć bmw łata przygłupa/nowobogackiegojanusza w polsce, nie warto xd Ale audi c6 juz mozna czy tez lata przyglupa i nie wolno jezdzic bo normalni uzytkownicy tylko skodami czy innym truchlem W 21 wieku przejmowac sie co ludzie powiedza i latkami o ja je.bie xD Dbac o muskuly tez przestane, lepiej byc zapuszczonym 30 latkiem bo tak to przynajmniej latki karka bandyty sie nie dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Polecam mieć nowe A6 i ćwiczyć sobie. ps tak siè przejąłem że wyjechałem autem z blokadą budzika na 250 km/h xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ty tak masz? Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) No pewnie że tak nie mam. Nigdy nie uprawiałem żadnego sportu (to temat tylko dla największy twardzieli) i jeżdże Punto z 97r. Proponuję skończyc ten OT i wrócić do meritum, nowsza Brava czy stare BMW. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wystarczy spojrzec na cene obu zeby miec odniesienie do jakosci. Skoro e60 jest prawie dwa razy drozszemod duzo mlodszego brava to chyba wszelki komentarz jest zbedny Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 a czego się spodziewać po samochodzie który był prawie 2x droższy jako nowy niż ta bravka ? Ale wiadomo że w Polsce podobnym uznaniem cieszą się 10 letnie bmki/audi oczywiście diesle z przebiegiem 160 tyś i jan paweł drugi. Sam staram wybrać jakieś auto do 30k ale w Polsce ciężko znaleźć coś ciekawego w benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) e60 to ten samochod, ktory podjezdza na dlugich na metr od zderzaka na autostradzie i zaczyna mrugac swiatlami? Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Dave Czezky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 605 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) No, ale czemu Suzuki nie mialoby byc praktyczne? Wlasnie przez praktycznosc je kupilem: duzy silnik, automat, w cholere miejsca dla pasazerow ( slaby bagaznik to fakt), hak, duzy przeswit i naped na 4 kola : ) Wysoko sie siedzi, widocznosc dobra, wiec z parkowaniem nie ma problemu, a skret ma o wiele lepszy niz Alfy. O Bravo pisalem przez swoj pryzmat, ja juz mialem jedno mega niepraktyczne auto (Gtv) i coupe ( GT) Jaki to ma uciąg? Edytowane 2 Grudnia 2016 przez MichAelis Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 E60 nie nalezy do udanych modeli, tym bardziej jesli brac pod uwage podstawowe silniki, ktore sprawiaja,ze to auto jest nudne i bez charakteru. Juz wolalbym takiego fiata bravo niz miec studnie bez dna i niewiele w zamian. Do tego te paskudne wnetrze w porownaniu z konkurencja. Te plastiki, kierownica, deska. Obrzydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Cale szczescie ze sie rozmyslilem. To teraz wybor pomiedzy audi a6 2006 a fiat bravo 2009. http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg Obrzydliwe auto bez charakteru. https://img38.otomoto.pl/images_otomotopl/840721155_1_1080x720_multijet-rawicz_rev001.jpg Swietne , piekne, dynamiczne auto. Kazdy ma swoj gust i kazdy ma swoje priorytety w wyborze auta wiec szanuje. Tutaj jest jakies na sile przekonywanie swoich racji. A tak naprawde gdyby postawiono oba auta obok siebie to z cieknaca slina kazdy by wybral te e60. No ale to tylko internet wiec mozna pisac co sie chce. Choc w sumie tutatj niektorym sie podobalo pamietam 316ti compact wiec o czym tutaj dyskutowac Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kabi, nie daj sie tym hejterom. Praktyczne auto? Po co, jestes mlody, kiedy niby bedziesz spelnial swoje marzenia, na starosc w wieku 50+? Bierz bemwu a nie jak jakas kasia ksiegowa fiatem bedziesz jezdzil BO PRAKTYCZNY DO MIASTA. Nie ma nad czym sie zastanawiac. Wybó jest oczywisty. I nie ma co jechac za granice jak mozna u nas taniej kupic, przeciez o to chodzi aby kupic taniej a nie drozej prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) I tak nie biore bmw tylko c6 wiec daruj ten sarkazm. Ale mowienie ze to chu.jowe auto bez charakteru i polecanie fiata jest dla mnie troche niezrozumiale. Kuzyn ktory sie zajmuje autami mowil ze za 6-7k euro mozna spokojnie cos wyhaczyc dobrego tylko troche poszukac trzeba, moze nawet z mniej niz 400k przejechanym i nie po dzwonie. Jednak postaram sie wierzyc komus kto ma z tym stycznosc i ma pojecie czyli blazejkowi i kuzynowi. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kabi ale nikt Ci nie mówi że E60 to (pipi). To piękny i komfortowy samochód. Sprawdź tylko dlaczego ma miano najbardziej awaryjnego BMW tych lat. Serio lepiej poszukaj E90. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi