Mustang 1 719 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Może chcesz egzemplarz co serio tylko do kościoła jeździł http://www.bmw.de/de/topics/gebrauchtfahrzeuge/gebrauchtwagenboerse.html Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 http://otomoto.pl/oferta/fiat-bravo-abarth-blue-maserati-1-9-m-jet-150-km-panorama-dach-alu-18-ID6yFnQ7.html#be61ab3656 ale takie Bravo, zczipowane na 170-180KM może ładnie latać, jak typowy hothatch, więcej niż Abarthy. http://otomoto.pl/oferta/fiat-bravo-abarth-blue-maserati-1-9-m-jet-150-km-panorama-dach-alu-18-ID6yFnQ7.html#be61ab3656 ale takie Bravo, zczipowane na 170-180KM może ładnie latać, jak typowy hothatch, więcej niż Abarthy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wczoraj na Giełdzie Klasyków się fajny okaz pokazał: http://www.gieldaklasykow.pl/nissan-silvia-grand-prix-1986-23900-pln-wroclaw/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Może chcesz egzemplarz co serio tylko do kościoła jeździł http://www.bmw.de/de/topics/gebrauchtfahrzeuge/gebrauchtwagenboerse.html Naucz sie wklejac dzialajace linki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dobra chłopaki, a teraz z innej beczki, co powiecie o mercedesie c klasie w 204? dokładnie model z silnikiem 156km benzyniak. To akurat nie od siebie pytam bo mnie na taki samochód nie stać, ale jest w pobliżu za 40k model 2008 rok 134km k przebiegu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Może chcesz egzemplarz co serio tylko do kościoła jeździł http://www.bmw.de/de/topics/gebrauchtfahrzeuge/gebrauchtwagenboerse.html Naucz sie wklejac dzialajace linki Jedyny taki http://gebrauchtwagen.bmw.de/CarSearch/Details/1585387/3 Ale co ciekawe nawet są od dilerów BMW w okolicy 20k ojro egzemplarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 w niemczech są po 20k euro a kabi szuka za 20k złotówek Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 http://otomoto.pl/oferta/fiat-bravo-abarth-blue-maserati-1-9-m-jet-150-km-panorama-dach-alu-18-ID6yFnQ7.html#be61ab3656 ale takie Bravo, zczipowane na 170-180KM może ładnie latać, jak typowy hothatch, więcej niż Abarthy. http://otomoto.pl/oferta/fiat-bravo-abarth-blue-maserati-1-9-m-jet-150-km-panorama-dach-alu-18-ID6yFnQ7.html#be61ab3656 ale takie Bravo, zczipowane na 170-180KM może ładnie latać, jak typowy hothatch, więcej niż Abarthy. no koleś się nie pierd.oli 8 letni diesel z niemiec z przebiegiem 130 tys iksde albo po dzwonku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Nie no za 10k euro coś by się znalazło przyzwoitego, tylko sam bym się trochę obawiał późniejszych kosztów. Z ogłoszenia Bravo dowiedziałem się, ze moje Punto tez ma lakier by Maserati. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) w niemczech są po 20k euro a kabi szuka za 20k złotówek W niemczech audi c6 z 2006 roku mozna dostac spokojnie za 6-8k euro wiec nie wiem o czym ty mowisz Bmw z jakiegos salonu z 2009 roku z pewnie udokumentowanym przebiegiem 40tysiecy po jakims dziadku co na dzialke w niedziele jezdzil kosztuje 20 kola euro i wedlug forumowych fachowcow to wyznacznik ceny e60. No w sumie racja , takiego wlqsnie szukalem. Lol Edytowane 4 Grudnia 2016 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 dzisiaj niedziela i żadnej wiksy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 O bęben w pralce juz nie pytaja w kaciku seniora? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 w niemczech są po 20k euro a kabi szuka za 20k złotówek W niemczech audi c6 z 2006 roku mozna dostac spokojnie za 6-8k euro wiec nie wiem o czym ty mowisz Bmw z jakiegos salonu z 2009 roku z pewnie udokumentowanym przebiegiem 40tysiecy po jakims dziadku co na dzialke w niedziele jezdzil kosztuje 20 kola euro i wedlug forumowych fachowcow to wyznacznik ceny e60. No w sumie racja , takiego wlqsnie szukalem. Lol ja mowie ogolnie ze te wszystkie beemki i audi w polsce sa sklejane z dwoch, z poprzekrecanymi licznikami a w papierach sa sami turcy z pokolenia na pokolenie i kupowanie takiego samochodu w naszym kraju to niesamowita ekwilibrystyka i podejrzewam ze poszukiwanie odpowiedniego egzemplarza trwaloby kilka miesiecy i tysiace zjezdzonych kilometrow. Przecież to jest nierealne żeby kupić audi c6 poniżej 30k. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Bo ty tak mówisz? Serio juz pisalem ze jednak zaufam komuś kto ma jakies pojecie na ten temat i siedzi w sprzedazy aut za nasza zachodnia granica. Takze temat uwazam za zamkniety. Nigdzie tez nie pisalem ze auto ma byc na jutro albo ze koniecznie kupowane w polsce. Po co sobie dopowiadasz bzdety? Kuzyn kupil c6 3.0 tdi za 7 tysiecy euro, mechanik ktory w tym siedzi. Szukal pol roku ale kupil , przez rok tylko wymiana oleju ani zgrzytu. No ale nierealne , składany z dwóch, z przekreconym licznikiem specjalnie dla polaka bo polak nie kupi 10 letniego diesla jak bedzie wiecej niz 220kkm nastukane bo przeciez to juz szrot, mimo ze dobre tdi albo jtd przejedzie na luzie 3 razy tyle. Bo fachowcy w skodach i punto mówią ze tak sie nie da i koniec. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 hehe, i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 No racja moglem nie odpisac, przeciez forum dyskusyjne polega na nieodpisywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Bo ty tak mówisz? Serio juz pisalem ze jednak zaufam komuś kto ma jakies pojecie na ten temat i siedzi w sprzedazy aut za nasza zachodnia granica. Takze temat uwazam za zamkniety. Nigdzie tez nie pisalem ze auto ma byc na jutro albo ze koniecznie kupowane w polsce. Po co sobie dopowiadasz bzdety? Kuzyn kupil c6 3.0 tdi za 7 tysiecy euro, mechanik ktory w tym siedzi. Szukal pol roku ale kupil , przez rok tylko wymiana oleju ani zgrzytu. No ale nierealne , składany z dwóch, z przekreconym licznikiem specjalnie dla polaka bo polak nie kupi 10 letniego diesla jak bedzie wiecej niz 220kkm nastukane bo przeciez to juz szrot, mimo ze dobre tdi albo jtd przejedzie na luzie 3 razy tyle. Bo fachowcy w skodach i punto mówią ze tak sie nie da i koniec. tak sie sklada ze mam 150x wieksze pojecie o tym od ciebie, ale w sumie masz rację, zaufaj komus innemu kto ma pojecie bo ty nie masz najmniejszego pojecia o tym co piszesz w tym temacie xddd kuzyn lepiej by ci zaproponowal terapie o psychoterapeuty a nie beemke z 6k euro dzisiaj niedziela i żadnej wiksy jeszcze z tym zakompleksionym malym czlowieczkiem z ostroleki nie da sie normalnie rozmawiac xdd kanabis o coś pyta a jak mu sie nie podoba odpowiedz to pluje jadem dookola jak ktos obrazi jego wymarzona beemke to znaczy ze sie nie zna na samochodach xdd ehh, chcialbym zobaczyc kabiego w bmw w białych skarpetach i sikorze na szyi, zostalaby spelniona klasyczna zasada trzech jednosci, miejsca czasu i akcji. kabi pokaż dystans do siebie i nie odpisuj na tego posta, pokaz ze obelgi i hejterzy cie nie nie ruszaja, Edytowane 4 Grudnia 2016 przez _S_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Przeciez wiem jak wygladasz takze twoje obelgi na temat mojego wizerunku srednio mnie ruszaja. Ehh bmwki wymarzonej nie kupuje tylko audi, nie nosze juz bialych skarpet. Ale jak ja mam z kims dyskutowac skoro na cene bmki odpowiada linkiem do salonu z prawie nowym e60 z przebiegiem mniejszym niz niektorzy robia w dwa lata. Dowiedzialem sie tego czego chcialem, podziekowalem blazejkowi, qvestrze i paru innym osobom ktorzy hejtowali awaryjnosc e60 jednak potrafili to uargumentowac w jasny sposob a osobom typu "xD przeca czesci droge, przeca tak sie nie da tylko 20k euro, nie kupuj bmki bo to od turasa zlozona z dwoch b,w i jednego tipo" rowniez podziekowalem lecz w mniej kulturalny sposob. Co tutaj nie jasne? Temat sie wyczerpal wiec po co drazyc na sile. Szukam c6 i tyle w temacie , wiem tyle juz ile chcialem a ty mozesz sobie dalej pisac bo masz w sumie 150 razy wieksze pojecie o sprowadzaniu aut niz ja. W sumie 150 razy zero to zero. Jednak zaufam kuzynowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 . W sumie 150 razy zero to zero. A to się koledze udało, ścisłe żarty są spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jeszcze tylko zeby mi ktos wytlumaczyl co znaczy "nosi sikor na szyi". Proponowalbym obrazac mnie w ten sposob abym zrozumial ze zostalem obrazony. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) sikor to zegar Edytowane 4 Grudnia 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zegar na szyi. Nie, to chyba cos glebszego Ragus a wiec tak wyglada ten wspominany defaultowy uzytkownik bmw? To ja juz nie kcem Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Kabi a nie boisz się nowych stawek za akcyzę? Pewnie będziesz szukał 2.8 V6, skoro chcesz dobrze zbierającą się benzynę, a za taki silnik i wiek samochodu pewnie trochę dopier,dolą dopłaty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Za miesiąc będę sprzedawał auto mojej drugiej połówki A4 B6 z 3.0 V6 w automacie ( zwykla nie cvt) srodeczek tip top w sedanie granatowym. Z wypadkowosci to kiedys prawy bok po dlugosci byl przytarty, a tak to zdrowa i kochana sztuka, nie skalana gazem, aczkolwiek mozna zalozyc ( 3300,- na gratach STAG) Edytowane 5 Grudnia 2016 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi