blantman 5 780 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Czujnik wystarczy ale w kia za czujnik dopłacasz a kamerę masz w standardzie wersji m:) @balon nie przesadzaj my. Ma to być użytkowane codziennie dlatego stara m się wybrać coś co mi pasuje też wizualnie. Taki Yaris, Auris czy Leon odpadły bo mi się nie podobają tak samo fabia koniec końców odpadła za wygląd. Muszę czuć się dobrze w aucie którym mam jeździć kilka lat. Nie stać mnie też na suva czy auta najlepszych marek. Gdybym miał hajs to bym sobie np mazde 6 sprawił lub Volvo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Mazdę 6? A na 3 nie wystarczy, szczególnie teraz, jak pokazali nowy model? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 33 minuty temu, blantman napisał: Czujnik wystarczy ale w kia za czujnik dopłacasz a kamerę masz w standardzie wersji m:) @balon nie przesadzaj my. Ma to być użytkowane codziennie dlatego stara m się wybrać coś co mi pasuje też wizualnie. Taki Yaris, Auris czy Leon odpadły bo mi się nie podobają tak samo fabia koniec końców odpadła za wygląd. Muszę czuć się dobrze w aucie którym mam jeździć kilka lat. Nie stać mnie też na suva czy auta najlepszych marek. Gdybym miał hajs to bym sobie np mazde 6 sprawił lub Volvo. Kia fantastich wybor. Chociaz jak mialem zastepczego ceeda to mnie nie porwal. Za tydzien odbieram Kianke, mimo ze traktuję dzieci lepiej od Ciebie xD. Z 2 strony gdy kupujesz auto dla 2 i masz juz podwiazane jajowody, to mozna by poszukac czegos bardziej szalonego. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 4 minuty temu, milan napisał: Kia fantastich wybor. Chociaz jak mialem zastepczego ceeda to mnie nie porwal. Za tydzien odbieram Kianke, mimo ze traktuję dzieci lepiej od Ciebie xD. Z 2 strony gdy kupujesz auto dla 2 i masz juz podwiazane jajowody, to mozna by poszukac czegos bardziej szalonego. Szalone to też często drogie w utrzymaniu. Ja nie chcę za dużo przy samochodzie robić. Może kiedyś jak kasa będzie się zgadzać to dam się ponieść fantazji. Teraz liczy się dla mnie długa gwarancja i jak najmniej awaryjne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Nowa micra. Fiesta. Cos mniejszego ale bardziej zadziornego. Widziales ze podstawki vitary sa juz za 60k? Za 7 dych pewnie wypasik. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Jak dzieci w ogóle nie w planach (sorry smutne to dla mnie:( ) to też bym brał coś mniejszego np Polo ale dobrze doposażone i koniecznie z automatem jak auto głównie na miasto. Chociaż Polo z dsg i dobrym wyposażeniem to będzie kosz takiego ceeda. No ale blant miał byś dsg i acc (piękna rzecz) zapewne w Polo za taki hajs. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Kia spoko, moim kolejnym autem będzie venga właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Dlaczego nie stonic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Kia zayebisty ruch ze Stingerem zrobiła. Jak już raz śliniłeś się do tak fajnego modelu mimo znaczka, to potem logo Kii w takim Ceedzie już nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 8 minut temu, Mustang napisał: Kia zayebisty ruch ze Stingerem zrobiła. Jak już raz śliniłeś się do tak fajnego modelu mimo znaczka, to potem logo Kii w takim Ceedzie już nie przeszkadza. Wydaje mi się że Kia zyskała w oczach klientów juz przed Stingerem, ten to raczej słuzy jako piekny wystrój salonów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Stingery zostały też zakupione przez policje jako nieoznakowane radiowozy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 ale jak, z moich podatkuw? : O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Blant bierz kijanke ew podpytaj Reda o Octavię. Będzie Pan zadowolny. Pali to 4 litry w mieście i nie psuje się. Chociaż uważaj jak bedziesz zmieniał opony na letnie. Co do nowych fur policji - To i tak na nic. Jak się złapią na autobhanie z jakimś Gtr em to nie pomoże nawet stinger. Teraz to byle caddy lub sharan ma po programie 200 kucy. Czytałem też że mają BMW nowe o mocy całych 250 kucy XD jak na bmw to bida straszna. Edytowane 28 Listopada 2018 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Godzinę temu, milan napisał: Za tydzien odbieram Kianke O, a jakom? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Carensika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Diesel automat? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Nie, zbyt często krótkie odcinki robimy by brac diesla, i nie mieli automatów już benzynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) 36 minut temu, mozi napisał: Blant bierz kijanke ew podpytaj Reda o Octavię. Będzie Pan zadowolny. Pali to 4 litry w mieście i nie psuje się. Chociaż uważaj jak bedziesz zmieniał opony na letnie. Co do nowych fur policji - To i tak na nic. Jak się złapią na autobhanie z jakimś Gtr em to nie pomoże nawet stinger. Teraz to byle caddy lub sharan ma po programie 200 kucy. Czytałem też że mają BMW nowe o mocy całych 250 kucy XD jak na bmw to bida straszna. Co pali 4 litry w mieście? No i u nas nie ma autbhanów, więc bez obaw. Edytowane 28 Listopada 2018 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 No octavka z tym małym silnikiem turbo benzyna. 4 to przesadziłem ale tak 5-6 to ponoć pali. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Jaki handlarz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Mistrz marketingu XD Grunt że w głowie coopera już zasiałem ziarno. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 W trasie możliwe. W mieście dorzuć pan ze 2 litry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 1.4 TSI polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Godzinę temu, mozi napisał: No octavka z tym małym silnikiem turbo benzyna. 4 to przesadziłem ale tak 5-6 to ponoć pali. Auto 1300+ kg, 150 kunia i 5-6 w mieście. Jeszcze pewno na zimowkach oraz na zimnym silniku Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Red ma hybrydę, z górki na benzynie, pod górke pcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi