Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

już moim Oplem nie przygwiazdorzę.

Yacek też już by nie zadawał szyku służbowym Superbem.

E klasa AMG ekstremalna opcja trochę, no ale w używkach powyżej 200k to sky is the limit, prawie wszystko można znaleźć.

Edytowane przez Mustang
Opublikowano

No Waldkowi pewnie gul skoczył jak zobaczył post Gregza, już nie będzie szpanu Oplem za milion złotych, dobrze mu tak biznesmenikowi yebanemu!

Opublikowano

Jakbym kupił auto za 250k to bym w nim zamieszkał chyba xD Zważywszy, że najbliższy cel życiowy to własne M w podobnej cenie :)

Tak czy inaczej gratulacje. Może teraz ktoś pomoże biedocie w temacie aut do 25k, gdzie rozkminiam Accenta 2007, ale także doszła jeszcze alternatywa w postaci Astry 2008/Focus 2007.

Gość GregZPL
Opublikowano

Dzwonił kolo z Infiniti. Ma megaofertę na M35h. Jutro jadę tam z Majką, ma ostatnią szansę na zrobienie wrażenia. W piątek zakup. Albo w poniedziałek

Gość GregZPL
Opublikowano

BMW nie dojedzie w tym roku. Ale zgadany jestem w salonie, że do czasu dojazdu dostanę 740. Infiniti bardziej mi się podoba, w dodatku jest szybsze, mniej pali i ma silnik elektryczny, genialny w mieście. Ale jest za drogie. Między czasie budżet mi się zmniejszył do 220 tysi, tyle kosztuje BMW. Infiniti 240.

Gość GregZPL
Opublikowano

Do tej pory jeździłem od wielu lat Alfą 156 Sportwagon i było ok. A to ma jeszcze mniejszy chyba

Opublikowano

Oj chyba nie. Infinity ma bagażnik ok 400 l czyli prawie jak kompakty, typu Golf, C4 itp. Sądzę, że nawet wystylizowany kombi będzie miał więcej.

Greg nie zapomnij wkleić zdjęć nowego cacka jak już będzie na chacie.

• 2 tygodnie później...
Gość GregZPL
Opublikowano

Infiniti M30d S-Premium. Czarny, jasne skóry. 3.0 V6 Diesel, 238KM (6,9 do 100). Pełne wyposażenie, 20 calowe koła. Pierwsza rejestracja 02/2012, gwarancja do 02/2015. Przebieg 8000 km. We wtorek/środę rejestruję

• Plusik 3
Opublikowano

Hyundai Accent 1999, dziurawy fotel, 1.4 litra 75KM, przebieg 140,000 km, pół minuty do setki. Pierwsza rejestracja 2000 r. W tym roku pewnie zezłomuję.

<zawistny>

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Infiniti M30d S-Premium. Czarny, jasne skóry. 3.0 V6 Diesel, 238KM (6,9 do 100). Pełne wyposażenie, 20 calowe koła. Pierwsza rejestracja 02/2012, gwarancja do 02/2015. Przebieg 8000 km. We wtorek/środę rejestruję

no i (pipi)a to rozumiem, a nie jakieś zakichane BMW dla derektorskiej biedoty. co to (pipi)a ma być w ogóle. 20 inchy też git, myślę, że przy tej furze 15k za komplet opon i tak nie robi wrażenia. 

g r a t u l a c j e 

jak dasz foto to będzie czuć zapach nowego auta. 

auta

co ja (pipi)a piszę

Infiniti 

Lucuś - i bardzo dobrze - tak ma być. Następny w kolejce biznesman kanabis, obstawiam Lexus cabrio

o fch,uj jakie to auto jest konkret:

m30d-and-m37-gt-premium-and-s-premium-2-

Edytowane przez waldusthecyc