Banny 2 656 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 No to oglądałem sobie taki temat: Auto trochę zmodyfikowane wzgledem serii, -45 mm sprężyny, inne koła / hamulce, sprzęgło obite kevlarem, wydech, światła. Powiem tak, jakbym szukał jako 3cie auto tylko dla mnie, do kompletnej samotnej jazdy to bardzo fajny egzemplarz ( oczywiście z wadami ) Jako auto drugie, z którego czasem trzeba skorzystać w celu przejechania się do sklepu / do przedszkola, no to nie.. Wsiadasz i od razu Cie prowokuje do ostrej jazdy, głośne, skrzypiało cos tam z tyłu, sprzęgło też na wykończeniu. W środku no po prostu nieświeżo. Właściciel spoko ziom, pogadaliśmy etc, dobry chłopak. Przymierzyłem fotelik, no wszedł, ale nie tędy droga. Może kiedys g37 w serii, teraz sedan musi być jednk. Cytuj
adi 189 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 No nie rozumiem jednego-"Wsiadasz i od razu Cie prowokuje do ostrej jazdy" No przecież jesteśmy dorosłymi ludżmi i chyba umiemy obsługiwać gaz inaczej niż zero-jedynkowo. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 listopada 2022 Opublikowano 1 listopada 2022 Hah, okej, może to źle zabrzmiało. Najprościej piszac auto nie do wożenia dziecka do przedszkola w takim setupie. Cytuj
adi 189 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 (edytowane) 12 godzin temu, Banny napisał: Hah, okej, może to źle zabrzmiało. Najprościej piszac auto nie do wożenia dziecka do przedszkola w takim setupie. A Lexus GS nie myślałeś może? Taki MK2 to kozak jeśli chodzi o wykonanie, komfort i pancerną v8.Myślę,że będzie mniej problemowym niż wiele młodszych aut. No i jest sedanem I mieści się w budżecie na tyle,że można już szukać zadbanego i doinwestowanego. Edytowane 2 listopada 2022 przez adi 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Tak, GS2 mk II fajny. https://www.olx.pl/d/oferta/lexus-gs-300-98r-2jz-ge-CID5-IDQpEWQ.html?reason=observed_ad Do roboty nadkola tył, coś tam (serwis olejowy + sworzeń wachacza + czujnik abs) + brak lpg. Więc cenowo podejdzie po 28 po tym co wypisałem. Jest to opcja awaryjna póki co. bardzo ładny, tylko ten spoiler out. 1 1 Cytuj
adi 189 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 (edytowane) Na grupie Lexusa na FC często są wystawiane auta, które nie figurują na OLX Otomoto. W sumie Twój budżet zahacza już o MK3. Edytowane 2 listopada 2022 przez adi Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Kupuj Banny w203. Zobacz jakim prezes wiktorgames sie wozi. Przepych, klasa, niesmiertelny dizajn. W twoim budzecie kupisz stan kolekcjonerski. Jednostka 1.8 kompressor pozwalajaca jezdzic ekonomicznie jak rowniez latac bokiem na łukach. 5 gwiazdek w testach bezpieczenstwa czyli mozesz dziecko wozic bez fotelika a nawet zapietych pasow. Byc moze najlepsze auto w historii matki ziemii 1 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 a jak z blachą Wiktorze? slyszałem, że one dość gniją niestety Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Tylko przedliftowe. Tych wystrzegaj sie jak ognia. 1 Cytuj
adi 189 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 W sumie za 30 tys można kupić Alfę 159, która mimo przedniego napędu jeżdzi bardzo dobrze, jest seksowna i ma fajne wnętrze. 1 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 za 30k mozna miec 30 sztuk e36 na kazdy dzien miesiaca oh wait, to juz nie te czasy 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 GS mk2 isofix ma od 2001 (poliftowe) a takie trudno ogarnąć póki co. jutro sprawdzam infiniti M Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 o e60 nie myslales? w mpaku wyglada spoko, ale wnetrze pewnie gorsze niz w lexach Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 jap only... No wiem, wiem. Ale jakoś nie mogę się przemóc, no i te legendy (bądź nie) o wydatkach na części i serwisy i będziesz miał wydatki (bmw) jakos odstraszaja. Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Nam sie trafił ostatnio gościu z VW Phateonem do roboty, okazało sie, że ma 4szt. tych wynalazków bo twierdzi, że niczym sie mu lepiej nie jezdzi. Ceny teraz to ma komiczne, fajne silniki V8 no i wyposażenie z nasa. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Phaeton z zewnątrz klasyczny i ujdzie, ale wewnątrz paździerzowy i festyniarski. Bardzo mało ich u nas zawsze jeździło. Były ograniczone w produkcji, czy u nas po prostu drogie jak na VW? Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 Ich w ogóle się mało sprzedało, bo ludzie płacący taką kasę, chcieli też w pakiecie znaczek premium. Bardzo mi się ten model podobał. Dzisiaj zależnie od stanu można znaleźć różne egzemplarze w garażu willi majętnego niemieckiego emeryta, na polskim blokowisku przy trzepaku albo na złomie. Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 8 godzin temu, krupek napisał: Phaeton z zewnątrz klasyczny i ujdzie, ale wewnątrz paździerzowy i festyniarski. Bardzo mało ich u nas zawsze jeździło. Były ograniczone w produkcji, czy u nas po prostu drogie jak na VW? No właśnie w środku nie ma nic festyniarskiego, dzisiaj można powiedzieć, że środek jest przestarzały ale jak ktoś lubi dużo guziczków to jest na prawde schludny i wykonany z dobrych materiałów. Do tego chowane nawiewy jak działają to robią robote. 2 Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Ten środek to sam seks Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Dokladnie na odwrot, srodek i wyposazenie phaeton mial prima sort. To z zewnatrz wygladal pazdzierzowo i jak passat na sterydach. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Meh, dla mnie tak bez gustu, najebane wszystkiego, co przyszło do głowy, przerost formy nad treścią. Brzydki design kierownicy i lewarka zmiany biegów. Te 15 lat temu mogło robić wrażenie, ale dziś paździerzowo jak na youngtimera. Chociaż mnie zawsze wnętrze VW odpychało, nawet w nowych modelach. 1 Cytuj
Mike 97 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 W dniu 28.10.2022 o 20:14, Dud.ek napisał: IMO nawet kolor nie ratuje tego samochodu bo ma po prostu brzydką bryłe. Lepszy lexus gs. To GS II ma brzydką bryłę. Ten garbaty tył z profilu wygląda jakby ktoś do Corolli E10 hatchback dospawał sedana, plus lampy pokombinowane jak w jakimś ulepie. W GS III jest tylko trochę lepiej. Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 A GS to nie jest bardziej samochód amerykańskiego emeryta niż zabawka? Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 No Banny taki młody już nie jest znowu 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 3 godziny temu, Mustang napisał: A GS to nie jest bardziej samochód amerykańskiego emeryta niż zabawka? w japonii i usa sa calkiem popularna baza do driftu 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi