krupek 15 475 Opublikowano 6 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2022 Kek, kojarzę go. Rzucił mi się w oczy jakiś czas temu właśnie na Hallera w Gdańsku, kawałek dalej niż na tej pierwszej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 6 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2022 300km i naped na tył? Auto w sam raz zeby czasem zawiesc bombelka do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 6 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2022 W szukaniu używanego złoma jest jakiś heroizm. Czekam co było nie tak z kolejnym infinity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2022 5 godzin temu, Mani napisał: W szukaniu używanego złoma jest jakiś heroizm. Czekam co było nie tak z kolejnym infinity. infiniti* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 7 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2022 15 godzin temu, Banny napisał: infiniti* Człowiek nie pamięta nazwy marki a potem się dziwi, że uciekli z europy XD My bad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 7 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2022 Spoko, japonczyki też jebli facepalma, że syn prezesa zrobił literówkę i tak poszło do produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 7 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2022 To tak jak z mitsubiszi starionem, co to przez telefon się z żółtkami nie dogadali, bo stallion miał być. Chociaż to pewnie tylko miejska legenda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 Telenoweli ciag dalszy; po licznych perypetiach zmniejszyłem budżet do ok.20 i sobie patrzę. Dzis wyskoczyło niedaleko mnie coś takiego; a suzuki jimny to jeden z moich ulubionych samochodów ever (ten nowy jimny lub te mega stare) Toteż sucker ze mnie na małe terenówki: opis: CENA 15K Mitsubishi Pajero II 2.8td Superselect Blokada mostu Lift Alu z dużym rantem na oponach AT Hak Elektryczne szyby Elektryczne lusterka Radio Busola Przyciemniane szyby Lotka Kangur Osłona pod silnik Silnik chodzi równo, ma moc i nie grzeje się Skrzynia w dobrym stanie Zawieszenie w stanie dobrym, nie wybite Sprzęgło również nie wymaga naprawy Samochód bardzo ładnie się prezentuje Wersja skandynawska Samochód użytkowany tylko po mieście Do drobnych poprawek Opłaty aktualne Cena do małej negocjacji Więcej informacji pod numerem telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 Podwozie: (tutaj proszę o pomoc w ocenie @Dud.ek @Pajda) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 Pajero? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 Dodałem opis pod fotkami @Pajda Pajero II 2.8 diesel - nie mam pojęcia co to za jednostka, czy dobra etc? Auto głównie po mieście będzie jeździć, ewentualnie raz na tydzien 50 km w jedną stronę. W teorii taki diesel do takich zastosowań to srednio, ale może jednak znośnie? Zdjecia spodu jeszcze: Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 W dniu 5.11.2022 o 15:48, Banny napisał: Tak. Patrząc jak podrożały japońskie furki, to jest to bardzo możliwe. Albo trzeba zaakceptować, że jest się za biednym i o dziwo nie mozna mieć wszystkiego Civic X. Moje oczy krwawią jak widzę te ceny... Będę dalej jeździć 7 z 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 Rama wygląda jak gówno Przynajmniej na zdjęciach wygląda jakby była już papierowa. IMO rama to podstawa w takim aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 kurde, serio? a mój ojciec napisał mi, że na zdjeciach "rama wyglada spoko" Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 Jedź do najbliższej stacji diagnostycznej zobacz co powiedzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 10 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2022 W porównaniu do Jimnego, którego kiedyś miałem to rama wygląda spoko Ale tam serio była gówniana, ludzie aż się za głowę łapali jak zaglądali pod spód. Postaram się jutro jakieś fotki dla porównania wygrzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 2.8 diesel do jezdzenia tylko po miescie? Wskazowka od temperatury silnika ci nigdy nie drgnie jak u mnie w alfie 1.9 jtd Autko fajne, taki dżipek resorak. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 Znalazłem, tak to wyglądało pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 No ja tak super nie ogarniam, ważne by mosty byłī suche i co, rama niepochrupana? Jadę jakosż za 2h go obejrzeć, niestety szybciej nie mogę, a jutro też nie... Więc zostaje opcja "na czuja" Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 - 2.8 diesel na miasto, - brak tylnych drzwi i wysoki próg załadunku gownaików do tyłu, - brak isofix, - brak klimy (idealnie na gorące dni dla dzieci) Brzmi jak idealny kompromis pomiędzy oczekiwaniami Bannego i jego małżonki Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 To auto co Banny wrzucił to na ryby zeby 2 razy w tygodniu pojechać, upierdolić je w błocie po dach i wrócić z pełną siatką karasi na kotlety. Do miasta przy tym silniku i spalaniu? Pozdrawiam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 Kup sobie coś takiego na miasto https://www.otomoto.pl/oferta/renault-twingo-sport-rs-ksiazka-serwisowa-gwarancja-ID6EV1br.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 Wróciłem. No cóż, sprzedawca niezbyt pewny, spotkanko nie w domu tylko na wygwizdowie, na rozgrzanym silniku przyjechał z dziewczyną. Dziwne historie o aucie, własiciciel to ojciec, przegląd zrobiony 3 tyg temu, brak papierów, no jedna wielka niewiadoma. W ogłoszeniu nic nie było o rysie na szybie przy kierowcy na 40 cm, rozrusznik do roboty, auto nie odpaliło 14 razy.. Później mi wmawiał, ze przez tel mówił o tym, a tak naprawdę raz dzowniłem 15 min przed dojazdem do miasta by uzyskać info o lokalizacji. Strach pomyśleć co jeszcze by wyszło później. Jazda daje duzo funu. Za 10 bym wziął i 5 miał na naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 20 godzin temu, Banny napisał: Dodałem opis pod fotkami @Pajda Pajero II 2.8 diesel - nie mam pojęcia co to za jednostka, czy dobra etc? Auto głównie po mieście będzie jeździć, ewentualnie raz na tydzien 50 km w jedną stronę. W teorii taki diesel do takich zastosowań to srednio, ale może jednak znośnie? Zdjecia spodu jeszcze: Jutro Ci odpisze;) Super terenówka, ale na twoje potrzeby słaby wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2022 Godzinę temu, Banny napisał: Jazda daje duzo funu. Za 10 bym wziął i 5 miał na naprawy. A wspominał ten sprzedawca roku ile pali ta machina? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi