[InSaNe] 2 542 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Wooyek, ile kosztują przeglądy Giulii i Stelvio? Dużo kosztuje utrzymanie tych aut? Ja mam dwie Beemki, które są drogie w utrzymaniu, a ciekawy jestem czy jest duża różnica między BMW, a Alfą. Cytuj
Wooyek 1 166 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Nie mam pojęcia, nigdy nie użytkowałem tych aut, a nawet jeśli będę, to przeglądy nie będą mnie dotyczyć. 1 Cytuj
iluck85 3 050 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Oddałem swojego dziadka do mechanika, szef podjechał do mnie, bo mechanika mam trochę daleko. Ale zajmuję się tylko Hondami. Anyway, szefowi na parkingu przytarli zderzak w nowej becie, to serwis. Dostał zastępcze X3. No ja mam zabytkowe już auto, ale technologicznie to jakbym przesiadł z kartonowej rakiety zrobionej na podwórku, to rakiety od NASA. Już kiedyś mi pożyczył swoje wcześniejsze A5, ale masakra te auta dzisiaj. Jedyny minus tego Suva, bo BMW X3 to chyba już jako Suv- buja tym strasznie, przy szybkiej zmianie pasa myślałem że wylecę z tego fotela. Zazdroszczę tym co śmigają takimi autami. Czekam aż Chiny zaleją nasz rynek, to MOŻE coś drygnie na tym rynku wtórnym i ceny spadną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi