Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde nigdy bym sobie nie kupił auta starszego ode mnie ale faktycznie pajda masz racje z tym lakierem. Dzisiaj widziałem piekne 80 kremowe. Kur.wa lakier jakby wczoraj z salonu wyjechał. ładniejszy niz w mojej alfie :(

Opublikowano

a biedaki jak zazdroszczą ekskluzywnego auta :dynia:

Ja ci zazdroszcze. Chciałbym miec jako pierwsze auto audi 80. Nie pisze tego ironicznie.

Opublikowano (edytowane)

no ja również nie zamierzam tego kupować, bo mi się nie podoba, pytam z ciekawości co sądzicie bo to ogloszenie znajomego ;] 

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

No dokładnie 120 km w takiej brynie, no i te dołożony ledy, jak ja kur.va tym gardzę. Zawsze walę swoimi biksenonami :banderas: jak widzę kogoś w tych dołożonych lampkach z giełdy...

Przepraszam ten ma fabryczne ledy, ringi. Rozgrzeszam...

Opublikowano

No te lampki ledowe z Kauflandu, które się montuje na zderzakach to jest żenada. Chvj jak to wygląda, ale przy słonecznej pogodzie, na długiej prostej auto bez świateł mijania jest gorzej widoczne. Nie wiem, dlaczego takie ledy są dopuszczalne jako alternatywna świateł mijania.

Opublikowano

No mi się wydaje, że te KAuflandowe nie są ale jeżdżą na tym te cwaniaczki w 20 letnich hot hatchach. No ja dlatego walę długimi, nie z samej złośliwości ale dać im do zrozumienia, że uja widać.

Opublikowano (edytowane)

Teoretycznie. Praktycznie jest do sprawdzenia, poza tym nie ma się co sugerować przebiegiem przy kupnie samochodu, tylko stanem konkretnego egzemplarza.

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano (edytowane)

Pojedz do pierwszego komisu z brzegu, nie bedziesz mial 200k :)

edit: wiem Wampis,ze nie pisales tego jako typowy Janusz,ale przy dobrych autach nie trzeba sie obawiac duzego przebiegu. Porzadne starsze samochody 400k i wiecej znosza dobrze

Edytowane przez Infidel