Skocz do zawartości

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

typy co wy tu wrzucacie? lexus is 200 za 12k? alfa gta za 15k? tommo skarbonki szuka? czy bedzie sie zglaszal do 'auto marzen kup i zrob'?

Ja za swojego dałem 12 500 i nie narzekam, ale Ty wiesz lepiej.

• Odpowiedzi 8,8 tys.
  • Wyświetleń 625,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

No (pipi)a, ale Ty jesteś mechanikiem i lakiernikiem chyba, to sobie ogarnąłeś temat. Wiem, ile czasu i siły wymaga wymiana zawieszenia w Lanosie. Nie ma lekko. A jak typ musi jeździć na gurwy i obiad do mamusi, to skąd ma brać hajs i czas na naprawy? Hm? (pipi)a.

Opublikowano

Gurwa Typie weź Mazde 3 2.0 150 KM, za 12k może wyrwiesz, do gazu się nadaje. Tylko znaleźć egzemplarz, który nie gnije, to graniczy z cudem.

Rover fajny, ale na siłę udaje luksusowy, te zegary jak w przedwojennym Bugatti. Romejo nie bierz, bo Cię dzi.wki z włoskim alfonsem będą mylić.

Opublikowano

czyli rover, akurat wiekszosc sztuk cenowo okolo 10kafla. przeciez jak taka swiania z badoo wsiadzie do srodka i zobaczy ten luksus to nie bede musial sie nawet odzywac tylko od razu mozna wyjac batona z majtek

Opublikowano

JESZCZE ONA CI STÓWE ZAPŁACI NIE TY JEJ PRZEZ TEN PRZEPYCH

Opublikowano

teraz pozostaje kwestia ile czasu bede szukal silnika 2,5 w benzynie, prawie wszystkie to osrane 2.0 ;////

no i kolor czarny musowo

Opublikowano

teraz pozostaje kwestia ile czasu bede szukal silnika 2,5 w benzynie, prawie wszystkie to osrane 2.0 ;////

no i kolor czarny musowo

No czarnego dosyć cięzko znaleść. Wiekszośc odcień grantau/ciemna zieleń. 

Opublikowano

Wnetrze tego Rowera to jakiś odpust...cos zupełnie w stylu boazerii w m2 w bloku z wielkiej płyty.

Opublikowano

no i kolor czarny musowo

Nie ma czegoś takiego jak Rover 75 z 2,5 v6 pod maską. 

E: Jednak jest 177km, no to powodzenia w szukaniu :)

Pro Tip

MG ZT

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

Chyba chcesz wszystkim na zlosc zrobic i wziac cos 'unikatowego' :D

Opublikowano

Czy tylko dla mnie profil 156>159?

Ta linia <3

Opublikowano

Moim zdaniem pierwsza 156 jest idealna. Samochód Roku 1998, no nie? Pamiętam, jak za łebka jeździłem na Tor Poznań oglądać zmagania kierowców w pucharze Alfy 156.

Ścigały się chyba wersje 2.0, ale ten ryk silników pamiętam do dziś.

Opublikowano

Profil 156, przod 159 i jest idealna Alfa :)

Dokładnie, front 159 to jest diabeł :D

Opublikowano

Jest bandzior ^_^ . Moj sasiad ma taka cala czarna, czarne szyby, kola. Piekne auto

Opublikowano

Rok temu byla na allegro 156 z wpasowanym przodem od 159 i jednak slabo z profilu to wygladalo, bo 156 jest hmmm...bardziej filigranowe :) Mozna zmodzic poliftowa 156 ( jak ta czerwona wyzej) bo w sumie tylko zabiera sie klosz z lamp i przod robi sie podobny do 159

To tez wyglada soczyście

94543d1367407031-tuning_lamp_159_a-alfa1

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Miały. To jeden z tych udanych peugeotów (106, 306, 406), brałbym. A kombi w zielonej landrynce, to już w ogóle!