Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 dostalem od rodziny z norwegii (tam gdzie klaskalem ku.tasem). w polsce brak. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Ale bardzo zgrabna butelka. Fajne nalepki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 gdzie to kupic mozna? Co za piwo? Wczoraj takie coś piłem, bardziej jako wynalazek, bo jednak za mocne i smak mocno winny(ale jednak piwo) i całej butli nie mogłem zmęczyć. Już trochę wlałem w siebie. Do posmakowania na dwóch. Jak jeszcze raz przeczytam post roziego o bialym zywcu, albo zywcu w ogole to mnie chu.j strzeli jasny. To są siki i gó.wno tego się nie pije. Jak idziesz ze znajomymi do knajpy, to nie pijesz piwa polewanego tam? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Bierze swoją Warkę 1,5l w plastikowej butli i wlewa pod stołem do kufla. 1 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 gdzie to kupic mozna? Co za piwo? Wczoraj takie coś piłem, bardziej jako wynalazek, bo jednak za mocne i smak mocno winny(ale jednak piwo) i całej butli nie mogłem zmęczyć. Już trochę wlałem w siebie. Do posmakowania na dwóch. Jak jeszcze raz przeczytam post roziego o bialym zywcu, albo zywcu w ogole to mnie chu.j strzeli jasny. To są siki i gó.wno tego się nie pije. Jak idziesz ze znajomymi do knajpy, to nie pijesz piwa polewanego tam? Jest różnica, jak idzie sie do knajpy gdzie wybór to tyskie albo żywiec, a pisanie o tym, że biały zywiec jest dobry. Po za tym od dawna jest już pełno pubów z normalnym piwem i nie trzeba się katować tyskim. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 To komuś nie może smakować Żywiec? 1 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Oczywiście, że może bo nie poznał innych piw widać. Ale w tym temacie przewija się pełno wypasionych browarów to po co wyskakiwać z takimi szczochami? 1 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Bez przesady z tym szczochem, normalne piwo. 1 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 To nie jest normalne piwo. Wszelkie procedury jak powinno być zrobione piwo pszeniczne zostaly wyje.bane do kosza. O smaku już nie piszę. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Chvj, dupa. Ja mówiłem cały czas o zwykłym żywcu. Pszenicznych żadnych nie lubię, więc nie dyskutuję. Pardą. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 gdzie to kupic mozna? Co za piwo? Wczoraj takie coś piłem, bardziej jako wynalazek, bo jednak za mocne i smak mocno winny(ale jednak piwo) i całej butli nie mogłem zmęczyć. Już trochę wlałem w siebie. Do posmakowania na dwóch. Jak jeszcze raz przeczytam post roziego o bialym zywcu, albo zywcu w ogole to mnie chu.j strzeli jasny. To są siki i gó.wno tego się nie pije. Jak idziesz ze znajomymi do knajpy, to nie pijesz piwa polewanego tam? Jest różnica, jak idzie sie do knajpy gdzie wybór to tyskie albo żywiec, a pisanie o tym, że biały zywiec jest dobry. Po za tym od dawna jest już pełno pubów z normalnym piwem i nie trzeba się katować tyskim. Nie napisałem, że Żywiec Biały jest dobry, tylko, że Walkiria jest jego lepszą wersją. NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Polecam: Fajnie czuć kolendrę. Lubię ten smak. ŻRYJ GÓWNO dalej 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 FAJNIE CZUĆ KOLENDRĘ LUBIĘ TEN SMAK Lubię czuć smak kolendry, nic nie wspomniałem o smaku piwa. Chcesz walczyć dalej? Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Chce. Piszesz POLECAM. I na tym koniec. POLECAM GÓWNO=Lubie smak gówna Cytuj
hegemon 1 241 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 (edytowane) À propos piwa pszenicznego - Ciechan okazał się całkiem do rzeczy. Edytowane 4 września 2014 przez hegemon Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Robiłem zgodnie z tym przepisem znalezionym na wykopie: http://pokazywarka.pl/jhq7q6/ Z tym, że kupiłem sobie profesjonalny, szklany 5litrowy baniak (na wyprzedaży w auchan, 14 złotych ). Zobaczymy co z tego wyjdzie Cydr wyszedł naprawdę bardzo smaczny. Robię kolejną partię, tym razem z tłoczonego soku 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Ja teraz mam swój ulubiony Dobroński perry. Polecam. Swojego cydru dalej nie robiłem. Grrrrr. Cytuj
hegemon 1 241 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Ten cały cyfr ma smakować jak tani szampan? Bo tylko na takie trafiłem - Green Mill i Miłosław. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Tak, tylko, że owocowy i słaby. W upalne dni serwowany na zimno ma przynosić ukojenie. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 À propos piwa pszenicznego - Ciechan okazał się całkiem do rzeczy. polecam tego Okocima, chyba moje ulubione sklepowe pszeniczne Cytuj
hegemon 1 241 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Też niczego sobie. Ogólnie cieszy mnie, że dobre piwo można kupić w coraz większej ilości miejsc. W niepozornym monopolu można kupić piwo z Ale browaru czy Pinty. Polecam się zainteresować. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Paulaner Hefe-Weissbier Dunkel >>> wszystko. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Piłem tego okocima dzisiaj, jak dla mnie bardzo średni. Wypiłem, ale szału nie ma. Z pszenicznych piw to dla mnie na pierwszym miejscu jest Tucher. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 fanem ciemnych nie jestem, ale niedawno zaryzykowalem i bylo si. ot ciemny, podobny do fortuny. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Paulaner Hefe-Weissbier Dunkel >>> wszystko. dobry, ale są lepsze np Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi