messer88 6 479 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ostatnio kupiłem w żabce, a widziałem też w takim zwykłym osiedlowym monopolu. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Gurva to może na zachód jeszcze nie dojechały. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Zoba w Polo Markecie, a i w Carefourze widziałem. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 10 grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 grudnia 2015 Zoba w Polo Markecie, a i w Carefourze widziałem. Kupowałem w Polo, ale ostrzegam, że jest mocno średni. Wszystkim miłośnikom konkretnej goryczki i dobrze wyczuwalnych chmieli polecam: Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Balon, w Carrefour widziałem na standach razem z dedykowanymi szklankami. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 JA PIER.DOLE JAK MNIE WKUR.WIAJĄ TAKIE CIOTY, NO KUR.WA. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY PIWOSZ NAJLEPSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA GORZKA, PODKREŚLAM GORZKA IPKA. ALBO "OO KUPIE SOBIE PIWKO, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE KONCERNOWE, MUSI BYĆ KRAFTOWE, JESTEM LEPSZY BO PIJE REGIONALNE A WY CO NADAL TYSKIE CZY ŻUBR? JA PIJE SHARKA, KOSZTUJE 8ZŁ, ALE PIJE, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT BARDZIEJ GORZKIE TO WYJE.BAŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM PODNIECONY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT ŻE GORYCZKA I CRAFT I AMERYKAŃSKIE CHMIELE. ROZUMIEM NADAĆ WYRAZISTOŚCI, ALE ZABIJAĆ CAŁY SMAK PIWA DLA WĄTPLIWEJ PRZYJEMNOŚCI GORYCZKI W JAPIE? KSZTUSISZ SIE, POCISZ I LECI CI Z NOSA. MOŻNA O PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ CHU.JEM. PRAWDZIWE JE.BANE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI TWARDZIEL MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKIŚ BAR CZY U SIEBIE NA DOMÓWCE. CO TAM MATI ZAMÓWMY PIWKO, DLA MNIE MEGASUPERNIEZNANEHIPSTERSKIE Z DODATKOWYM CHMIELENIEM, HEHE COŚ NIE GORZKIE, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE PIĆ TAKIE MDŁE xD CO TAM CHCESZ SPRÓBOWAĆ SEBA? TYLKO MASZ WYPIJ Z TEKU BO SIE Z KUFLA NIE PIJE XD A TERAZ ZW NA MOMENCIK BO MUSZE SIE WYSZCZAĆ MOIM MEGA DROGIM MOCZEM, AHH NIE MA TO JAK 15 ZŁ ZA 0,33L I WALENIE KONIA DO CHMIELU. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Dzisiaj wypiłem jedno Belgijskie Leffe, kurde jakie to dobre, jest również jasne. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Balon, w Carrefour widziałem na standach razem z dedykowanymi szklankami. Carrefour in Gorzów : 0 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 To jak, kazdy do biedry po van purka strong i delektujemy sie barley wine przed kominkiem Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 Rozi wkleił jakąś copypastę, ale coś w tym jest. Tzn. koleś narzeka na gorzkie piwo, a przecież w naszym wieku, gorzkie piwo smakuje dobrze. Pamiętam, że za dzieciaka, smak piwa wykrzywiał mi mordę i się dziwiłem, jak stary może to pić?Co do picia piwa 330 ml za 15 zł, to przecież w knajpach można sobie nalać jakieś klasyczne lane Tyskie, czy tam inne, ale w domu, dla smaczku, można wydać te 15 zeta za browca. Przecież w domu się nie pija, by się naje.bać przed komputerkiem, no chyba, że tak lekko tzw "picie z forumkiem".A poza tym szukałem piwa dla siebie i testowałem dziesiątki browarów i w sumie ten polecony przez balona Namysłów Pszeniczny jest spoko i ... Tyskie klasyczne. Smakuje mi to tanie piwo i przypomina smak starych czasów, jak to z 10 lat temu zaczynało się piwkować. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 ja ostatnio pije fortuny - wszystkie mi smakuja, a szczegolnie wisniowa, sliwkowa i czarna Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Grzybiarz Namysłôw Pszeniczny nie jest tani . 4 zł w PiP ! Za to można mieć dwa żuberki! Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Z tanich piw, to lubię czasem sobie walnąć to lidlowe (nie argus) z odkręcanym kapslem. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Bojan Szwejk, 3,50 i super smaczne piwko jak ktoś zobaczy u siebie polecam stestować. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Bojan kokosowy jest spox Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 pilem carslberga nox, do zaorania, wydane aby konkurowało z chmielowym harnasiem, tatra i chyba kasztelanem. Ochydne guwno. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 ci wszyscy wielbiciele browarków kraftowych do gazu Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 pilem carslberga nox, do zaorania, wydane aby konkurowało z chmielowym harnasiem, tatra i chyba kasztelanem. Ochydne guwno. O boże to samo. Co za (pipi). Wyje balem do kibla po 4 łykach. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Jako, że około 2km od osiedla na ktorym mieszkam otwarto w wakacje browar to sobie Tenczynki smakuje. Najbardziej podszedł mi Aborygen i Milk Stout, Marcowe też spoko a Lager jest jak koncernowe. Imperial Stout mi strasznie nie wchodzi i więcej go już nie kupię (swoją drogą 8,50zł za 0,33l to gruba przsada jak za takie regionalne piweczko). Carlsberg Nox jest słabszy od zwykłego Carlsberga a to już jakieś osiągnięcie. Wylać to w pizdu żeby sie nie zatruć. To już lepiej kasę w Harnasia inwestować. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 pilem carslberga nox, do zaorania, wydane aby konkurowało z chmielowym harnasiem, tatra i chyba kasztelanem. Ochydne guwno. O boże to samo. Co za (pipi). Wyje balem do kibla po 4 łykach. Jaaa cieeeeee, zmarnował tyle piwa. Mam nadzieję, że za tych co nie mogą. Właśnie, pamiętam za łebka, jak się piło winiacza:), to wylewało się na początku i mówiło "za tych co nie mogą". A piwa nie można było marnować pod żadnym pozorem! Jak się czasem przechylało butelkę/puszkę na raz, to ludzie krzyczeli "zeruj, zeruj". Tzw. "zerowanie", czyli wychlanie trunku za jednym zamachem. U nas na dolnym śląsku się mówi "zerowanie", gdzieś indziej inaczej. Takie tam, ciekawostki grzybiarzowe. Cytuj
chmura 16 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Jak ktos lubi cydry to spiesze doniesc ze strongbow apple cider jest w kauflandzie przeceniony z 4,70zl na 1,49 zl za 0,4 l. Spoko promocja! , jedyne co wkurza to akcyza na kazdej puszce na kapslu ^_^ Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 A to nie jakoś że data się konczy i muszą się pozbyć?? Cytuj
chmura 16 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Jeszcze piec miesiecy przydatnosci do spozycia. Mysle ze przy pelnej cenie prawie 10zl za 800ml to mozna DUZO leprzy cyder kupic, chodzby lubelski cydr. Ale za 1,49 to mozna pic i balowac przez tydzien xD Edytowane 23 grudnia 2015 przez chmura 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Dziś Świętego Patryka, więc chyba wypada się napić zielonego piwa. Taki specjal dostane tylko w lokalu, czy można kupić jakieś butelkowe zielone? Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Kupujesz zwykły browar Dolewasz blue curacao ???? Profit 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi