Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 295,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano

Czyim alterem jesteś?

Opublikowano

To pewnie Norbi, "Najbogatsi są Ci którzy rozsądnie dysponują swoimi pieniędzmi, pamiętaj."Brzmi jak z jakiegoś szkolenia mlm 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Zly topic

Opublikowano

Też tak myślę, ja napisałem liste swoich ulubionych piw w poście 1356 i później zaczęło się śmiecenie i gimnazjalne prowokacje.

Witaj na forumku. Tu tak jest. :lapka:

Opublikowano

Brat kupił mi kilka piwek :), już za niedługo tygodniowy urlop w Polsce to będę testował 

7dTxKk4.jpg

Opublikowano

Ris i barley wine od dr brew to bardzo zacne trunki, szczególnie jeśli to wersje leżakowane w beczkach, szczerze polecam i zazdroszczę. 

Plugawy: koźlak od perły za taką cenę jak najbardziej można brać, trochę nieułożony, ale jak najbardziej można sobie strzelić.

Opublikowano

Tak to są wersje leżakowane Barley Wine 27,5 Brandy Barrel Aged oraz Russian Imperial Stout 27,5 Bourbon Barrel Aged było promo 13 zł za szt :)

A teraz zamówiłem sobie (ostatnie piwo, dziewczyna minie prawie wystrzeliła w kosmos jak usłyszała cenę, będzie coś koło 35zł) Browar Widawa 5th Anniversary Imperial Baltic Porter Bourbon B.A. 

Opublikowano

35 zł za piwo? Kto bogatemu zabroni? 8) Warty ten napój swojej ceny? Jak twoje wrażenia? Jedno piwo a 12 Tyskich to jest różnica jak ktoś nie ma głębokiej sakiewki.

Opublikowano

A od Tyskiego tańszy jeszcze ruski szampan, płacisz 4 zł, a na(pipi)ka jest

żeby nie było, jeszcze do niedawna sam gustowałem w ruskich szampanach :blush:

Opublikowano

Ja tu z sercem i uśmiechem podchodzę, a ten focha łapie:(

Opublikowano

Na razie tylko rezerwacja, bo nie przyszło do sklepu jeszcze,w Polsce będę 25.10 to dam znać ;)

Edit:

Piwo zdobyło brązowy medal podczas festiwalu w Yokahomie, więc zapewne będzie dobre  :)21743202_1386987638075830_22919673922612

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Kolega ze Lwowa przywiózł:

Lvivske_1715_1.2-l.jpg

Coś pomiędzy Tyskim, Lechem a Bud Light. Czyli wiadomo jakie.