Skocz do zawartości

Piwo

szaden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy bym wypił piwo z plastikowej butelki, kojarzy się to tylko  z najwyzszym poziomem szczyn dla obsr,anych lumpów, nie przełamałbym się.

Jak byłeś młodszy i jechałeś na balety to tylko najdroższy szampan piłeś a nigdy wina, nalewki czy browara. Beka. Jak zwykle robisz z siebie kogoś, kim nie jesteś i potrafisz tylko się wywyższać zakompleksiony pajacyku. XD

Piłem Sarmackie z biedry z plastiku - tani browar ale plastik niczego nie psuje w smaku. Spirytus w 5 l butlach jest i wódka prima sort wychodzi ale pancio z Poznania by się nie napił. No kisnę tu ze śmiechu.

Opublikowano

No ja już bym wolał nie pić niż raczyć się szczochem pokroju sarmackiego, ale czego oczekiwać od patologii 

Opublikowano

Pół świata pije browar z plastiku i żyje. Na wakacjach tylko takie wchodziły, dobra cena i dużo piwa. Umówmy się, że to są piwa w typie sikaczy pitych jako dodatek do grilla czy na plaży a nie hiper duper krafty z chmielem rosnącym na specjalnym mchu.

Opublikowano

Nie no wypada mieć trochę rigczu. Mnie rozpier.dala kupowanie 1,5l piwa w butelce plastikowej które już po 30 minutach jest wygazowane i ciepłe i pijesz te szczochy i udajesz, że się dobrze bawisz. 

Opublikowano

dokladnie - to jest najwieksza wada tych duzych plastikowych butli z piwem - pol litra to optymalna pojemnosc by wypic piwko odpowiednio schlodzone nie spieszac sie ze smakiem, butle 2,4 litrowe to przeciez praktycznie 5 browarow - po jednym litrze bedziecie juz mieli wygazowane i cieple szczyny (a juz raczej same piwo jakies wybitne w momencie otwarcia nie jest)

no chyba ze zaraz jeden z drugim mnie uswiadomia ze taka butle oprozniaja w 20min

Opublikowano

Rozlewanie piwa z butelki między znajomymi xD składacie sie w pięciu na taką butle sarmackiego?

Opublikowano

Rozlewanie piwa z butelki między znajomymi xD składacie sie w pięciu na taką butle sarmackiego?

Ale bym se wziął takiego hałsta z butli, aż by gaz nosem poszedł i łzy naszły do oczu,a potem puścił butlę dalej w obieg. Klimacik.

Opublikowano

Jeśli przyszło komuś do głowy kupno tego Litewskiego 1715 u nas, to nie polecam. Kiedyś był na chmielu, od jakiegoś roku zastąpili granulatem, no syf jak diabli. Pamiętam jak na jednym spędzie, znajomi myśleli, że ktoś maryche odpalił xD

Opublikowano

Mnie najbardziej śmieszy podejście krzykaczy jak Brokuł czy zrzęda. Co wam zrobiły butelki pet? Coca cola i inne napoje zapewne również tylko w szkle i ani z plastiku ani aluminium bo gorszy smak? Dyskutujmy. Chyba, że chodzi o argument, że plastik to taniocha i dla żuli to od razu dajcie spokój bo ż-e-n-a-d-a.

Opublikowano

Pisząc wujjek o obsr,anych  żulach oczywiście zapomniałem ując też ciebie, sorka za niedopatrzenie.

Podwrocławskie patologie rownież mi się kojarzą z tym piwem. Ale ciesze sie wujjek  ze amsz takie fajne opowiesci dla potomka, tatus pił  z plastiku  siki po  skonczonej robocie. Dobrze że 500 zł nie dostaniesz.

Opublikowano

Wyłączając beznadziejne inwektywy bez ikry jak zwykle zero opinii, argumentu czy treści. Pokrzycz sobie jeszcze Milan. W domu ani pracy tego nie masz. :lapka:

Podsumowując ostatni twój foruming wujek jednym słowem

ż-e-n-a-d-a.

Standard. A o piwie w butelce szklanej a pet umiesz dyskutować czy tylko gimnazjalny poziom postów?