Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wujaszek chyba nie wzial witaminy z olxa bo go nosi.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 295,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano

To czekaj bo zaraz na Nefrytowej bedziesz kopal.

Opublikowano
3 minuty temu, Krystyna JJanda napisał:

Straszny upał a ja rowy kopałem dla ZDiUM Wrocław - zrozum człowieka!

Myślałem, że mechanizacja robót ziemnych dosięgnęła już całą Polskę po '89.

Opublikowano

@milan Pokaż projekt. Powiem ci dlaczego to będzie inaczej niż założyłeś. :D Kocham robotę według projektu. Ostatnio ciąłem zbrojenia pod wielką rzeźbę. Zbrojeń się nie spawa tylko kręci? Rotfl.

Opublikowano

Dlaczego ja wczesniej nie konsultowalem projektow z wykonawca? Pmka poszla

Opublikowano

Gdyby ktokolwiek konsultował projekt z wykonawcą proszę pana to wszystko by gładko szło. A tak zawsze jest Meksyk jak przychodzi do realizacji. :(

Opublikowano
40 minut temu, Krystyna JJanda napisał:

@Grabek Potrąciłem ci matkę samochodem że ciągle minusujesz? Straszną krzywdę mi robisz - zaraz umrę. Argh minus od gościa co lubi w grabie potrzymać siuraka. XDddddd

:|

Opublikowano

Przywołałeś traumatyczne wspomnienia. Zawsze miałem kłopoty z matematyką, funkcje to jakiś kosmos itp. No i miałem typa co mnie gnoił i pamiętam kiedyś obryłem się jak zły i rozwiązuje zadanie, jadę na pewniaka. Koleś patrzy na wynik i mówi mi "bardzo sobrze 3+" po chwili się śmieje pod nosem i mówi "siadaj 2". ;/

Opublikowano

I tak oto dwojeczka zawsze towarzyszyla ci w zyciu

Opublikowano

8PT4bBU.jpg

Daaawno nie piłem niczego z Artezana i powiem, że liczyłem na więcej, a dostałem 7/10. :/ Niby czuć tam te owoce tropikalne i chyba charakterystyczne nuty chmielu galaxy, ale w smaku to jakieś takie puste, wręcz trochę nijakie.

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Sourtime%20Agrest%20%2016001520587010.jp

No kwas epsilon to to nie jest, ale pijalne całkiem, ale dalem za niego 10zl w auchanie i ciężko mi za taką cene to polecić. 

Opublikowano

pinta-bakunin-warsaw-express-bottle-file

Rewelacja styl jak dla mnie.

Aż nabrałem ochoty na spróbowanie argentina rye wine od Pinty.

Opublikowano

2ui7vra.jpg

Trochę nie wyszło tym razem. Zapach cytrusów jest, kolorek śliczny ale smaku niewiele. Dobra ipa/apa z wyrazistym smakiem za mniej niż 9 zł? Nie-e.

Opublikowano

U mnie taki zestaw wjechał wczoraj:

Ve1yLYhh.jpg

Wszystkie pyszne, ale ten winny Żywot Barleya to mi do teraz w głowie siedzi. 

PRZEPYSZNY.

Waniliowy porter też na kozaku.

Opublikowano

Ten porter normalnie do dostania w piwnych chatkach czy trzeba sie nagimnastykowac?

Opublikowano

Dobrze, że a ja pale ale od pinty wciąż długo goryczkowate i cytrusowe. Nasycone mocno smakiem. Bardzo zimne. Bardzo dobre!

Opublikowano

Jak ktoś lubi niskoalkoholowe to 1 na 100 od Kormorana jest przekozak.

Opublikowano

20180519-03-576x1024.jpg

Najlepsze piwo z Żabki, 4,49 złota. Piękny aromat chmieli i ziół, przepyszne. Brać, póki jeszcze jest.