Opublikowano 5 lipca 20186 l 3 minuty temu, Krystyna JJanda napisał: Straszny upał a ja rowy kopałem dla ZDiUM Wrocław - zrozum człowieka! Myślałem, że mechanizacja robót ziemnych dosięgnęła już całą Polskę po '89.
Opublikowano 5 lipca 20186 l @milan Pokaż projekt. Powiem ci dlaczego to będzie inaczej niż założyłeś. Kocham robotę według projektu. Ostatnio ciąłem zbrojenia pod wielką rzeźbę. Zbrojeń się nie spawa tylko kręci? Rotfl.
Opublikowano 5 lipca 20186 l Dlaczego ja wczesniej nie konsultowalem projektow z wykonawca? Pmka poszla
Opublikowano 5 lipca 20186 l Gdyby ktokolwiek konsultował projekt z wykonawcą proszę pana to wszystko by gładko szło. A tak zawsze jest Meksyk jak przychodzi do realizacji.
Opublikowano 5 lipca 20186 l 40 minut temu, Krystyna JJanda napisał: @Grabek Potrąciłem ci matkę samochodem że ciągle minusujesz? Straszną krzywdę mi robisz - zaraz umrę. Argh minus od gościa co lubi w grabie potrzymać siuraka. XDddddd :|
Opublikowano 5 lipca 20186 l Przywołałeś traumatyczne wspomnienia. Zawsze miałem kłopoty z matematyką, funkcje to jakiś kosmos itp. No i miałem typa co mnie gnoił i pamiętam kiedyś obryłem się jak zły i rozwiązuje zadanie, jadę na pewniaka. Koleś patrzy na wynik i mówi mi "bardzo sobrze 3+" po chwili się śmieje pod nosem i mówi "siadaj 2". ;/
Opublikowano 5 lipca 20186 l Daaawno nie piłem niczego z Artezana i powiem, że liczyłem na więcej, a dostałem 7/10. Niby czuć tam te owoce tropikalne i chyba charakterystyczne nuty chmielu galaxy, ale w smaku to jakieś takie puste, wręcz trochę nijakie. Edytowane 5 lipca 20186 l przez Frantik
Opublikowano 6 lipca 20186 l No kwas epsilon to to nie jest, ale pijalne całkiem, ale dalem za niego 10zl w auchanie i ciężko mi za taką cene to polecić.
Opublikowano 6 lipca 20186 l Rewelacja styl jak dla mnie. Aż nabrałem ochoty na spróbowanie argentina rye wine od Pinty.
Opublikowano 6 lipca 20186 l Trochę nie wyszło tym razem. Zapach cytrusów jest, kolorek śliczny ale smaku niewiele. Dobra ipa/apa z wyrazistym smakiem za mniej niż 9 zł? Nie-e.
Opublikowano 6 lipca 20186 l U mnie taki zestaw wjechał wczoraj: Wszystkie pyszne, ale ten winny Żywot Barleya to mi do teraz w głowie siedzi. PRZEPYSZNY. Waniliowy porter też na kozaku.
Opublikowano 6 lipca 20186 l Ten porter normalnie do dostania w piwnych chatkach czy trzeba sie nagimnastykowac?
Opublikowano 7 lipca 20186 l Dobrze, że a ja pale ale od pinty wciąż długo goryczkowate i cytrusowe. Nasycone mocno smakiem. Bardzo zimne. Bardzo dobre!
Opublikowano 8 lipca 20186 l super jest, w ogóle to nie trafiło mi się jeszcze piwo od kormorana które byłoby niedobre.
Opublikowano 8 lipca 20186 l Najlepsze piwo z Żabki, 4,49 złota. Piękny aromat chmieli i ziół, przepyszne. Brać, póki jeszcze jest.
Opublikowano 8 lipca 20186 l Ipa z długim posmakiem za mniej niż 5 zł? Jestem jutro w Żabie i testuję.