Skocz do zawartości

Piwo

szaden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba Rozi tutaj reklamował Misia Wojtka od Wrężela?

2d2je4w.jpg

No pierwszy łyk orzeźwiający by za chwilę przydusić goryczką. Pierwsze skojarzenie to... Syrop Flegamina tylko rozrzedzony. Specyficzny trunek co albo podpasuje albo mocno zrazi. To o wiele bardziej wyrazista mięta niż ta z Herbapolu do zaparzania a jednocześnie ta goryczka z chmieli - mi się to podoba. Gdyby tylko sorzedawali ją w butlach 0,3 byłoby tip top. 

Opublikowano

Dostałem dziś w Leclercu Miłosław Ipa bez alko. Nie gustuję w Ipach, ani Apach, więc ciężko mi fachowo ocenić, ale jako piwo bezalkoholowe jest mega, jedne z lepszych, moim zdaniem.

Opublikowano

American Witbier z kwiatem jaśminu od kooperacji Miłosława i Ale Browaru - takie meh w sumie, czuć grejpfruty i brzoskwinie, ale jaśmin dodaje aromatu proszku do prania i mydlin. Przeciętne, ale kupisz je w Żabce za grosze, więc od razu plus. 

Opublikowano (edytowane)

Piwo z sokiem? 

2461403.jpg

No zaje jest to piwko na upał. Nie tak słodkie jak Radlery. Czuć fajną goryczkę od chmielu a smak grejfruta super się w to wpasowuje. 

2qxciso.jpg

Edytowane przez Krystyna JJanda
Opublikowano

Szału nie robi, w ogóle Raduga dość przeciętne browary robi

Opublikowano

Ja przez weekend się upajałem czymś takim:

bottles.png

i kuuurde, kosztowało poniżej 3PLN w jakimś Lewiatanie chyba a smakowało bardzo dobrze, coś pomiędzy tanim international lager a jakimś prawdziwym pilsem. Do picia w dużych ilościach polecam serdecznie.

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nie czepiam się, pytam dlaczego nad jednym piwopodobnym napojem się spuszczasz, a drugi dla Ciebie jest niepijalny, mimo, że to ta sama półka poza drobną różnicą smakową.

Opublikowano

No jakbyś był mną to byś ogarnął a tak jak mam ci wytłumaczyć jak odczuwam smaki i dlaczego coś mi smakuje a coś nie? Chyba, że w twojej rzeczywistości wszyscy są tacy sami jak ty. Ucinając - :lapka:

Opublikowano

Ten Miloslaw bezalkoholowy (brałem z żabki za 3 zl) faktycznie rewelka, ktos wcześniej polecał bodajże. 

Lekko cytrusowy, smak piwny, a nie łoi po deklu.

Opublikowano
13 godzin temu, _Red_ napisał:

ktos wcześniej polecał bodajże.

:smutas:

ktoś kurła 

Opublikowano (edytowane)

nie dziękujcie

wczoraj gdzieś w internetach widzialem ze to piwko dostalo jakas nagrode, najs

ja jak je pije to sie potem lekko podduszam zeby miec faze jak po alkoholowym

Edytowane przez kermit
  • Haha 1