Opublikowano 10 sierpnia 20186 l miał wyjść na konesera i nie pykło żeby nie było, piję somersby watermelon, wyraźnie czuć, że arbuzy do produkcji mojej partii zrywane były po godzinie 17, znakomite
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, Frantik napisał: Wczoraj pod wieczór wjechało I powiem: delikatnie schłodzone i na upał wchodzi jak złoto. Goryczka niska, za to solidnie zaznaczona nuta zielonej herbaty na finiszy. Pijalne w opór. Właśnie dzisiaj miałem to piwo w ręce i zastanawiałem się jak smakuje. Kupię sobie jak będzie upał, bo aktualnie u mnie się ochłodziło
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Post pod postem, ale właśnie pije to piwo powyżej i muszę się powstrzymywać, żeby duszkiem go nie wciągnąć do kolacji. Całkiem niezłe, ale wydaje mi się, że Warmińskie Rewolucje lepsze.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l w lidlu Raduga last summer mango wheat, dr brew experimental summer ale i a ja pale ale z pinty, wszystko po 6,99
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l 1 minutę temu, messer88 napisał: w lidlu Raduga last summer mango wheat, dr brew experimental summer ale i a ja pale ale z pinty, wszystko po 6,99 Widziałem wczoraj też Rowing Jacka i Warminskie Rewolucje
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Nie, to jest Bażant w wersji retro, wprowadzili kilka lat temu testowo jako hołd dla starej receptury, ale popularność była tak duża, że wprowadzili do stałej oferty.
Opublikowano 1 września 20186 l Ładna długo utrzymująca się piana, wyczuwalna goryczka choć też mam na końcu metaliczny posmak. Piwo ok ale 5 zł to trochę za dużo.
Opublikowano 14 września 20186 l Ale te RIS to jest przekocurek, gęsty, smolisty i oblepiający przełyk. Hard Bride to jedno z moich ulubionych piw - amerykańskie chmiele + wysoki ekstrakt? TO JEST TO.
Opublikowano 17 września 20186 l czuć delikatną nutę gów,nowiatrów? Edytowane 17 września 20186 l przez ragus
Opublikowano 17 września 20186 l Nie będę się rozpisywał, bo Kormoran kolejny raz się spisał na medal. Goryczka dobrze wyczuwalna, miód nie nachalny jak w typowo miodowym, super.
Opublikowano 17 września 20186 l 12 godzin temu, ragus napisał: czuć delikatną nutę gów,nowiatrów? https://goo.gl/images/Gb4SWZ