Opublikowano 25 września 20186 l Znajomi z korpo-zespołu taki mi prezent sprawili na urodziny. Co jest najpiękniejsze, to fakt, że tylko Shake the World z tego zestawienia piłem
Opublikowano 25 września 20186 l citra z birbantu idealna na 26.10 a to jeszcze lepiej xd Spoiler Edytowane 25 września 20186 l przez messer88
Opublikowano 25 września 20186 l @Rozi Juicilicious to PRZEKOCUR, pozazdrościłem bo u mnie ostatnio nie było
Opublikowano 30 września 20186 l Lubię bardzo te Lindemansy, odkąd odkryłem to w lecie bardzo dużo wchodziło.
Opublikowano 1 października 20186 l Bo miał odwagę publicznie posypać łeb popiołem i przyznać, że chyba ma problem Edytowane 1 października 20186 l przez Frantik
Opublikowano 1 października 20186 l to że alkohol miał za darmo to najmniejszy problem, podejrzewam że na robieniu za atrakcje na tych wszystkich festiwalach i festynach robił spoko hajs.https://streamable.com/l2eec
Opublikowano 1 października 20186 l A czy on czasem ostatnio nie propsowal fortuny, którą wcześniej raczej hejtowal?
Opublikowano 1 października 20186 l Skromnie przypomne ze sezon piwny się skończył a zaczął sezon wrzącego miodu pitnego, min. dwójniak. Oczywiscie jełop moze sobie podgrzac tyskiego.
Opublikowano 1 października 20186 l Gdzie tam skończył, skończył to się może sezon na kwasy i pszeniczniaki co najwyżej, teraz będą wchodzić jak złoto wszelkie stouty i porterki.
Opublikowano 2 października 20186 l taje, ostatnio w tesco były barley wine od komesa w promce po 5pln
Opublikowano 2 października 20186 l Tak, w piątek byłem i było dużo promocji na cały asortyment, zarówno spożywkę jak i przemysłowe rzeczy.
Opublikowano 3 października 20186 l Jak coś to Barley Wine od jakiegoś czasu jest na półce w Carrefourze w cenie 7,98 zł, bez szału ale nadal taniej niż w typowych sklepach z kraftami, w których i tak nie zawsze jest.
Opublikowano 5 października 20186 l W dniu 3.10.2018 o 20:06, Arkady napisał: Jak coś to Barley Wine od jakiegoś czasu jest na półce w Carrefourze w cenie 7,98 zł, bez szału ale nadal taniej niż w typowych sklepach z kraftami, w których i tak nie zawsze jest. I tak spoko cena bo nowa warka jest bardzo smaczna.
Opublikowano 5 października 20186 l Guinness draught w puszeczce na promce w Lidlu, 3.99 przy zakupie 2 szt.
Opublikowano 5 października 20186 l W dniu 17.09.2018 o 01:16, Orzeszek napisał: a wy co tam? kiepscy i mocny full? Gdzie kupiłeś?