Opublikowano 12 lutego 20205 l Drobne zakupy wjechały, a głównie wreszcie nadrobiłem braki prawilnego szkła, bo tak to tylko zwykłe kufle i jeden porterowy kielich był
Opublikowano 12 lutego 20205 l No w sumie tak I nie mam jeszcze tego śmiesznego, wysokiego szkła do pilznerów, ale niby z pokala też można pić
Opublikowano 18 lutego 20205 l Mega fajny smak, wyczuwalna nuta herbaciana, ale nieco za słodkie. No nie wiem, po ch.uj dodają cukier do piwa, które ma kilka słodów.
Opublikowano 24 lutego 20205 l W konkretnych i zamierzonych celach. Polecam się doedukować http://piwnyrap.pl/cukier-w-produkcji-piwa/
Opublikowano 24 lutego 20205 l Wiem, po co się używa cukru w browarnictwie... tyle, że to piwo za 5 zł, w dodatku bezalkoholowe, nie jest wytrawne, ani z wyższej półki. Do tego ma 2 słody. Więc jak wspomniałem, cukier jest w nim zbędny.
Opublikowano 25 lutego 20205 l Ale kolega rozi by mogl sie doksztalcic w temacie cukrow w piwowarstwie.
Opublikowano 25 lutego 20205 l Piwo z cukrem nadaje się do wylania, a taki "piwowar" do strzała w potylicę.
Opublikowano 25 lutego 20205 l W dniu 12.02.2020 o 13:23, Frantik napisał: Drobne zakupy wjechały, a głównie wreszcie nadrobiłem braki prawilnego szkła, bo tak to tylko zwykłe kufle i jeden porterowy kielich był Enter Night bardzo dobry.
Opublikowano 25 lutego 20205 l A widzisz. Jedyne, którego jeszcze nie piłem Fresh IPA z Duggesa bardzo pijalne i zbalansowane Chipotle Porter sztos. Delikatne acz wyczuwalne paprykowe pieczenie w podniebienie, przełamane kawowością i lekką czekoladowością Za to Delirium Tremens podeszło mi najmniej. Oczywiście nie jest złe, ale widać po prostu nie jestem fanem nut belgijskich w piwie. Przynajmniej szkło z zestawu bardzo fajne
Opublikowano 25 lutego 20205 l 26 minut temu, Frantik napisał: Fresh IPA z Duggesa 27 minut temu, Frantik napisał: Chipotle Porter sztos 27 minut temu, Frantik napisał: Delikatne acz wyczuwalne paprykowe pieczenie 27 minut temu, Frantik napisał: przełamane kawowością 28 minut temu, Frantik napisał: lekką czekoladowością 28 minut temu, Frantik napisał: Delirium Tremens Z całego posta rozumiem tylko ostatnie zdanie... 31 minut temu, Frantik napisał: Przynajmniej szkło z zestawu bardzo fajne
Opublikowano 25 lutego 20205 l Ci koneserzy tak opisują swoje odczucia jakie mają na podniebieniu. Wyobrażasz sobie jakbys opisywał tak gierke? '... i tak widzac wielką piłe Marcusa mój Michałek zaczał sie powoli unosić ku górze by potem eksplodować.'
Opublikowano 25 lutego 20205 l ...śrut z shotguna wepchniętego do ust nieprzyjemnie połaskotał różowe podniebienie.
Opublikowano 10 marca 20205 l Enter Night bardzo dobry.Potwierdzam. Właśnie opróżniłem puchę i jest sztosik. Piwko zdecydowanie warte tej ~dychy
Opublikowano 4 kwietnia 20205 l Do Stonki wjechały ponoć świąteczne zestawy Komesa. Fota zayebana z jakiejś grupy na FB
Opublikowano 4 kwietnia 20205 l Prawda, widzialem dziś, ale tylko jeden zestaw stał na półce, więc pewnie średnii z dostępnością.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Udało mi się zabezpieczyć zapasy świąteczno-urodzinoweNajbardziej ciekawi mnie Astus Malum
Opublikowano 22 kwietnia 20204 l wjechalo zamowionko z ipiwo mniej sie nie oplacalo brac bo dwie dyszki za kuriera
Opublikowano 22 kwietnia 20204 l Te leżaczki od Maryensztadt bardzo dobre. Popróbuj sobie później też inne smaki Edytowane 22 kwietnia 20204 l przez sprite
Opublikowano 29 kwietnia 20204 l Jutro w Lidlu wszystkie piwa butelkowe 20 sztuk w cenie 10 (z apką i aktywnym kuponem)