Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Godzinę temu, Milo napisał: Pokaż swój kulfonie Pokazalem, pozdrawiam panie pizzerman. Na tego posta nie musisz juz odpowiadac
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 3 godziny temu, Grabek napisał: Pokazalem, pozdrawiam panie pizzerman. Na tego posta nie musisz juz odpowiadac Chyba swojej starej pokazałeś, nie pozdrawiam panie kulfonie Edytowane 12 kwietnia 20196 l przez Milo
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l @Milo Nie pijam mocnych piw marki żul - jak wysoki woltaż to tylko krafty najlepiej na targach piwnych. Pieskami Milana a tym bardziej łapkiem się w ogóle nie przejmuj - to prostaki z klapkami na oczach.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 2 godziny temu, Krystyna JJanda napisał: @Milo Nie pijam mocnych piw marki żul - jak wysoki woltaż to tylko krafty najlepiej na targach piwnych. Pieskami Milana a tym bardziej łapkiem się w ogóle nie przejmuj - to prostaki z klapkami na oczach. Ja nie raz kupie jakiegoś mózgo(pipi)a na spróbowanie, a co mi tam, ale polecam te Komesy mocne, a naprawdę są ok. Zdązyłem już dwano to zauważyć beke tyram, a oni łykają wszystko jak pelikan. W końcu to forum to ich życie, więc nie dziwi mnie to
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Milo weź już proszę wypi.erdalaj z tego forum bo te twoje "tyranie beki" jest równie męczące, co żałosne. Przez te twoje nieudolne próby żartów w temacie o piwie zrobił się niepotrzebny bałagan i zamiast czytać o piwie to muszę przebrnąć przez tatuaże z pizzą. Edytowane 13 kwietnia 20196 l przez Shankor
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l No ale tyranie beki z pizza akurat spoko. Tak się pokaleczyć na całe życie
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 10 godzin temu, Shankor napisał: Milo weź już proszę wypi.erdalaj z tego forum bo te twoje "tyranie beki" jest równie męczące, co żałosne. Przez te twoje nieudolne próby żartów w temacie o piwie zrobił się niepotrzebny bałagan i zamiast czytać o piwie to muszę przebrnąć przez tatuaże z pizzą. Ale to nie do mnie tak, do mnie nie... 10 godzin temu, _Be_ napisał: No ale tyranie beki z pizza akurat spoko. Tak się pokaleczyć na całe życie Pokaleczyli na całe życie, to Ciebie twoi starzy, że wgl cię spłodzili
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Masz już pizze reda na ramieniu, z drugiej strony może chlebek mejma? Edytowane 13 kwietnia 20196 l przez milan
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Porter Bałtycki jest GOTY! Ciemna barwa, pysznie kawowy smak i stosowny woltaż. Świetny pokal. Cena warta zakupu. Drugi zestaw trzymam 18 miechów i wtedy spróbuje.
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l W ogole obrodzilo tymi zestawami ze szklem na swieta. wczoraj w lidlu widzialem jeszcze kormorana, ale szklo nieciekawe i same piea tez bezszalowe
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l 10 godzin temu, _Be_ napisał: Nie ten zestaw wujek kupiłeś xd Na urodziny dostałem i pysznie sobie wczoraj smakowałem a po wypiciu 3 z 4 smaków miałem już dobrze.
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l 7 godzin temu, Krystyna JJanda napisał: Na urodziny dostałem i pysznie sobie wczoraj smakowałem a po wypiciu 3 z 4 smaków miałem już dobrze. Pisałem Ci, że te Komesy naprawdę dobre są Edytowane 14 kwietnia 20196 l przez Milo
Opublikowano 14 kwietnia 20196 l 5 godzin temu, Pajda napisał: Nic dla smaku, byleby się na(pipi)ać. Współczuję podejścia. Ja mam trochę mocniejszą głowę ale te 3 akurat mnie porobiły no i piłem je z 4-5 h jak na 4 piwa to bardzo długo. Edytowane 14 kwietnia 20196 l przez Krystyna JJanda