Opublikowano 29 kwietnia 20195 l Coś tu rybami śmierdzi. xd Nowa strona więc prawda. Maciucha podaje rybą. Edytowane 29 kwietnia 20195 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l A kupiłem dziś drugi zestaw co by mieć dwie szklanki w razie wizyty znajomego.
Opublikowano 14 maja 20195 l Porter podbity śliwką też jest przecież bardzo dobry, a i butelki bardzo ładne. Jak się chce to można.
Opublikowano 14 maja 20195 l Jak traficie w sieciówkach to spróbujcie sobie piwek z Browaru Dwóch Braci. + kilka innych. Piwko robione przez moich dobrych kumpli i nawet mi - który zna się na craftach tyle co kot napłakał - niektóre bardzo smakują.
Opublikowano 14 maja 20195 l Wpisałem Manolo w google i widzę ze zbiera całkiem niezłe oceny: https://www.polskikraft.pl/piwo/browar-dwoch-braci-manolo_6248 Kurde znawcy tacy jak tu na forum, najważniejsze ze w piwie lacing obecny:)
Opublikowano 15 maja 20195 l od jutra w lidlu parę dobrych piwek - rowing jack, african queen, 1na100 i inne.
Opublikowano 16 maja 20195 l W dniu 30.04.2019 o 18:26, WisnieR napisał: A kupiłem dziś drugi zestaw co by mieć dwie szklanki w razie wizyty znajomego. Gdzie kupiłeś? Ciężko o te Komesy, większość marketów nie ma.
Opublikowano 16 maja 20195 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Gdzie kupiłeś? Ciężko o te Komesy, większość marketów nie ma. Sprawdź Auchan
Opublikowano 29 maja 20195 l No co wy, jjowi smakowało. Mi ona jakoś nie podeszła, ale lepsza od tej normalnej przesłodzonej Fortuny. Ostatnio piłem Barwą bardzo podobne do 1na100 Kormorana, w smaku mniej gorzkie i bardziej przyjemnie, całkiem dobre.
Opublikowano 30 maja 20195 l Na takie lagery nie ma co się bawić w zacieranie, brewkity są teraz bardzo dobre.
Opublikowano 30 maja 20195 l 45 minut temu, Rudiok napisał: Bul bul, lagerek się robi. Swoje to swoje Pozdrawiam Pana Piwowara U mnie Fruit Ale na lato, ale patrząc na plato na razie jest IPA Z 15 odfermentowała do 2. Zastanawiam czy nie dolać trochę wody, żeby była lżejsza.