Skocz do zawartości

Piwo

szaden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już załadowany z Lidla elegancko Budweiserami i Zlotymi Bażantami na majoweczke.

Jak ktoś jedzie do Lidla to sprawdzajcie które piwa są na liście w aplikacji bo nie wszystkie wchodzą.

Opublikowano

Dziś w Biedronce był niezły dialog:

- "Zobacz, promocja jest, weź te Sommersby jeszcze!"

- "Ale on ich nie lubi."

- "Za taką cenę polubi ehehehehehhehe".

Ja oczywiście nie skorzystałem z tej promocji.

Opublikowano

Januszex w Biedrze sięgnął dziś zenitu. Ciul, że same sikacze typu Carlsberg albo Somersby czy niepijalne Książece rzucili. Wózki zapakowane po korek. 

Ale przynajmniej dzięki temu można było spokojnie pójść do Lidla i kulturalnie zakupić zapasik Perełki na lato :sir:

Opublikowano
1 minutę temu, Rudiok napisał:

Ciul, że same sikacze typu Carlsberg albo Somersby czy niepijalne Książece

1 minutę temu, Rudiok napisał:

zakupić zapasik Perełki

:reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Rudiok napisał:

Przecież każdy wie, że Perełka Export to nadpiwo, handluj z tym :Coolface:

Chmielowa jak najbardziej, ostatnia deska ratunku jak brakuje na wieczór i nie chce się do lidla gnać, tylko zejść na dół w papcioszkach do osiedlowego :banderas: 

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Frantik napisał:

Hazy Disco Lausanne weszło jak złoto. Cudnie goryczkowe, przeplatane soczkowatą gładkością :fsg:

Większość ipek z tej serii kooperacji jest bardzo dobra. Popróbuj sobie inne też.

Edytowane przez sprite
  • Lubię! 1