Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

piwa z browaru fortuna to najgorsze scierwo na swiecie. 

teraz wszedzie tez rozlewaja te kurewskie brackie które smakuje jak popłuczony.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 298,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano

Z piw bez % zdecydowanie najlepsze to Bavaria Wit (pszeniczna). Smakuje praktycznie identycznie jak alkoholowe pszeniczniaki. Jest wersja zwykła bez alko.

Z wad to cena, bo pewno wielu janków będzie kręcić nosem oraz dostępność bo nie jest wszędzie (jest nankowo w PiP).

Opublikowano

piwa z browaru fortuna to najgorsze scierwo na swiecie.

teraz wszedzie tez rozlewaja te kurewskie brackie które smakuje jak popłuczony.

Miroslawy sa z Fortuny i mnie nawet kusilo, zeb kupic. Fortuna ciemna tez kusi i ta mirabelkowa ale chyba odpuszcze.

Opublikowano

wejdzcie sobie na fanpage na fb: ''Kocham Piwo z małych browarów'' i tam bedziecie mieli zdjecia i opisy wartych uwagi alkoholi.

Opublikowano

Fortuna mirabelka dramat, z piw "śliwkowych" jedyne co jest dobre to śliwka w piwie z kormoranu, ogólnie kormoran ma niezłe piwka.

Opublikowano

W lidlu teraz mają promo na staroprameny, ale nie exportowe siki tylko oryginalne czechoslowackie, piwko ma zaledwie 4 % ale jest ultra smaczne. No i 4 puchy kosztuja 7,77

Opublikowano

smaczne? :) kupilem wczoraj spodziewalem sie ze ze to bedzie woda jak 4 % ale mowie wezme na sprobe, da sie wypic, ale przy smacznych moim zdaniem nawet nie stalo

Opublikowano

nie no spoko jest mega, jak porownam do polskich piw które maja 4 % to niebo a ziemia

Aha i no na pewno jest lepsze od każdego miłosława

Opublikowano

No to masz racje, mnie nie zachwyca ale takie lekkie piwo na upały dobre

Opublikowano

Nie sądziłem, że Kopyra pochwali Argusa, ja się co prawda raz strułem tymi Argusami i miałem więcej tego palcem nie tykać, ale chyba sprawdzę tego portera.

Opublikowano

Dobre piwko, chyba nawet tutaj polecałem. W tej cenie? Śmiech. Czasami w promocji za 2,29 zł.

Tylko zamiast "bo zasłużyłeś" na nadruku powinni dać: "bo życie jest ciężkie".

Opublikowano

Szkoda, ze w puszce. Chociaz pewnie smakowo bym nie odroznil od tego z butelki, ale chodzi o sam akt picia.

Opublikowano

Dębowe z biedronki, nie polecam. Smakuje szczochem

Opublikowano

Zakupiłem Portera z Lidla  co polecał Kopyra. Piwo za 2,99 i Legia w LM = idealny zestaw.

Opublikowano

Wczoraj chciałem kupić to:

Buraczana-Piana-Browar-Na-Jurze.jpg

ale pani w Lewajatanie mi nie sprzedała bo nie mieli jeszcze wprowadzone :smutas:

Pił ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeca on ma minimalnie wiecej alko od zwyklego zielonego.

Że alkoholu ma więcej niż zielony nie znaczy, że w smaku będzie mocniejszy. Spróbuj sam i ogarnij. Zielony Lech to przepaść do pilsa. Pije już 4 dzisiaj więc wiem co pisze.

Opublikowano

Wczoraj chciałem kupić to:

Buraczana-Piana-Browar-Na-Jurze.jpg

ale pani w Lewajatanie mi nie sprzedała bo nie mieli jeszcze wprowadzone :smutas:

Pił ktoś?

W końcu mi sprzedali i o ja pierdolę, jakie to dobre :rose:

Tylko najbardziej nadaje się na lato i upały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

H3YN2tu.jpg

na piwie się nie znam, ale ten niebieski bardziej mi smakował niż zielony. sprawdźcie sami czy dobre :)

Opublikowano

Do tych robiłeś ilustracje?