Opublikowano 11 sierpnia 20177 l nie wyłapałem sarkazmu ;/ zdjęcie nie moje, ale bardzo ok, aktualnie na upały takie schłodzone to G O T Y
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Taki dziś zestawik wpadł. Ju-Rajska Pomarańcza to chyba moje ulubione piwo owocowe, A ja pale ale z Pinty Kopyr polecał jako jedno z lepszych APA, Sabatu nie piłem jeszcze, Toporka dawno nie próbowałem, więc muszę przypomnieć. Wziąłem też Koźlaka z Ambera, bo innego nie było i chciałem Komesa z porterów bałtyckich, ale się Lwówkiem muszę zadowolić. Ten kozlak z Amberu to moje ulubione piwo. Bardzo dobry jest.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Poszło w długi weekend Bez szału Z tego wszystkiego najlepiej mi chyba podszedł RIS od Przystanku Tleń. RIS in Peace trochę gorzej, ale znośnie. Z dwóch gose, lepiej wypadł Salty Mole. Bzyk w pszenicy zapominalny, a witbier z całej szóstki jak dla mnie najsłabiej. Edytowane 15 sierpnia 20177 l przez chmurqab
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Na grillu piłem Leżajsk chmielone. No cóż, jakbym pił wodę ze zlewu to pewno podobne wrażenia.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Jacka zdecydowanie warto. Tego drugiego nie piłem, ale za taką cenę raczej warto wziąć na próbę.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Ja tego Jacka piłem ze 3 razy i za każdym razem smakował inaczej, raz tak świeżo po premierze, drugi raz po recenzji Kopyry i trzeci raz na festiwalu piwa. Za pierwszym razem pamiętam, że dopiero zaczynałem smakować te piwa kraftowe i ledwo wypiłem butelkę, smakował jak asfalt, jak smoła. Drugi raz już piłem świadomie i mi smakowało a trzeci raz na festiwalu to nie smakował w ogóle jak te poprzednie.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Xd no pierwszy raz z taka goryczka byl niesamowitym przezyciem. Dzisiaj sie znowu na zakup trzeba wybrac wiec bedzie fotajka po poludniu :ogorkozo:
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Cisza Nocna z Jabłonowa kupione w Biedrze. No nawet smaczne, 2.59 chyba kosztuje, 6.3%, fajny palony posmak, na grilla weszło pięknie.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Ten bestbir pszenica z sokiem z lidla całkiem niezłe piwko, taki lepszy radler.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Próbowałem ten bestbir z lidla i smakuje jak tyskie z sokiem. Najlepsze co ostatnio piłem to kufel kasztelana w sobotę po zrobieniu 30km rowerem w upale. Dawno żadne piwo mi tak nie smakowało, poszło w kilka w sekund.
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Po całym dniu w robocie w upale na dworze jak człowiek wróci i zimne wyciągnie z lodówki to nawet Harnaś jest
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Jack z lidla ok, całkiem pijalne wczoraj 2 wleciały. Generalnie szału nie ma pijałem lepsze Ipy ale patrząc na to że był dostępny w lidlu to całkiem spoko i cena też ok.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Witam piwni smakosze! Ostatnio podczas pobytu w Katowicach próbowałem specjałów browaru Kraftwerk - Sir Beboka i Flying Circusa: Bebok bardzo stoutowy, cierpki wręcz, ciężkie piwo. Flying Circus urzekło mnie uderzająca na końcu nutką wanilii bourbońskiej. U mojej dziewczyny w kawiarni są wszystkie piwa z tej linii, więc spróbuję kiedyś wszystkich. A na dziś troszkę lokalnego patriotyzmu: Święty Tomasz z Kopyru polecał portera bałtyckiego, stawiając go w gronie faworytów, więc trzeba spróbować.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Kraftwerk? Zawsze szanowałem Jeszcze steam time był wyborny z tego co pamiętam
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Ten z herbatą? Właśnie jest następny w kolejce do wypróbowania Edytowane 23 sierpnia 20177 l przez Rozi
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Święty Tomasz z Kopyru polecał portera bałtyckiego, stawiając go w gronie faworytów, więc trzeba spróbować. Ale Szopka idealne piwo na święta lub zimowe wieczory, ten cynamon ten goździk super piwko.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Ten witbier Przepyszny, orzeźwiający i ten posmak różowego pieprzu, ajajaj.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Kraftwerka to piłem tego herbacianego i był ok, pilsa też piłem, ale to zdecydowanie nie ten smak, a może raczej jego brak Zdecydowanie bradzieju wolę PS. Z lokalnych browarów to u mnie robią takie coś Noooo zayebiste! Tym bardziej, że conowo około 6 zeta. Poza lubuskim to pewnie więcej, bo to lokalne piwo. W sam raz, żeby wypić z 5, nie zbankrutować i nie czuć do siebie pogardy, że pijesz Tyskie Edytowane 24 sierpnia 20177 l przez gekon
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Kupiłem w Lidlu takie coś jak Pacific z Brzoskwinią, pszeniczne o smaku brzoskwini. Całkiem ok, dość orzeżwiające. Więcej niż jedno racze by mi nie weszło.