Malibu 940 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Hohoho mikołaj zawitał wcześniej do mego domu Imperialny Nafciarz Dukielski oraz zwykły Imperialny z pierwszej warki a już niedługo urodzinki więc.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ja tam poluje na Coffeelicious Special. Piwne Podziemie zawsze na propsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jeszcze nic nie piłem z Podziemia. Chciałbym aby uwarzyli ponownie Kosiarza Umysłów, bo podobno mega sztos a nigdzie nie jest już dawno dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 @Malibu I jak nafciarz imperialny? Mi smakował ale musiałem rozlać na 2 bo dla mnie osobiście był za intensywny żeby solo wypić Teraz miałem przyjemność picia El Jaguaris coffe ris, pyszne piwko! Lilith nie mieli ale facet powiedział, że postara mi się załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Jeszcze nie wiem wypije jak będę w Polsce albo jak rodzice przyjadą do mnie w odwiedziny Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 i.... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zdecydowanie najsłabsze piwerko od Ambera jakie piłem. Pilsa w tym w zasadzie nie czuć, ale z drugiej strony za trochę ponad 2zł jak najbardziej może być, jeśli ktoś nie oczekuje nie wiadomo jakich doznań. Jest też wersja butelkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Pilzner Miłosław dawno nie piłem piwa za mniej niż 7 ziko, aż wczoraj byłem nieco przymuszony do tego "szczocha". I w sumie nie powiem, nawet nie rzygałem, ni nic. Budżetówka do przeżycia. Jak kiedyś będę biedny to będzie to moje ulubione piwo chyba. Edytowane 8 Grudnia 2017 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jak nie ma lepszych piw w pobliżu, to warto kupić Miłosława. Nie jest to poziom najlepszych kraftów, ale jest 100 poziomów nad koncernowymi lagerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Z koncerianków to zawsze szanowałem Żywiec APA, białe i Książęce Ciemne Łagodne. Do wypicia to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ja również szanuję. Cała ta seria Żywców jest spoczix. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Żywiec Porter zawsze szanowany, nie ma to tamto. Ja ostatnio w kaufie dorwałem pilsa Bydgoskie Sesyjne i jest również całkiem wci.pke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) @ofsajd Daj znać jak ten Barlow , kurcze ja chciałem kupić sobie serie tych nowych piw co wypuścił browar zakładowy ale za krótka data ważności Ja teraz zamówiłem sobie 3 piwka z Kazimierza. Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Pewnie jutro otworzę tego sorbusa to dam znać. Z powszechnie dostępnych to porter i amerykańska pszenica z żywca, ciemne łagodne książęce i ciechan miodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) @Malibu właśnie sobie sączę to nowe dzieło Kormorana i tak: aromat: mocno słodowy + suszone owoce smak: piwo jest generalnie słodkie, z wyraźną ale krótką goryczką, wyczuwalna kwaskowość i delitakna taniczność. nisko wysycone, bardzo pijalne. bardzo dobrze ukryty alkohol, czuć go dopiero gdy rozgrzewa przełyk i żołądek. jeden z lepszych BW jakie piłem i choć nie jestem wielkim fanem tego stylu to sam kupiłbym drugą butelkę, polecam edit: wypiłem też wczoraj grand championa 2017, czyli nową anglię z cieszyna i... to piwo jest paskudne, ani nie jest mętne, aromat jest taki sobie, goryczka zalegająca, nieprzyjemna, mocno czuć żelazo. męczyłem je chyba z 1.5h, nigdy więcej. stylem bardziej przypomina (pipi)owy west coast niż vermont ipe. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez ofsajd drugie piwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Ofsajd i Malibu wrzucają swoje zakupy. Ja zrobiłem przegląd piwerek pod kątem dat przydatności do spożycia, i sfotografowałem na szybko co mam na stanie. Łódź i Młyn od Piwoteki i De Molen ma datę do 2028 roku To piwo bez etykiety to: Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Pryxfus 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zacnie panie naprawdę zacnie. Jedynie czego zazdroszczę (zagranicznych browarów praktycznie nie znam) to Echo, wiem, że ma pojawić się znów w sprzedaży wraz z wersją BA więc Ja postaram się w miarę picia opisać każe piwo, ale zobaczę jeszcze w jakiej formie czy tu na forum czy na jakimś blogu. ps. dostałem info iż Russian Imperial Stout Double Barrel Aged – Bourbon and Rum od Pinty ma pojawić się już w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ja mam pecha co jestem w moim sklepie ulubionym to wszystkie ba wykupione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Malibu, zachęcam do spisywania piwa w Untappd. W pewnym momencie człowiek się gubi, co już pił, czego nie, a tak wyciągasz telefon, sprawdzasz apkę i już wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Dlatego oceniam sobie piwka na polskikraft.pl a Untappd jakoś nie przypadł mi do gustu. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Malibu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Tak to tylko tu zostawię, nareszcie dorwałem przyzwoite fotki: ps: https://www.facebook.com/mrbanach/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) 23 godziny temu, Malibu napisał: Dlatego od oceniam sobie piwka na polskikraft.pl a Untappd jakoś nie przypadł mi do gustu. Tak samo mam jeszcze dobrym pomyslem chuba bylo by zalozenie takiego piwnego profilu na instagramie po zdj wzrokowo tez sie szybko znajdzie piwo jakie nas interesuje. Apropo popiłem ostatnio kilka porterów i z tych masowych muszę przyznać najmniej mi smakuje komes jest bardzo nierowny i tak jak okocimski w zasadzie skaczą z jakością co innego za to żywiec w małej butelce ten porter zawsze w swojej cenie robi robotę i zdecydowanie chyba najlepiej mi sie go pije. Jak chodzi o piwa miłosławia kiedyś lepiej się to piło ewidentnie spadła jakosc u nich ja ze swojej str juz chyba raczej nic od nich nie bede tykal bo po prostu mega kiepscizna to jest. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Kupiłem ten zestaw z miesiąc temu za niecałe 30 zł. Żytnie i sosna do dostania były już wcześniej ale ta black ipa z yuzu i klonowy milk stout to nowość. Dla mnie świetne piwa, szkoda tylko, że szkło nie ma 0,5l Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 ładne te szklanki, jak na jakiejś promocji te zestawy znajdę to wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja kupiłem w Makro jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi