Pryxfus 820 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja swoje Imperium Prunum wypiłem wczoraj i nie było się czego przyczepić, może nie było efektu wow, jak przy pierwszej warce, ale wszystko w nim grało: wędzona śliwka, czekolada, ukryte alko. Bardzo dobre piwerko, aż żałuję, że kupiłem tylko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Podobno lepiej kupić Podbitego śliwką 2018 niż Imperium, nie dość, że tańszy (ja dałem 13,9) to go jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Podbitego mam zamówionego i też go sprawdzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 w lidlu od jutra pinta pierwsza pomoc i wrezel vermont ipa spoko piwka ja juz dzisiaj kupilem w niektorych wczesniej wystawiaja i jescze zalega pelno ataku chmielu pinty z zeszlego tyg. Jak ktos lubi tego klasyka to warto kupic chociaz cenowo podobnie jak wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ostatnio nawet w polomarkecie stały atak i ajapaleale z pinty, za 7 ziko chyba piekny kawalerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Fakt u mnie w polo z pinty conajmniej 4 rodzaje maja na stale chyba ale ja tam fanem jakims wielkim nie jestem ich piw. Ostatnie quatro i inperialny porter od nich co pilem byly okropne mimo mega ocen na portalach wiec sceptycznie podchodze. Za to ten vermont czy tam hazy ipa z lidla mega spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 mam nadzieję że będzie warty tych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Z wypiekami czekam na tego Samca Ok dziś wpadły 3 Lambici, zobaczymy co to będzie Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Malibu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 wysłać kobietę do sklepu po samca, a przyjdzie z dwoma 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Za chwilę zasiadam do testów. Edytowane 27 Stycznia 2018 przez JJoker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Atomic Lucy cudowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Obydwa są pijalne na levelu 9/10. Jeśli miałbym wybrać faworyta to zdecydowaniw ATOMOWA LUCYNA! W smaku lżejsza a wali w łeb okrutnie i zcina z nóg gdy wypić na wieczór na pusty żołądek. Powder Man mocniej goryczkowy ale brak mu głębi. Niestety zależność mocniejszy trunek a smak jest wciąż aktualny. Obydwa dobre i pijalne na najwyższym poziomie aczkolwiek Lucyna rozwala. Od Birbanta obok Doktora IPA mój ulubiony produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ej ja wam zrzuce bombe prawdy. Od tego kraftowego gónwa to można się tylko porzygać. Po jakimś czasie człowiek widzi prawdę objawioną w tyskim z kija i tyle w temacie. Perła chmielowa goty na prezydenta. Pozdro 600. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 no sory, ale nie biedaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ku,rwa po perle tak łeb boli i bebechy na drugi dzień, że to ch,uj Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Wypiłem ostatnio Hecarza z Glogera - chyba mój pierwszy Lite American Lager. Aromat zaskakująco chmielowy, a w smaku mocno słodowo, jednak z wyczuwalną goryczką. IMO dobre wyśrodkowanie, jeśli ktoś chce czegoś więcej niż tylko lagera, a znów nawet przeciętne IPA wykrzywia mu mordę goryczką. Ale narobiliście mi smaka na jakiegoś fajnego portera, panowie. Chyba w tygodniu udam się na stosowne łowy po marketach. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 30 minut temu, _Be_ napisał: Ku,rwa po perle tak łeb boli i bebechy na drugi dzień, że to ch,uj Tak to jest jak się nie szanuje marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Tylko jedno piwo zrobiło na mnie do tej pory większe wrażenie. Była to Gerda z browaru spółdzielczego, czyli wymrażany ris z wanilia madagaskarska. Bourbon tutaj robi kosmiczna robote. Piwny mesjasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Mam i mojego Najdroższe polskie piwo jakie kupiłem, zobaczymy czy było warto. @ofsajd, u was był normalnie z półki dostępny? Na zapisy czy jeszcze inaczej? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 40 minut temu, Pryxfus napisał: Mam i mojego Najdroższe polskie piwo jakie kupiłem, zobaczymy czy było warto. @ofsajd, u was był normalnie z półki dostępny? Na zapisy czy jeszcze inaczej? Nie było rezerwacji bo było tylko kilka sztuk w sklepie, napisali tylko że pojawia się w sklepie koło 14-15 i kto pierwszy ten lepszy. Zniknęły w 15min. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Piłem tego Komesa I smakował jak Warka Strong, z jakimś lekkim dziwnym posmakiem na końcu. Tylko 7% a siekło mnie trochę po nim, więc znaczy to, że piwo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) 7%, to i tak mało jak na komesy Dla mnie to tylko porter od nich jest pijalny. Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zdejmuję folię... widzę koreczek... lecę po korkociąg i otwieram... puff piękny zapach kwasowości i dzikich drożdży. Nalewam i co widać? Ładny ciemno bursztynowy kolor z jedno centymetrową pianą, która niestety znikła tak szybko jak się pojawiła. A w smaku? Jest kwaskowo ale bez przesady, czuć takie zielone jabłko prosto z drzewa ale już lekko fermentujące, białe owoce i taką dzikość. Bardzo fajne piwko i od czasu do czasu na pewno zawita w mym szkle ponownie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Oj będzie dzisiaj testowane od Birbanta pewnie. Na myśl o doktorze Ipa ślina mi cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Hehe Książęce IPA! IPA z 35IBU to nawet w skali BJCP się nie mieści jako IPA minimum to 40. Na Jepiwce już testują i kupa podobno (a czegóż to po KP można było by się spodziewać ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi