Malibu 940 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 @ofsajd Takie Master One też chcę kupić Co masz do tego, że wygląda to jak dildos? świetnie to w dłoni leży Gdzie ten RISFactor BA bo zamowienie chce odebrać (znowu będzie grubo ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 nie no nic, ale już kilka osób które do mnie przyszło i nie mają kontaktu z craftem i szkłem do piwa, widząc to na półce pytało po co mi szklane dildo tak ja pisałem wcześniej drugim i dla mnie większym minusem jest grubość szkła i trwałość tego szkła Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Powiem wam, że od jakiegoś czasu jak nalewam piwo do szklanki to właśnie tak agresywnie, żeby całe się spieniło i wygazowało i dużo przyjemniej się takie pije. Nie dość, że łagodnie wchodzi to nie robi rewolucji w żołądku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 najs Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Pewnie żadnym trafem nie będzie mi dane skosztować, no ale styl godny uwagi, tak samo dizajn butelczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 3 godziny temu, ofsajd napisał: najs Pewnie nie uda się zdobyć, chodź kto wie. Mogli zrobić 0,33 a nie prawie litra Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 400 sztuk , wystarczy dla blogerów, przyjaciół i znajomych królika. Normalny człowiek nawet nie zobaczy tej butelki na półce. Wczoraj wpadło: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Ten porter z Żywca to tak generalnie nic specjalnego, czy mi po prostu trafiła się jakaś kiepska sztuka? Nie spodziewałem się cudów, no ale chyba jednak czegoś choć ciut lepszego, niż dostałem. Aromat dość nijaki, no może lekko przebija tam jakaś nie wiem... wiśnia? W smaku dominuje nieco wręcz ordynanarna alkoholowość, średnia i zalegająca goryczka oraz lekka kawowość. Da się wypić, ale nic specjalnego. Porter z Komesa stawiam na tę chwilę o parę stopni wyżej. Edytowane 2 Marca 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No kooperacja z Audunem na bank fajnie wyjdzie, ale yebać te wszystkie ograniczone nakłady, tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Co tam pany na weekend? U mnie stouty na tapecie wczoraj zakupiłem: - Haitanka tropical stout - Pinta Havana stout - Wiedźma porter z tonką - Hypnos RIS od olimpu - Serum Veritate z fabryki piwa wzialem 3 bo byly na promo za 3zl ze wzgledu na date, opinie w necie rozniste ale w takiej cenie zal bylo nie brac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Dzisisj będzie testowana czarna Ipa Salamandera a później do znajomych na film to 4pak klasycznie. Pozdrawiam Alienatora i Roziego. Edyta - czarna Ipa od Salamandera nie podeszła. Lepiej było 3 wody chmielowe Tyskie za to mieć. Nie moje klimaty. Oleistość i nuty cytrusowe to nie to. Brakowało mi jakiejś czekolady czy orzecha w tle. Birbant robi to lepiej. Ostatnio na tapecie było jeszcze Smakuje orzeźwiająco i pachnie mocno cytrusowo. W smaku siedzi mocna goryczka i gdzieś posmak earl greya jest, czuć też trawę cytrynową. Zdecydowany faworyt na upalny dzień pod parasolem. Zimny zrobi furorę w tym sezonie. Polecam spróbować. Edytowane 4 Marca 2018 przez JJoker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Prawie same sztosy Ja własnie dziś opłaciłem grube zamówienie i coś w końcu wyślę do siebie. @ofsajd Daj znać jak ten Art 16, bo jego jestem najbardziej ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Spoko, pewnie w przyszłym tygodnie wjedzie właśnie sączę Risfactor w wersji standardowej i jestem zawiedziony. w aromacie zielone jabłko, emulsja i alkohol, w smaku alkohol i trochę czekolady... jeden z gorszych RISów jakie dane mi było pić. wersja BA poczeka chyba na przyszłą zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Czytałem właśnie reckę na Jepiwce i też pisali, że mocno alko czuć i lepiej zostawić. No i paczka lutowo/ marcowa została odebrana i w końcu coś wyślę do siebie i będę mógł po kosztować (od października co miesiąc kupuje polski krafcik a jeszcze nic z tego nie wypiłem ) teraz chyba stop na jakiś czas ale jak coś pojawi się bdb to pewnie kupię 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 W dniu 7.03.2018 o 21:33, Malibu napisał: Prawie same sztosy Ja własnie dziś opłaciłem grube zamówienie i coś w końcu wyślę do siebie. @ofsajd Daj znać jak ten Art 16, bo jego jestem najbardziej ciekaw. Art 16 otworzyłem wczoraj z dziewczyną, wypiliśmy na pół. Jest bardzo pijalne i aksamitne, tak samo jak poprzednie nitro. Pianka obłędna, drobnopęcherzykowa. W smaku borówka i ciemne owoce wyraźnie wyczuwalne, ale nie dominują, nie zamulają i nie zabijają innych smaków. Ponadto czuć nuty czekoladowe, delikatnie mleczne i kawowe. Dobrze zbalansowane piwo, udało się Wrocławianom. Dałem 4/5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Czarno to widzę... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 U mnie ostatnie zakupy glownie browar rock mill, z nowosci risfactor double barrel, 3 flachy oz whisky barrel i swietny last supper double chocolate od kraftwerk( jak macie gdzie to kupowac i probowac bo swietny stout) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Risfactor double barrel jak ktos jeszcze nie ma to jak dla mnie w tej cenie (kolo 25 u mnie) jedno z lepszych piwek ba ostatnio. Kupilem 3 i chyba jedno tylko zostanie na lezakowanie male chociaz juz jest b.dobrze ulozone Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Do niektórych marketów wjechaly znowu zestawy z pokalem, te same co były na Boże Narodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Pierwsze spotkanie ze Stoutem i będę wspominał to miło. Z pewnością też wrócę bo karmelowe nuty z goryczką, słodyczą i posmakiem dobrego rumu mi zrobiły. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dobry stoucik Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 W Lidlu dzisiaj spotkałem jungle ipa z innych beczek za 6.99zl. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Brać bo to sztos podobno do mnie przyjedzie w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi