Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Ja ost piłem Trzy fasolki z Lerviga, boshe jakie to dobre Takie pieczone jabłka w sosie waniliowym z dodatkiem cynamonu, wanilia, kakao, marcepan. Alkohol był świetnie ukryty i dodam, że piwko było gęste i oleiste bardzooooo przyjemnie się to piło. Mam jeszcze z tego browaru Sippin Into Darkness BA i tu spodziewam się bomby mega sztosu
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l @Malibu No faktycznie, wypiłem sobie wczoraj tę Maję z Olimpu - leciutki kwasek, gdzieś tam majaczą aromaty amerykańskich chmieli, ale ogólnie nic specjalnego. Edytowane 18 kwietnia 20187 l przez Frantik
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Ja mam na dzisiaj exlibris bourbon barrel zobaczymy. Wczesnjej moze cos lekkiego chociaz przy ostatnich zakupach mialem brac lekkie a wpadly same double ipy itp
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Również bardziej podchodzą mi mocne krafty. Za to zwykłego piwa dla patologii mocnego nie pijam. Od biedy mocny okocim ale nie zawsze jest dobre.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l 3 godziny temu, Pryxfus napisał: Ohydne piwo o smaku popiołu. Poszło w zlew. Ja sobie zamówiłem Trzeba lubić takie smaki. A ost udało się zakupić dwie Lilith BA Rum oraz Bourbon
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l @JJoker Mocny Okocim, to który to? Męczyłem ostatnio czteropak chyb zwykłego (zielona puszka, coś tam że z 3 składników), no i (pipi) ledwie dałem radę to wypić. Poziom Harnasia, albo innej Tatry - kompletnie bez smaku czy jakiegokolwiek charakteru Edytowane 18 kwietnia 20187 l przez Frantik
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Okocim Mocne Dubeltowe. Czarna puszka. Jak się trafi dobra partia to smakuje jak pils tyle, że ma konkretne kopyto. Innym razem smakuje wińskiem a śmierdzi spirytusem. Z piw dla patologii polecam serdecznie Tyskie klasyczne i Lecha pils (złoty a nie zielony). Edytowane 18 kwietnia 20187 l przez JJoker
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Ja ostatnio mam ochote zamowic jakies piwka zagraniczne na probe ale ceny niektorych mega przesadzone.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Ceny normalne to Polski kraft jest tani Info z Jepiwki Porter z KP już 20 kwietnia. Podobno niezłe jak na Porteraka poniżej 5zł Edytowane 18 kwietnia 20187 l przez Malibu
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Podobno tez slodkie, wiec nie wiem czy bedzie takie niezle. No polski jest tani srednio normalnie piwka kolo 10zl a tak jakby sie chcialo cos z mikkelera itp. To srednio 20 za butle 0,33
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l O kuźwa, jak mi to smakowało wczoraj. Kupiłem w Lidlu, polecam sprawdzić.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l 20 godzin temu, Pryxfus napisał: Ohydne piwo o smaku popiołu. Poszło w zlew. Piłem w zeszłą sobotę te Niedorżnięte... choć słwo piłem, to za dużo. Nawet pół kufla nie dałem rady wypić. Początkowe zaciekawienie ładną, ciemną pianą, miłym dymkiem z butelki przerodziło się w smród moczu z kufla, w dodatku samo piwo ciężkie, zupełnie nie podeszło mi w smaku. Bleee, ochydztwo.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Jak gdzieś macie w lokalnych sklepach piwnych te stouty z nitro od stumostów to brać smiało genialne są.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Właśnie piję Oatmeal Chocolate Milk Stout Nitro i jak nie lubię strasznie stoutów, to ten jest przepyszny. Taki kremowy, gęsty, mmmmm... Chyba każde piwo z serii Salamander jest przegenialne od nich, ta nowy DDH DIPA z mandarynkami i pomarańczami też rządzi.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Kazde moze nie ja pilem z podstawowych aipa i blackipa i sa slabiutkie mam jeszcze art15 szkockie ale z wanilia i habanero ktore ponoc srednie jest ale bralem z ciekawosci bo nigdy nie pilem tego stylu. Powinni te stouty z nitro wrzucic w puchy albo butle 0,5 bo sa pyszne.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l A Milkshake IPA piłeś od nich? Jedno z moich ulubionych piw. Aaaa, jeszcze niedawno piłem CorrIPA, czyli NEW ENGLAND GRANDE COJONES JALAPENO IPA. Grande cojones w nazwie nie znalazły się przypadkowo, bo piwo uwarzono z dodatkiem... byczych jaj XD Na szczęście (a może i nie?)ich smak zniknął w czasie fermentacji, więc czuć tylko chmiele i posmak papryczki jalapeno. Fanem nie zostanę, ale ciekawy smak to piwo miało. Shark od Kopyry też bardzo super; uwielbiam mocno goryczkowe piwa.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l http://www.brewtowngame.com/ Gierka na IOS i Androida o prowadzeniu browaru rzemieślniczego, gram od wczoraj, polecam.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 15 godzin temu, Rozi napisał: A Milkshake IPA piłeś od nich? Jedno z moich ulubionych piw. Aaaa, jeszcze niedawno piłem CorrIPA, czyli NEW ENGLAND GRANDE COJONES JALAPENO IPA. Grande cojones w nazwie nie znalazły się przypadkowo, bo piwo uwarzono z dodatkiem... byczych jaj XD Na szczęście (a może i nie?)ich smak zniknął w czasie fermentacji, więc czuć tylko chmiele i posmak papryczki jalapeno. Fanem nie zostanę, ale ciekawy smak to piwo miało. Shark od Kopyry też bardzo super; uwielbiam mocno goryczkowe piwa. Jeszcze nie, milkshake pa piłem z browar bytow calkiem fajne piwko na lato muszę przyznać. W ogóle ostatnio tyle tego wychodzi, że trzeba faktycznie wybierać co lepsze bo co chwile po kilka risow, w kazdym beczki itp. itd. Teraz z deer beer byly te cudaki z dodanymi aromatami naturalnymi.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ostatnio na piwku od papugi się nie zawiodłem, więc dzisiaj wziąłem dwa od nich. Etykiety mają mega.
Opublikowano 23 kwietnia 20187 l Wypiłem sobie wczoraj to niedorżnięte (tak, cała butelka poszła ) i doszedłem do wniosku że to jest takie piwne espresso, powinni je sprzedawać w takich buteleczkach jak jopejskie.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l nie wiem skąd w sklepie wzięłi Gerdę, która wyszła w lipcu zeszłego roku, ale udało mi się wyrwać jedną sztukę do tego pomidorowy sour prosto z BGM i Nafciarz BA w sensownej cenie, IPA z Gryfa którą polecił sprzedawca, Banany na rauszu, czyli bodaj pierwsze piwo kraftowe jakie dane mi było pić (wtedy jeszcz z browaru Reden)