Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Gerda teraz była chyba nowa jakoś co nie? W sklepie który odwiedzam mają pare flaszek, ale już sobie obiecałem że na razie dość takich mocarzy Candy shop dla mnie za słodkie , a nafciarz zbyt męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Nafciarz Dukielski od tego piwa zaczęła się moja miłość do torfu, piwo hardcorowe, albo uwielbiasz, albo nienawidzisz Poniżej moje ostatnie zakupy. Na razie stopuje z wysokimi ballingami. Na leżaku mam ponad 40 piw, głównie RISy i Portery Bałtyckie, poczekają sobie z pół roku na otwarcie, bo teraz nie mam ochoty na tak mocne piwa. I prawilny półlitrowy kufel z uchwytem wymagany, przez niektórych, do picia piwa Spoiler Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Pryxfus 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Miałem kupować to szkło z 4pakiem Kwaka ale najpier kupiłem samo piwo i dobrze zrobiłem. Belgia mi nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 8 godzin temu, wojtasso88 napisał: Gerda teraz była chyba nowa jakoś co nie? W sklepie który odwiedzam mają pare flaszek, ale już sobie obiecałem że na razie dość takich mocarzy Candy shop dla mnie za słodkie , a nafciarz zbyt męczący. faktycznie, data przydatności do spożycia jest inna i poziom alko podskoczył z 12% na 15,8% Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 17 godzin temu, ofsajd napisał: faktycznie, data przydatności do spożycia jest inna i poziom alko podskoczył z 12% na 15,8% A jak cena? Daj znać czy warto bo kusi w sumie nic wymrazanego nie pilem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 ja zapłaciłem 46zł, pierwsza warka była genialna, tą pewnie w weekend sobie walnę Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 @Pryxfus Co za arsenał. Wypiłem ostatnio porter malinowy z Komesa. Hmm... pod wieloma względami takie trochę "babskie" piwo, nie licząc 8,5% alko. Mocno owocowe i nieco słodkawe, na szczęście nie ulep. Widocznie świeży egzemplarz mi się trafił. Niezłe, ale wolę zwykłe porterki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Polecałem wam browar papuga, a to jest RADUGA, właśnie się dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Wjechał po obiedzie na popołudniowy relaks. W zapachu podobny do milk stouta od Salamandera. W smaku aksamitny, oleista struktura, słaby gaz ale płatki kokosowe i posmak wanilii zdecydowanie wyróżniają ten wynalazek. Lubię mleczne eksperymenty i chociaż Salamander przoduje tak tańsze Sekrety Króla jeszcze nie raz u mnie zagoszczą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 milk stout to nie mleczne piwo, posiada jedynie laktozę czyli cukier zawarty w mleku, tak czy siak salamandry rządzą, sekretów muszę spróbować. Nie powinno tak być, ale uroda etykiety często mnie przyciąga do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Chodziło mi raczej o to, że gdzieś w smaku czuję mleko. Kawę nawet też momentwmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Nie wierzę, że to jj pisze te posty z piwami. Chyba żona przejęła jego profil. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Właśnie piję: Bardzo smaczna woda o smaku słodu jęczmiennego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 No i dobrze - pić, yebać, nic się nie bać. A nie jakieś kraftowe breje dla hipsterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Sekrety Króla znowu zagościły i zrobiły wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Śląskie mocne. Ambrozja z Olimpu dla facetów, którzy nie boją się swojej starej. Dla tych, co przekraczają granicę każdego wieczora włączając konsolę. Którzy znają historię kopalni diamentów w Kimberley. Dla tych, co są po Ciemnej Stronie Mocy i nie wstydzą się tego przed sąsiadami. Dla tych, co grają w kresza bandikota w wieku lat 30-tu. I wreszcie dla tych, co walą pamięciówę, a później spokojnie idą skopać ogródek... Naprawdę dobre piwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ja to bym się napił tego piwa: Jak było na rynku to byłem za młody Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 I tego o smaku coli też. Wtedy to były jedyne "piwa", które mi smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Zakupiłem butlę Doktor Ipa od Birbanta i tak jak kiedyś byłem oczarowany tym wynalazkiem tak tym razem rozczarowanie. To nie smakuje tak jak egzemplarz, który opijałem z rok temu. Gdzie te nuty orzecha? Głębia? No nie fajnie, że to nie za każdym razem smakuje tak samo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Może było przeleżakowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Jest możliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Wczoraj degustowałem: Bardzo dobre piwo. Bardzo mało smaku, bardzo mało gazu, nie beka się, piło się jak wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Może pij wódkę? Ta to ma smak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Sir Bebok z browaru Kraftwerk Jakie to pyszne Już od momentu samego otwarcia butelki w nozdrza uderza bardzo wyraźny aromat kawy. Po nalaniu tworzy się okazała, aksamitna piana, a samo piwo jest niesamowicie gładkie. W smaku kawa z mlekiem i delikatne nuty palone. Bardzo pijalne. Chyba najlepszy milk stout, jaki piłem do tej pory. Edytowane 9 Maja 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi