Grabek 2 772 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Chyba znalzlem swoj nowy hit na lato kurla no szarlotka w plynie Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Piłem Kormorana 1 na 100 i słabo mi podeszlo, może jakby to była butalka 0,33 to bym to wypił. Jak ktoś lubi kwaśne piwa z posmakiem grejfruta to polecam, ja nie lubię. Nie spodziewałem się, że tak będzie smakowało. Kolor bardzo ładny, dobra pianka i super fajnie metne to piwo jest i to na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 takie coś w lidlu po 6,99 polecam jak ktoś lubi owocowe piwka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Wczoraj kupiłem nowe tyskie, puszkowe, bo lepiej mi przenieść do domu czteropak, niż 4 butelczyny. No i wygrałem 2 piwa. Ciekawe czy mogę odebrać je w polo markecie, paragon mam. Nigdy nie wygrałem piwa pod zawleczką, ale wiem że niektóre sklepy mają z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) W polomarkecie nie wymienia Ci tych zawleczek na piwo, ale dopytaj. 99%, że nie. Nie każda sieć sklepów ma umowę na takie zabawy. Pewnie na stronie Tyskiego jest jakaś lista sklepów biorących udział w promocji. Edytowane 16 Czerwca 2018 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 A faktycznie, widzę na stronie, że w komunistycznym Luxie mogę odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Na tapecie... Oraz Wszystko z Lidla. Ostatnio często bywam bo Biedonka w remoncie. Jak posmakuje to wyedytuje posta. Epa - słabszy trunek,lekki posmak cytrusów - lekkie i zwiewne. Dobrze gasi pragnienie. Bojan kokosowe - wolno się tego pić nie da bo w połowie przestaje wchodzić. Pierwszy łyk już jest intensywny a kolejne szybko nasycają. Jako gaśnica działa słabo - mdliło mnie po wypiciu. Zwierzyniec pils - w składzie ryż. Smak słaby. Lekko goryczkowate. Lepsze tyskie. Coś tam grejfrutowe - bardzo fajne i nie tak słodkie jak Radlery. Dobre ale jedno. Na wypasie - przeciętna IPA. Lepsza od żywca session ipa z pewnością. Edytowane 6 Lipca 2018 przez Krystyna JJanda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 W dniu 15.06.2018 o 10:45, Kosmos napisał: hooplanga to piwo nazywa się Hoplaaga Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Dajesz mi minusa bo wygrałem dwa piwa? Widzę zachowujesz się jak Luk289 Ok, też się pobawię w minusowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Nie Grzybu. Tu chodzi o tyskie czy inne zwykłe piwa. Teraz masa ludzi pija krafty i minusują zwykłe bo te stały się napojem piwopodobnym dla żuli. Sam tak nie uważam ale przedstawiam tok myślenia tych "znawców". Pisanie o zwykłych piwach jest be i fe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Nie trzeba pić kraftow, żeby pluć na tYSKIE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Ano dokładnie. A ja czekam aż znajdę moje najlepsze letnie piwo, czyli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Macie po prostu przepalone kubki smakowe. Nie pijcie alkoholu miesiąc i spróbujcie zimne Tyskie po upalnym dniu. Edytowane 3 Lipca 2018 przez Krystyna JJanda Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 No wiemy już od 78 stron i ponad 10 lat ze tobie niewiele trzeba, nawet ludzie juz nie obsmiewaja tych zdjeć z tyskim, wiec ZM pij tyskie i nie triggeruj sie zawsze gdy ktoś o nim wspomina. Mało wymagajacy to jakas tam pewnie zaleta, pyry na stół, tyskie do łapy, gril w weekend, praca na powietrzu, myslenie zbyteczne, gupi film w lozku, zrootowany g3, smierc przychodz jak najszybciej. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Nie dała ci stara w tym Disneylandzie, że się sadzisz znowu? Muszę ci przestać odpisywać jak Mausowi ale mam sentyment do lat słownych przepychanek z Tobą. Konflikt tragiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 No ja mleka nie dostaje od swojej codziennie rano xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 2 godziny temu, milan napisał: No wiemy już od 78 stron i ponad 10 lat ze tobie niewiele trzeba, nawet ludzie juz nie obsmiewaja tych zdjeć z tyskim, wiec ZM pij tyskie i nie triggeruj sie zawsze gdy ktoś o nim wspomina. Mało wymagajacy to jakas tam pewnie zaleta, pyry na stół, tyskie do łapy, gril w weekend, praca na powietrzu, myslenie zbyteczne, gupi film w lozku, zrootowany g3, smierc przychodz jak najszybciej. To był s3 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 1000 postów a ja się pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Z dedykacją dla hejterów otworzyłem Bojana Kokosowego po robocie i chociaż goryczkowate i smak kokosa zaje to Tyskie po zap.ier.dolu lepiej wchodzi. Ale będę się starał i walczył o wasze plusiki. :* Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 bojan kokosowy raz kupilem i nie dalem rady dopic, ohyda Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 20 godzin temu, Krystyna JJanda napisał: Macie po prostu przepalone kubki smakowe. Nie pijcie alkoholu miesiąc i spróbujcie zimne Tyskie po upalnym dniu. Nie piłem alkoholu już nawet dłużej i jakoś smaka na szczyny nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Kasztelan z puchy - ze 2 lata już nie pijam. A na samą myśl aż mną wzdryga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 @szejdj Nie wiem. Pierwsze 3 łyki smakowałem kolejne 8 poszło celem ugaszenia pragnienia. Wcześniej 2,5 litra nuegazowanej w robocie też gładko wchodziło. Pragnienie słabo ugaszone, trochę mnie mdli. Tyskie po robocie lepsze. Lecę dalej żłopać Bystry Zdrój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @Grabek Potrąciłem ci matkę samochodem że ciągle minusujesz? Straszną krzywdę mi robisz - zaraz umrę. Argh minus od gościa co lubi w grabie potrzymać siuraka. XDddddd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Okocim, mocne dubeltowe, Niepijalne, smakuje jak spirytus z meszkiem z pępka starego dziada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi