szejdj 2 804 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Opublikowano 3 sierpnia 2018 ja jak pije to dolewam sobie wódki żeby mieć fazę jak po normalnym Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Smakuje jak jakiś cydr. No ale czego spodziewać się po kwaśnej pigwie. Mi to nie podeszło, nie polecam. Za to Fortuna czarna, czy miodowa - bardzo dobre piwka. 1 godzinę temu, szejdj napisał: ja jak pije to dolewam sobie wódki żeby mieć fazę jak po normalnym Brat kolegi, pije tanie browary (te w plastikowej butelce, z biedry), a by go bardziej siekło - popija gazowaną wodą Oazą. Przeciwieństwo jego brata - sportowca. Cytuj
Boomcio 4 062 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Po trzech lagerkach 50 gram jak znalazł. Też stosuję tą metodę treningową. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Opublikowano 3 sierpnia 2018 6 godzin temu, _Be_ napisał: ktoś kurła Co to za random Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 sierpnia 2018 Opublikowano 4 sierpnia 2018 nie wiem co to za akcja ale w warszawie Piotry i Pawły się zamykają i będą morfowane w biedronki, co z tego wynika, wyprzedają się i idzie kupić importowane piwka po 1-2zł, u mnie pod domem w blue city w PiP jakieś belgilskie pilsy po 2zł hulają. oczywiście nie ma co tam już jechać bo wykupiłem palete. Sprawdźcie u siebie xd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 sierpnia 2018 Opublikowano 4 sierpnia 2018 4 godziny temu, Orzeszek napisał: nie wiem co to za akcja ale w warszawie Piotry i Pawły się zamykają i będą morfowane w biedronki, co z tego wynika, wyprzedają się i idzie kupić importowane piwka po 1-2zł, u mnie pod domem w blue city w PiP jakieś belgilskie pilsy po 2zł hulają. oczywiście nie ma co tam już jechać bo wykupiłem palete. Sprawdźcie u siebie xd o ty ku,rwa hultaju daj jednego Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 26.07.2018 o 10:08, krupek napisał: 1 na 100 jest też teraz w wersji miód-pigwa wg strony kormorana po 9 sierpnia do dostania w auchan i makro, pośpieszyli by się bo musi być sztos na te upały ktoś tu kiedyś pisał jeszcze o grodziskich, u mnie w lidlu znowu mają zarówno czarny bez jak i porzeczkowy po 3.99 tak więc warto sprawdzić u siebie. Edytowane 5 sierpnia 2018 przez messer88 Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Opublikowano 5 sierpnia 2018 ja sobie wczoraj w środku dnia wypiłem tego Mirosława bezalkoholowa IPA i chyba większą ilość zakupię bo jest świetne. w zeszłym tygodniu zrobiłem sobie porównanie Gravediggerów z Brokreacji: wersja leżakowana w beczkach po bourbonie vs wersja leżakowana w beczkach po Laphroaig. Ta leżakowana w beczkach po bourbonie musiała być trzymana w jakiś wypłukanych ze wszelkich śladów alkoholu beczkach bo nie było tam czuć nic ponad to co czuć w zwykłych RISach, w aromacie pusto, w smaku fajna gorzka czekolada, wiśnie. Natomiast druga wersja to byłby sztos najczystszej postaci, gdyby było trochę więcej ciała, aczkolwiek jak na 24blg i tak jest nieźle, bardzo dużo torfu, wędzonki, zarówno w aromacie jak i smaku, a dalej czekolada, dębina i delikatny posmak whisky. Polecam Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 20 godzin temu, messer88 napisał: wg strony kormorana po 9 sierpnia do dostania w auchan i makro, pośpieszyli by się bo musi być sztos na te upały ktoś tu kiedyś pisał jeszcze o grodziskich, u mnie w lidlu znowu mają zarówno czarny bez jak i porzeczkowy po 3.99 tak więc warto sprawdzić u siebie. W Biedrze jest Grodziskie White IPA za 4 złote, którą gorąco polecam. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Wczoraj pod wieczór wjechało I powiem: delikatnie schłodzone i na upał wchodzi jak złoto. Goryczka niska, za to solidnie zaznaczona nuta zielonej herbaty na finiszy. Pijalne w opór. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 A ja piłem SangriALE od Pinty, Forest IPA od Nepomucena i Grapefruit Juicy AIPA od Radugi i powiem tak - SangriALE za słodkie, AIPA (chociaż jestem fanem grejpfrutów) również za słodkie i smakowało jak sok (wolę jednak aromat grejpfrutowy z chmieli), za to Forest IPA CUDOWNA, mocno sosnowa, mocno jodłowa, mocno świerkowa, super letniaczek, mniam. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 powaznie poznajesz smak sosny jodły i świerku? 1 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 to samo mialem pytac, w jednym piwie rozpoznawac trzy różne gatunki drzew iglastych to nie lada talent Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Yebany pewnie wie z jakiej wysokości szyszki wzięto. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 co wy nie wiecie jak smakują drzewa iglaste a jak lisciaste? pfff Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 o tego swierka musial się ocierać samiec żubra, lat 23, bezdzietny, choleryk Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 bebzon zbyszka otarł się o żubra czuć w nim smak przegrywu Cytuj
dr skrzynia 35 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 A ja przyznam, że z tych sikowych piw EB jest najlepsze Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 27 minut temu, milan napisał: powaznie poznajesz smak sosny jodły i świerku? Igieł z tych drzew użyto przy produkcji piwa, więc nimi właśnie smakuje piwo. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Ale ty to czujesz w smaku czy czytasz z etykiety? Gorycz itp wyczuwam, w milk shakeach truskawki są a milk stouty zjeżdżają mlekiem ale tych igieł nigdy nie ogarnąłem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Jak można wyczuć w FOREST IPA świerka, sosnę i jodłę? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 53 minuty temu, Rozi napisał: mocno sosnowa, mocno jodłowa, mocno świerkowa, super letniaczek, mniam. no wlasnie, jak? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Jodła to e124, sosenka to e344, a świerk e544 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi