szejdj 2 804 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 ja jak pije to dolewam sobie wódki żeby mieć fazę jak po normalnym Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Smakuje jak jakiś cydr. No ale czego spodziewać się po kwaśnej pigwie. Mi to nie podeszło, nie polecam. Za to Fortuna czarna, czy miodowa - bardzo dobre piwka. 1 godzinę temu, szejdj napisał: ja jak pije to dolewam sobie wódki żeby mieć fazę jak po normalnym Brat kolegi, pije tanie browary (te w plastikowej butelce, z biedry), a by go bardziej siekło - popija gazowaną wodą Oazą. Przeciwieństwo jego brata - sportowca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Po trzech lagerkach 50 gram jak znalazł. Też stosuję tą metodę treningową. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 6 godzin temu, _Be_ napisał: ktoś kurła Co to za random Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 nie wiem co to za akcja ale w warszawie Piotry i Pawły się zamykają i będą morfowane w biedronki, co z tego wynika, wyprzedają się i idzie kupić importowane piwka po 1-2zł, u mnie pod domem w blue city w PiP jakieś belgilskie pilsy po 2zł hulają. oczywiście nie ma co tam już jechać bo wykupiłem palete. Sprawdźcie u siebie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Nie mam Piotra i Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Orzeszek napisał: nie wiem co to za akcja ale w warszawie Piotry i Pawły się zamykają i będą morfowane w biedronki, co z tego wynika, wyprzedają się i idzie kupić importowane piwka po 1-2zł, u mnie pod domem w blue city w PiP jakieś belgilskie pilsy po 2zł hulają. oczywiście nie ma co tam już jechać bo wykupiłem palete. Sprawdźcie u siebie xd o ty ku,rwa hultaju daj jednego Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 26.07.2018 o 10:08, krupek napisał: 1 na 100 jest też teraz w wersji miód-pigwa wg strony kormorana po 9 sierpnia do dostania w auchan i makro, pośpieszyli by się bo musi być sztos na te upały ktoś tu kiedyś pisał jeszcze o grodziskich, u mnie w lidlu znowu mają zarówno czarny bez jak i porzeczkowy po 3.99 tak więc warto sprawdzić u siebie. Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 ja sobie wczoraj w środku dnia wypiłem tego Mirosława bezalkoholowa IPA i chyba większą ilość zakupię bo jest świetne. w zeszłym tygodniu zrobiłem sobie porównanie Gravediggerów z Brokreacji: wersja leżakowana w beczkach po bourbonie vs wersja leżakowana w beczkach po Laphroaig. Ta leżakowana w beczkach po bourbonie musiała być trzymana w jakiś wypłukanych ze wszelkich śladów alkoholu beczkach bo nie było tam czuć nic ponad to co czuć w zwykłych RISach, w aromacie pusto, w smaku fajna gorzka czekolada, wiśnie. Natomiast druga wersja to byłby sztos najczystszej postaci, gdyby było trochę więcej ciała, aczkolwiek jak na 24blg i tak jest nieźle, bardzo dużo torfu, wędzonki, zarówno w aromacie jak i smaku, a dalej czekolada, dębina i delikatny posmak whisky. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 20 godzin temu, messer88 napisał: wg strony kormorana po 9 sierpnia do dostania w auchan i makro, pośpieszyli by się bo musi być sztos na te upały ktoś tu kiedyś pisał jeszcze o grodziskich, u mnie w lidlu znowu mają zarówno czarny bez jak i porzeczkowy po 3.99 tak więc warto sprawdzić u siebie. W Biedrze jest Grodziskie White IPA za 4 złote, którą gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Wczoraj pod wieczór wjechało I powiem: delikatnie schłodzone i na upał wchodzi jak złoto. Goryczka niska, za to solidnie zaznaczona nuta zielonej herbaty na finiszy. Pijalne w opór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 A ja piłem SangriALE od Pinty, Forest IPA od Nepomucena i Grapefruit Juicy AIPA od Radugi i powiem tak - SangriALE za słodkie, AIPA (chociaż jestem fanem grejpfrutów) również za słodkie i smakowało jak sok (wolę jednak aromat grejpfrutowy z chmieli), za to Forest IPA CUDOWNA, mocno sosnowa, mocno jodłowa, mocno świerkowa, super letniaczek, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 powaznie poznajesz smak sosny jodły i świerku? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 to samo mialem pytac, w jednym piwie rozpoznawac trzy różne gatunki drzew iglastych to nie lada talent Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Yebany pewnie wie z jakiej wysokości szyszki wzięto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 co wy nie wiecie jak smakują drzewa iglaste a jak lisciaste? pfff Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 o tego swierka musial się ocierać samiec żubra, lat 23, bezdzietny, choleryk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 bebzon zbyszka otarł się o żubra czuć w nim smak przegrywu Cytuj Odnośnik do komentarza
dr skrzynia 35 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 A ja przyznam, że z tych sikowych piw EB jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 27 minut temu, milan napisał: powaznie poznajesz smak sosny jodły i świerku? Igieł z tych drzew użyto przy produkcji piwa, więc nimi właśnie smakuje piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ale ty to czujesz w smaku czy czytasz z etykiety? Gorycz itp wyczuwam, w milk shakeach truskawki są a milk stouty zjeżdżają mlekiem ale tych igieł nigdy nie ogarnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Jak można wyczuć w FOREST IPA świerka, sosnę i jodłę? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 53 minuty temu, Rozi napisał: mocno sosnowa, mocno jodłowa, mocno świerkowa, super letniaczek, mniam. no wlasnie, jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Spierdalaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Jodła to e124, sosenka to e344, a świerk e544 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi