Gość Rozi Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Za rodzaj piany odpowiada styl piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Przepyszny, ale teraz otworzyłem komesa bałtyckiego pomaranczowego i leeepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 13 godzin temu, Milo napisał: Dlatego że dałes 20 zł za to O kurła jaki majątek, 20 zł, czo te biedaki to ja nawet nie xdddd panie kolego ile to by było tyskiego za to albo transferu na chomiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, chmurqab napisał: O kurła jaki majątek, 20 zł, czo te biedaki to ja nawet nie xdddd panie kolego ile to by było tyskiego za to albo transferu na chomiku Raczej chodziło mi po prostu o to, że jak na piwo to 20 zł jest dośc sporo(o czym wspomniał sam @milan) i związany z tym "efekt placebo" Co do tego ile by było za to tyskiego i transferu na chomiku, nie wiem ponieważ tyskie pije raz na ruski rok, a chomika nie używam, ale może masz rację, że było by tego sporo za tyle Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No ale 20 zł to na tyle dużo za piwo by miec oczekiwania, ale też nie tyle by bronić jak Czestochowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 14 godzin temu, Figaro napisał: Porter Bałtycki Komesa to najlepsze piwo. Bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) No ale każdego ulubione piwo można obalić. Edytowane 6 Stycznia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) 40 minut temu, milan napisał: No ale 20 zł to na tyle dużo za piwo by miec oczekiwania, ale też nie tyle by bronić jak Czestochowy Dokładnie Ja przeważnie kupuje: Jest to chyba jedyne pijalne piwo z tych, które mają już powyżej 7% alk. charakteryzuje się typową goryczką dla mocniejszych piw. Tutaj również mamy charakterystyczną dla mocnych piw goryczkę, ale piwo jest na prawdę fajnie wyważone. Tutaj mamy za to słodkawy posmak, plus za słód ciemny prażony oraz kukurydze minus za syrop glukozowo-fruktozowy. Lubie to piwko ma fajny taki słodkawy smak, tylko zauważyłem, że zależy chyba z jakiej partii jest rozlewane bo nie raz trafi się takie z dziwnym posmakiem cieżko go okreslić, ale przeważnie jest ok. W tym piwie na prawde czuć "dębowy" posmak zwłaszcza przy pierwszych łykach, ale im dalej w las tym lepiejOczywiście to nie są wyszukane pozycje, ale kupuje je przeważnie żeby leżały w szafce jak mnie najdzie ochota napicia się piwka sprawdzonego i "popularnego", a nie mam ochoty na eksperymenty Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo 1 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No są wyszukane na dolnej pólce w żabce chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) 6 minut temu, milan napisał: No są wyszukane na dolnej pólce w żabce chyba Przecież napisałem, że nie są wyszukane i wiadome, że np. zwłaszcza co do ceny do twojego "Piwojada RIS" nie mają nawet startu Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Milo niezły troll, szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Do trolowania jak z tangiem trzeba dwojga, ten jeszcze minusa dostał od roziego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 @Milo Z tych mocnych to tylko Okocim dubeltowe spoko ale jak się trafi bo co warka to inna. Generalnie mocne piwa koncernowe to tylko porter od Żywca IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 2 godziny temu, milan napisał: Do trolowania jak z tangiem trzeba dwojga, ten jeszcze minusa dostał od roziego! Milo to awangarda jak nie grants w temacie whisky to okocim mocne w temacie piwa, nonkonformizm pełną gębą a nie te kurde browary koczkodan Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Milo? To ten typek co osttanio wrzucal filmik do spartakusa jak sie tarza po macie z innym facetem? Niesamowity user. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, _Be_ napisał: Milo niezły troll, szanuję Dziękuje 2 godziny temu, milan napisał: Do trolowania jak z tangiem trzeba dwojga, ten jeszcze minusa dostał od roziego! BTW o co chodzi z tym Rozim??? W prawie każdym temacie można znaleść o nim jakąś wzmiankę. Godzinę temu, Krystyna JJanda napisał: @Milo Z tych mocnych to tylko Okocim dubeltowe spoko ale jak się trafi bo co warka to inna. Generalnie mocne piwa koncernowe to tylko porter od Żywca IMO. Właśnie z mocnymi piwami jest ciężka sprawa dlatego dałem te, które uważam, że da się je wypić. Co do żywca porter nie dla mnie jakoś za ciemnymi piwami nie przepadam Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Piwo Na Miodzie Gryczanym z Biedry próbowaliście? Nawet spoko, duzo miodu, ale poczatkowo odstraszal mnie Browar Jablonowo (kiedys robili piwo Gulczas i inne szmiry). Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 11 minut temu, _Red_ napisał: Piwo Na Miodzie Gryczanym z Biedry próbowaliście? Nawet spoko, duzo miodu, ale poczatkowo odstraszal mnie Browar Jablonowo (kiedys robili piwo Gulczas i inne szmiry). Piłem ich inne piwa i były bardzo słabej jakości, nie wiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 17 minut temu, _Red_ napisał: Piwo Na Miodzie Gryczanym z Biedry próbowaliście? Nawet spoko, duzo miodu, ale poczatkowo odstraszal mnie Browar Jablonowo (kiedys robili piwo Gulczas i inne szmiry). Kiedyś o nim wspominałem, dla mnie najlepsze piwo miodowe. Świetne jest też na miodzie wielokwiatowym z dodatkiem imbiru, ale gryczane nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) 42 minuty temu, _Be_ napisał: Milo to awangarda jak nie grants w temacie whisky to okocim mocne w temacie piwa, nonkonformizm pełną gębą a nie te kurde browary koczkodan Widzisz bo tutaj na forum zwłaszcza w tyhc tematach zauważyłem, że jak nie dasz czegoś wyszukanego unikatowego i najlepiej drogiego to jesteś lamus, smak tak naprawdę ma przeważnie chyba drugorzędne znaczenie. Oczywiście nie zawsze tak jest, ale niestety przeważnie. 35 minut temu, maciucha napisał: Milo? To ten typek co osttanio wrzucal filmik do spartakusa jak sie tarza po macie z innym facetem? Niesamowity user. Tak to ja, stanął Ci? 23 minuty temu, _Red_ napisał: Piwo Na Miodzie Gryczanym z Biedry próbowaliście? Nawet spoko, duzo miodu, ale poczatkowo odstraszal mnie Browar Jablonowo (kiedys robili piwo Gulczas i inne szmiry). Raz w życiu chyba piłem takie kupne piwo z miodem. Moim zdaniem lepiej kupić normalne piwo i dodać osobno naturalnego miodu ponieważ wątpię, żeby do takiego piwa dawali taki miód, zapewne ładują ten co pisze na nim "mieszanka różnych miodów pochodzących z UE i z poza UE" to ja dziękuję Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Teraz, Milo napisał: Tak to ja, stanął Ci? wiedzialem ze kryptopedau, jak 90% tych zapasnikow i innych bokserów Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) 24 minuty temu, maciucha napisał: wiedzialem ze kryptopedau, jak 90% tych zapasnikow i innych bokserów Ja z nim tylko walczyłem (zobacz w słowniku co to znaczy i na czym polega bo widzę, że jeszcze nigdy w życiu tego nie robiłeś), a patrząc na twój opis mojej walki to raczej twoja orientacja seksualna Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Milo dotykał jego serdelka ale się nie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Milo przecież było widać, że głównie to walczyłeś ze sobą. Tak samo w avatarze. Widać, że jesteś rozdarty między tym kim jesteś, a tym kim chciałbyś być. Ale nie martw się, forum rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi