Gość Rozi Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Godzinę temu, _Red_ napisał: Piwo Na Miodzie Gryczanym z Biedry próbowaliście? Nawet spoko, duzo miodu, ale poczatkowo odstraszal mnie Browar Jablonowo (kiedys robili piwo Gulczas i inne szmiry). No, właśnie to. Ulep taki, że łał. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 4 godziny temu, _Be_ napisał: Milo niezły troll, szanuję Te tatuaze tez dla beki? To jeeee uuuuuberrr trol Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 12 minut temu, MichAelis napisał: Te tatuaze tez dla beki? To jeeee uuuuuberrr trol @MichAelis pokaż swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 15 minut temu, maciucha napisał: Your Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 11 godzin temu, Milo napisał: @MichAelis pokaż swoje Nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 14 godzin temu, MichAelis napisał: Nie mam. Sam nie mam, ale się posmieje z kogoś. Jakie to "forumowe" Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 MichAelis musiałby podnieść koszulkę i pokazać dolną częśc pleców, żeby się pochwalić dziarą dlatego nie chce tego upubliczniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Plugawy napisał: MichAelis musiałby podnieść koszulkę i pokazać dolną częśc pleców, żeby się pochwalić dziarą dlatego nie chce tego upubliczniać. Może to jego ? tylko nie chce się przyznać Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 10 godzin temu, Milo napisał: Sam nie mam, ale się posmieje z kogoś. Jakie to "forumowe" A to trzeba mieć tatuaż, żeby widzieć, że inny jest bez gustu i brzydki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No nie można też wspólczuć choremu jak się samemu nie ma raka. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 13 godzin temu, Milo napisał: Może to jego ? tylko nie chce się przyznać Nadal lepszy niż twoje. Widze pojazdy ostre tu ida Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 4 godziny temu, krupek napisał: A to trzeba mieć tatuaż, żeby widzieć, że inny jest bez gustu i brzydki? Nie trzeba, w sumie to tak jak z piwem jednemu będzie smakować drugiemu nie tylko szkoda jak okażeże się, że w sumie nawet go nie próbował ponieważ ogólnie brzydzi się alkoholem, ale słyszał że jest nie dobre... 4 godziny temu, milan napisał: No nie można też wspólczuć choremu jak się samemu nie ma raka. Na pewno nie w takim samym stopniu jak miało by się samemu 32 minuty temu, MichAelis napisał: Nadal lepszy niż twoje. Widze pojazdy ostre tu ida No baa. Znawco Pojazdów tutaj nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 ale co ty tutaj milo kreślisz, wrzuciłeś jakieś chuyowe popłuczyny, którymi dupy nie warto nawet umyć i chcesz wyjasnić ludzi, których zadowala coś więcej niż dębowe mocne czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Synek uspokój się bo się zasapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Niech go ktoś deportuje z tego zacnego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, _Be_ napisał: ale co ty tutaj milo kreślisz, wrzuciłeś jakieś chuyowe popłuczyny, którymi dupy nie warto nawet umyć i chcesz wyjasnić ludzi, których zadowala coś więcej niż dębowe mocne czy o co chodzi? O nic już nie chodzi EOT. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Masorz napisał: Niech go ktoś deportuje z tego zacnego tematu. Ty do mnie niby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie, chodziło mi o Milo. Póki co temat nie został jeszcze spierdolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 A co ty od Milo chcesz? Milo, Milan. Stop, co? @Masorz Jak ktoś koncerniaki lubi i nie ma tak wspaniałego gustu jak Brokuł to co? Z automatu żulik i się nie zna? Fajnie tam macie w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nic takiego nie napisałem, nie unoś się. W górach fajnie, jeszcze jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Dlaczego Panie Pawełku myślisz, że ja się unoszę. Jestem oazą spokoju os dobrych kilku lat. Góry pikne więc zazdraszczam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 A coby waszo spine zakończyć wrzuce Wam najlepsiejsze, Spoiler za c h u j a nie Częstochowskie Spoiler a szkoda, bo poza Kmicicem leżymy dobre piwerko: pro trip: Spoiler Kawałek mojej gęby w gratisie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 A ja pije właśnie Okocim mocne dubletowe i jest ok oraz również potwierdzam, że w górach jest pięknie, mam tam rodzinę @Masorz z jakich rejonów jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi