Opublikowano 19 stycznia 20196 l Kupiłem w lidlu pysznego Komesa Bałtyckiego, i na próbe Portera Bojana, probówał ktoś?
Opublikowano 19 stycznia 20196 l 18 minut temu, milan napisał: Kupiłem w lidlu pysznego Komesa Bałtyckiego, i na próbe Portera Bojana, probówał ktoś? Mając w pamięci Bojan Toporek, zdecydowałem się wziąć tylko Komesika jednak, nie wspominam dobrze nic z Bojana ;(
Opublikowano 19 stycznia 20196 l 23 minuty temu, milan napisał: Kupiłem w lidlu pysznego Komesa Bałtyckiego, i na próbe Portera Bojana, probówał ktoś? Te same wziąłem wczoraj plus jeszcze to: O ile Komes pyszny, to Bojan coś zbyt tani jak na portera i też się boję. To Rye Wine mam nadzieję, że rozniesie mi czachę. Dopiero jutro testy, bo jestem w pracy
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Odnośnie Bojana, pił to ktoś? Widzę, że Kopyr jakaś starą wersje degustował, trzeba obejrzeć.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l 9 minut temu, koffkongen 666 napisał: Używki są dla plebsu! Dopalacze to wsysacz pieniędzy!
Opublikowano 21 stycznia 20196 l W dniu 19.01.2019 o 22:41, Masorz napisał: Te same wziąłem wczoraj plus jeszcze to: Ok. Chciałbym napisać, że to piwo zasługuje na 10/10. Niedawno odkryłem Barley Wine, a tu taka podobna niespodzianka.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Serio? Mi się te cieszynskie browary wydawały zawsze takim kraftem dla januszy. Piłem ich West Coast Ipę i była no taka sobie a cena raczej wysoka (coś kolo 9zł, dołożę z złotówkę i mam dobrą WCI).
Opublikowano 21 stycznia 20196 l No może najpierw spróbuj a nie dopytujesz masorza czy sobie jaj nie robi.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Serio. Może inne z tej oferty są dla januszy. Ale, to mnie rozyebało. Z całą odpowiedzialnością poletzam. Tak. Rozi Ty kórwo.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l 30 minut temu, milan napisał: No może najpierw spróbuj a nie dopytujesz masorza czy sobie jaj nie robi. zjtkm Edytowane 21 stycznia 20196 l przez _Be_
Opublikowano 22 stycznia 20196 l @_Be_ Jakie koncerniaki polecasz z niskiej półki cenowej do 5 zł? Pijesz coś takiego czy tylko krafty?
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Dzięki Panie Bartek. A coś dla lubiących "zwykłe piwa" jak Tyskie klasyczne / Lech pils polecisz?
Opublikowano 22 stycznia 20196 l 5 minut temu, Krystyna JJanda napisał: A coś dla lubiących "zwykłe piwa" jak Tyskie klasyczne / Lech pils polecisz? Czapę.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l 12 minut temu, _Be_ napisał: No ten Kormoran to jest lager. A przepraszam w takim razie. @Rozi Ty jesteś rocznik, który od razu miał krafty i nigdy zwykłego piwa nie pił?
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 21.01.2019 o 10:54, _Be_ napisał: Serio? Mi się te cieszynskie browary wydawały zawsze takim kraftem dla januszy. Piłem ich West Coast Ipę i była no taka sobie a cena raczej wysoka (coś kolo 9zł, dołożę z złotówkę i mam dobrą WCI). W dniu 21.01.2019 o 10:57, Masorz napisał: Serio. Może inne z tej oferty są dla januszy. Ale, to mnie rozyebało. Z całą odpowiedzialnością poletzam. Tak. Rozi Ty kórwo. Z Cieszyna zazwyczaj bardzo dobre są te piwa które wypuszczają na bazie receptur, które wygrały konkurs piw w Cieszynie. Reszta taka se. Godzinę temu, Krystyna JJanda napisał: @_Be_ Jakie koncerniaki polecasz z niskiej półki cenowej do 5 zł? Pijesz coś takiego czy tylko krafty? Miłosław jest spoko.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l 6 minut temu, Rozi napisał: Ja krafta wyssałem z mlekiem matki. Od razu trzeba było. W latach 1997-2005 nikt nie wiedział co to kraft więc mój gust i punkt odniesienia zawsze będzie inny.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l ktoś tu kiedyś pisał że szuka czegoś chmielowego jak dawno temu żywiec ale bez aromatu tropików bądź lasów iglastych - kormoran jasny klasycznie chmielowy polecam, pszne piwko Edytowane 22 stycznia 20196 l przez messer88
Opublikowano 22 stycznia 20196 l @Krystyna JJandaZ kormorana spróbuj koniecznie ”Świeże” po prostu zajebiste, oraz ”Żywe” z browaru Amber, te trochę takie słodkawe, termin do spożycia 4 tygodnie
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Wróciła Kurna Chata z Łańcuta Smak nie dla każdego, mocno dymiony, ale kremowy, delikatny i pyszny. Dla wielbicieli stoutów pozycja obowiązkowa, chociaż do spróbowania.