Opublikowano 1 marca 20196 l 1 godzinę temu, Krystyna JJanda napisał: Obiecywana wyraźna goryczka? Ne-e. Kto ci jakąś goryczkę obiecywał w tym piwie?
Opublikowano 2 marca 20196 l Jezusiczku jaka dostawa w ekosklepie same risy i srogie porterki wjechaly, w tym wersje BA. Szkoda ze srednio 25zl za 0,33l ale kto bogatemu zabroni?
Opublikowano 5 marca 20196 l Ten Komes ciemny zachęcił mnie do spróbowania innych odmian tej firmy.Zaraz będzie próbowane, refermentowane w butelce oraz 9% alko. Ciekawostka w testach faktu zwyciężyło https://www.fakt.pl/pieniadze/zakupy/jakie-piwo-wybrac-test-piwa-faktu/z5gn06w Edytowane 5 marca 20196 l przez Milo
Opublikowano 21 marca 20196 l Temat coś podupada, więc wrzucę dzisiejsze zakupy, w końcu dorwałem Portera i Buzdygana, Hop Runner zachwycił mnie na targach lubelskich. Wypiłem już Gold Digga z piwnego podziemia, jak ktoś gustuje w West Cost Ipa to polecam.
Opublikowano 22 marca 20196 l Pierwszy Podbity zrobił na mnie większe wrażenie niż Imperium Prunum, a Buzdygana trzeba pić póki świeży, bo kokos ucieka ;) Ja ostatnio piłem poniższego cudaka i gorąco nie polecam. Przegięli pałkę z tymi malinami, bo wyszedł im strasznie kwaśny ris, do tego mocno przegazowany, beczki nie stwierdzono.
Opublikowano 24 marca 20196 l I kolejna partia. Zakładowe już wypite, świetne. A kwas XY próbowałem wczoraj w knajpie, za(pipi)isty.
Opublikowano 24 marca 20196 l Piłem ten kwas wczoraj, całkiem dobry, ale o wiele lepiej wchodził mi Kwas My. Piłem go wcześniej na targach piwnych w Lublinie, na weekend kupiłem butelkę i strasznie żałowałem, że ma tylko 0.3.
Opublikowano 26 marca 20196 l Same Komesy ostatnio. Ten potrójny złoty całkiem przyjemne piwo takie skrzyżowanie Żywca białego z Żywcem sesyjnym IPA tylko dużo mocniejsze. Edytowane 9 kwietnia 20196 l przez Milo
Opublikowano 27 marca 20196 l 12 godzin temu, Milo napisał: skrzyżowanie Żywca białego z Żywcem sesyjnym IPA tylko dużo mocniejsze XD Nowy smakosz na forum widzę.
Opublikowano 30 marca 20196 l W dniu 27.03.2019 o 09:57, Krystyna JJanda napisał: A to trzeba być wieprzem opasłym żeby się o piwie wypowiadać? Tylko Rozi może wypowiadać się o piwie.
Opublikowano 9 kwietnia 20196 l Dzisiaj próbowane. Bardzo dobre trochę wysoka cena ponad 8 zł, ale na prawdę warto i daje w palnik 12% alko. Polecam
Opublikowano 9 kwietnia 20196 l To jest jakaś nowość? Widziałem to po raz pierwszy w zeszły piątek, spróbowałem i rzeczywiście robi robotę. Znajomo którzy próbowali również sobie chwalą.
Opublikowano 9 kwietnia 20196 l Już przestałem, taki bebzol mi się zrobił od tych piw że teraz tylko woda
Opublikowano 10 kwietnia 20196 l Tak, jest w Biedronce Amarillo APA od Doctor Brew, taka sobie, żeby nie powiedzieć że słaba, za dużo karmelu jak dla mnie. Edytowane 10 kwietnia 20196 l przez Pryxfus
Opublikowano 10 kwietnia 20196 l widać, że doctor brew na(pipi)ał morze tego amarillo bo jakiś czas temu było też w lidlach
Opublikowano 10 kwietnia 20196 l 9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: To jest jakaś nowość? Widziałem to po raz pierwszy w zeszły piątek, spróbowałem i rzeczywiście robi robotę. Znajomo którzy próbowali również sobie chwalą. Nie jest to nowość, piwo miało premierę w 2017 roku.