Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Krystyna JJanda napisał:

Obiecywana wyraźna goryczka? Ne-e.

Kto ci jakąś goryczkę obiecywał w tym piwie?

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 298,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dostałem na urodziny zestaw do robienia własnego biwa z brewkitu (ekstraktu)   Siadłem z ziomkami w kuchni i ugotowaliśmy wywar. Odstawiliśmy na tydzień na burzliwą fermentację, potem n

• JJ i Milo  

• Od prawie dwóch lat bawię się w robienie piwa z brewkit-ów z małą modyfikacją, czyli dodatkowo daję chmiele oraz jakieś przeróżne skórki czy zioła.    Jak się okazała już pierwsza warka wysz

Opublikowano

Jezusiczku jaka dostawa w ekosklepie :obama: same risy i srogie porterki wjechaly, w tym wersje BA. Szkoda ze srednio 25zl za 0,33l :wujaszek: ale kto bogatemu zabroni?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Temat coś podupada, więc wrzucę dzisiejsze zakupy, w końcu dorwałem Portera i Buzdygana, Hop Runner zachwycił mnie na targach lubelskich. Wypiłem już Gold Digga z piwnego podziemia, jak ktoś gustuje w West Cost Ipa to polecam.

67bgm00w20t8.jpeg

Opublikowano

Bluber, ile dostałeś za pozowanie do 4 pifka? Ładnie Ci ze śliwką

Opublikowano

Pierwszy Podbity zrobił na mnie większe wrażenie niż Imperium Prunum, a Buzdygana trzeba pić póki świeży, bo kokos ucieka ;)

Ja ostatnio piłem poniższego cudaka i gorąco nie polecam. Przegięli pałkę z tymi malinami, bo wyszedł im strasznie kwaśny ris, do tego mocno przegazowany, beczki nie stwierdzono.
cWXjDNx.jpg

Opublikowano

I kolejna partia.

Zakładowe już wypite, świetne. A kwas XY próbowałem wczoraj w knajpie, za(pipi)isty.

v9foma2v0vey.jpeg

Opublikowano

Piłem ten kwas wczoraj, całkiem dobry, ale o wiele lepiej wchodził mi Kwas My. Piłem go wcześniej na targach piwnych w Lublinie, na weekend kupiłem butelkę i strasznie żałowałem, że ma tylko 0.3. 

Opublikowano

Same Komesy ostatnio. Ten potrójny złoty całkiem przyjemne piwo takie skrzyżowanie Żywca białego z Żywcem sesyjnym IPA tylko dużo mocniejsze.

09ec8f704ff0863amed.jpg

Edytowane przez Milo

Opublikowano
12 godzin temu, Milo napisał:

skrzyżowanie Żywca białego z Żywcem sesyjnym IPA tylko dużo mocniejsze

XD

Nowy smakosz na forum widzę.

Opublikowano
W dniu 27.03.2019 o 09:57, Krystyna JJanda napisał:

A to trzeba być wieprzem opasłym żeby się o piwie wypowiadać?

Tylko Rozi może wypowiadać się o piwie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

18702f1fca6b5c3amed.jpg

Dzisiaj próbowane. Bardzo dobre trochę wysoka cena ponad 8 zł, ale na prawdę warto i daje w palnik 12% alko. Polecam :sir:

Opublikowano

Już przestałem, taki bebzol mi się zrobił od tych piw że teraz tylko woda

Opublikowano

Tak, jest w Biedronce Amarillo APA od Doctor Brew, taka sobie, żeby nie powiedzieć że słaba, za dużo karmelu jak dla mnie.

150220_1.jpg

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

widać, że doctor brew na(pipi)ał morze tego amarillo bo jakiś czas temu było też w lidlach

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

To jest jakaś nowość? Widziałem to po raz pierwszy w zeszły piątek, spróbowałem i rzeczywiście robi robotę. :banderas:Znajomo którzy próbowali również sobie chwalą.

Nie jest to nowość, piwo miało premierę w 2017 roku.