Opublikowano 18 grudnia 201311 l Ktos sie jara? http://www.starwarsattacksquadrons.com/ Boze, zeby im to wyszlo!!! Edytowane 18 grudnia 201311 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Ja bym się jarał, bo jestem fanem SW, ale: - gra jest free-to-play - patrząc na SW:TOR będzie to jednak pay-to-win - developerem jest bardzo nieznana firma Area 52 - obiecują zbieranie punktów, aby odblokować nowe statki i inne pierdoły (P2W) Ja tam czekam na nowego Battlefront'a. Obrazki z SW:AS Edytowane 18 grudnia 201311 l przez Shankor
Opublikowano 18 grudnia 201311 l jak bede mogl latac niszczycielem klasy imperial to czekam na bete. jak tylko mysliwce to mam to gdzies
Opublikowano 6 marca 201411 l Autor Model sterowania statkem to porazka. Nie ma w nim nic z SW. Odglosy laserkow itp, tez slabe. Podczas misji ogolny balagan i chaos. Odbijanie sie statkow od roznych zabudowan itp tezmalo atrakcyjne. Nie czuc w ogole klimatu SW.
Opublikowano 7 marca 201411 l El Loco Chocko: Nie omijaj cenzury i nie bluzgaj - last warn. EA +F2P mnie odstrasza na lata swietlne od tej pozycji .
Opublikowano 12 marca 201411 l Patrzę na filmy i faktycznie wygląda to banalnie. Gdyby nie plakietka SW to pewnie mało kto by się tym zainteresował. Jak na grę z udziałem myśliwców strasznie ślamazarnie to wszystko lata.
Opublikowano 12 marca 201411 l Kurde chyba nie trafi sie juz team jak Factor 5 czyli najlepsze gry z serii star wars jezeli chodzi o statki / myśliwce Edytowane 12 marca 201411 l przez kubson
Opublikowano 14 marca 201411 l Czyli nadzieja w DICE? :> Buahahhaha... i 15mln patchy? Rapek, no ale jak Star Wars.... to i "New Hope"
Opublikowano 14 marca 201411 l Gdyby w DICE nie zmieniali silnika przy każdej grze, to można by było spodziewać się dobrze dopracowanego tytułu. Tymczasem od BF:BC2 każda nowa odsłona Battlefielda to bug-fest i zarzynanie komputerów. Może i Call of Duty ma brzydką grafikę i stary silnik, ale gra przynajmniej działa jak powinna. Battlefront był super, ale wątpię w DICE. Odnośnie Attack Squadron, to cudów nie ma. Studio bez doświadczenia i z ograniczonym budżetem ma do dyspozycji tylko bazę dźwięków ze świata Star Wars. Resztę muszą zrobić sami od podstaw, a że gra będzie opierać się na mikro-płatnościach i będzie free-to-play to nie wróży nic dobrego. Nawet darmowy Battlefield był kiepski.
Opublikowano 25 maja 201410 l And nothing of value was lost. W sumie dziwi mnie to. Zrobili grę, niby działała, a teraz ją porzucają po becie. Disney ma za dużo kasy? Nie żebym popierał takie praktyki, ale spodziewałbym się raczej, że wypuściliby grę, wydoili z fanów SW ile kasy się da, i po 6 miesiącach "z przykrością" ogłosili zamknięcie serwerów. No bo w obecnym stadium to praktycznie zmarnowany czas i pieniądze, nawet jak na szrot.