tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 jak w temacie. ja czekam na "guardians of the galaxy" i "big hero 6". Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 najbardziej oczekuję nowego jarmuscha http://www.imdb.com/title/tt1714915/ "Status: Post-production" No i do tego La danza de la relidad, twelve years a slave i jeszcze jeden ale wstyd się przyznać AVGN: The Movie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) a już wyznaczyli polską datę premiery "only lovers left alive"? na resztę wymienionych przez ciebie również czekam, zwłaszcza na jodo. mcqueen'a uwielbiam, ale tu jednak poszedł w mainstream już. obejrzę, ale bez ciśnienia. Edytowane 18 grudnia 2013 przez tk___tk Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) Internet mówi że 14 lutego, z pewnością będzie to idealny walentynkowy film. Dlaczego Mcqueen poszedł w mainstream według ciebie? Nie chcę oglądać trailera, bo i tak obejrzę ten film. Edytowane 18 grudnia 2013 przez mate5 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) period peace o niewolnictwie + obsada = od razu większy rozgłos. nie mówię, że to źle co to to nie. nie wątpie, że film jest znakomity. "only lovers left alive" oczywiście, że dobry film na walentyki jak dziewczyna nie głupia. loki to bożyszcz nastolatek więc niejedna chętnie pójdzie. to odemnie rekomendacja na ten rok drodzy forumowicze. a jak w rozmowie jeszcze padnie nazwisko jarmush i powie, że kocha "kawę i papierosy" <3. Edytowane 18 grudnia 2013 przez tk___tk Cytuj
Ermund 107 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 czekam na Interstellar, The Grand Budapest Hotel i nowy film Smarza no i na Noah/Sin City, ale to z pewna taka niepewnoscia, a nuz wyjdzie spier'dolina Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Intersellar i Pod Mocnym Aniołem. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) Obowiązkowe blockbustery to Interstellar, nowy Xmen, Sin City, Jupiter Ascending, Edge Of Tomorrow, Dawn of the Planet of the Apes. Poza tym również The Grand Budapest Hotel, a dużo rzeczy po prostu nie pamiętam, bo nię są takie głośne, o wielu pewnie dowiem się tuż przed/po premierze. Chętnie obejrzę, choć nie określiłbym, że czekaniem z wielką zajawką : nowe Transformery, nowy Spiderman, Godzilla, Strażnicy Galaktyki, Sąsiedzi (komedia z Rogenem). Z polskich, które zazwyczaj mają niższy priorytet : Pod Mocnym Aniołem i Jack Strong. Edytowane 18 grudnia 2013 przez kotlet_schabowy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 'Hardkor Disko', 'Pod Mocnym Aniołem' i kolejnych '300'. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Obowiązkowe blockbustery to Interstellar, nowy Xmen, Sin City, Jupiter Ascending, Edge Of Tomorrow, Dawn of the Planet of the Apes. Poza tym również The Grand Budapest Hotel, a dużo rzeczy po prostu nie pamiętam, bo nię są takie głośne, o wielu pewnie dowiem się tuż przed/po premierze. Chętnie obejrzę, choć nie określiłbym, że czekaniem z wielką zajawką : nowe Transformery, nowy Spiderman, Godzilla, Strażnicy Galaktyki, Sąsiedzi (komedia z Rogenem). Z polskich, które zazwyczaj mają niższy priorytet : Pod Mocnym Aniołem i Jack Strong. No ja w sumie praktycznie to samo. Cytuj
michal 558 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 nowy Scorsese, Nolan, Fincher, Lars von Trier, Aronofsky, Jodorowsky, Anderson oraz Terry Gilliam czyli ludzie, którzy znają się na rzeczy. Cytuj
michal 558 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Tak http://www.interstellar-movie.com/ Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 tylko ze jak na razie brak potwierdzeń Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Chyba wszystkie najważniejsze projekty zostały wymienione. Od siebie dodam jeszcze "Veronica Mars", czyli film pełnometrażowy na podstawie serialu. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Po za tym co już tu było wymienione to oczywiście P.T. Anderson czyli Inherent Vice. Czekam rownież na Fury, czyli czołgi, Pitt, Pena i Szyja. Reykjavik zapowiada się ciekawe ze względu na tematykę oraz obsadę. Waltz, Douglas i Olbrychski. Dumb and Dumber to, ale to chyba tylko z sentymentu. Exodus, bo to Scott (może wroci do formy) w filmie o Mojżeszu z ciekawą obsadą. Czekam też strasznie na Knights of Cup, bo lubię Malick'a plus Gosling, Bale, Fassbender, Portman, val Kilmer, Blanchett i Mara. I na koniec nowy Burton, bo bez Depp'a czyli Big eyes Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Właśnie, Noah jeszcze, ciekawi mnie bardzo i liczę, że będzie mocne, Aronofsky chyba poniżej pewnego poziomu nie zejdzie (co prawda Zapaśnik i Czarny Łąbędź u mnie 7/10, no ale przynajmniej nie są nijakie). Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 "Interstellar" poki co jest na pierwszy miejscu. Do tego dorzucilbym rowniez "Noah" - ze wzgledu na rezysera i aktorow. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Z komiksowych to u mnie jest zdecydowanie nr 1. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Z komiksowych to u mnie pierwsze miejsce ma Teenage Mutant Ninja Turtles, chociaż nadal brak jakiegoś konkretnego info. Cytuj
qwertyp 1 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Locke http://www.imdb.com/title/tt2692904/ Tom Hardy przez 90 minut siedzi w samochodzie i gada przez telefon. Film podobno mocno chwyta za wora i nie puszcza do samego końca dokręcając coraz mocniej. Nic więcej. Zero wybuchów, zero twistów, zero efekciarstwa, to film o facecie w aucie. Czekam na Hardego, podobno daje popis pierwsza klasa no ale w końcu to Hardy, jak dla mnie to mógłby nawet przez 3 godziny zmywać gary a i tak bym z wypiekami na pysku oglądał <fanboj> http://www.youtube.com/watch?v=3V3IQ2aRNhI Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 stycznia 2014 frank - film w michaelem fassbenderem. michael fassbender to ten po środku: Cytuj
qwertyp 1 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 i maggie widzę, co to? kiedy to? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi