Skocz do zawartości

Oskary 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie za 1000 pkt: jaka jest najlepsza scena gwałtu analnego w historii kina?

W dziewczynie z tatuażem i w Delivarance są całkiem dobre, ale stawiam na Salo.

Opublikowano

spodziewałem się odpowiedzi "nieodwracalnie" bo akurat było na tapecie, ale moja ulubiona jest w dziewczynie z tatuażem dlatego też dostajesz tysiąc punktów. zadajesz.

Gość _Milan_
Opublikowano

pytanie za kretylion pkt. najlepsza scena miazdzenia murzynskiej szczeki na krawezniku przez lysego naziste z broda

Opublikowano (edytowane)

american history x. oddaję. swoją drogą w tym filmie również była dobra scena gwałtu analnego. nakręcona w zwolnionym tempie, na czarno-biało i pod prysznicem. więc sztuka. prawie jak gus van sant.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

Najlepsza scena, w której czwórka młodych chłopaków masturbuje się w jednym pokoju nasłuchu.jąc zza ściany krzyczącej z bólu spowodowanego przez ciężką chorobę kobiety myśląc, że ta uprawia seks?

Edytowane przez mate5
Opublikowano

coś z trylogii zemsty

Tak. Kocham jak jej głuchy brat zajada się ryżem czy czymś nie zdając sobie sprawy z sytuacji.

Opublikowano

odliczam dni

Zapowiada się kolejna słodkopierdząca impreza pełna uśmiechniętych blado numerów tanecznych zamiast jednego zabawnego tekstu czy filmiku. Pff.. jak będę miał tyle pracy, co teraz, to pierwszy raz od kilkunastu lat nie będę oglądał gali, no bo nie da się tego oglądać. Nie wiem, może im się to opłaca i podnosi oglądalność, ale ktoś taki jak ja, lubiący komediowość i nielubiący jarania się celebrytami i tańcem, jest targetem ceremonii Złotych Globów.

• Plusik 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam, że pojutrze będą wręczone złote globy. Mam nadzieję, że będzie Ricky Gervais.

Opublikowano

Ogólnie to mam na to wywalone, ale brak Pacific Rim w Efektach Specjalnych, a nominacja Lone Ranger jest dla mnie niezrozumiała.