SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Chyba masz na myśli titanica. Pewnie chodzi Ci o to że Buntownik nie dostał Oskara ? Nie zapominajmy jaka to była wielka gorączka na Titanica do dziś pamiętam jak jedna kaseta chodziła po znajomych a ludzie czekali w kolejce by obejrzeć. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 O ironio, na Oscarach wygrała piosenka która idealnie nadaje się dla wszystkich mających ból dupy o brak wygranej Leo Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Jak wypadły nowe piersi Angeliny Jolie (lub ich brak) ? Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 faktycznie wielki lament jest ze Leo nie dostal oscara. ja równiez zycze mu statuetki, mam nadzieje ze jednak nie sa one dla niego wszystkim i nadal bedzie sie skupial na filmach bo jak przegladam swoj filmweb to prawie kazdy film z nim dostarczal mi kapitalnej rozrywki. ale skoro juz nie dostal oscara to fajnie ze dostal go Matthew, bo idzie jak lokomotywa i oby pozamiatał w Interstellar Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 (edytowane) Tak że tak, o czymś takim jak dzisiejsze stronki mówiłem, kiedy mówiłem o bezsensownej obsesji internetu na punkcie Oscara dla Leosia. Czemu akurat on i co miałoby znaczyć że akurat by dostał Oscara? Brak tłumaczeń. Ale bywa śmiesznie: Edytowane 4 marca 2014 przez ogqozo Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Beka będzie jak kiedyś zrobią film biograficzny o Leo, a aktor, który wcieli się w DiCaprio dostanie oskara. 3 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Dla mnie te oscary to i tak sa bezwartosciowe od czasu jak hurt locker zostal nimi obsypany. bardzo dobrze się stało z dwóch powodów 1. to świetny film 2. avatar nie został nimi obsypany Edytowane 5 marca 2014 przez Kazub 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Obejrzałem sobie Oskary w wersji z Canal+ i powiem, że impreza mi się bardzo podobała. Oglądałem po raz pierwszy całą imprezę. Parę razy się naprawdę wzruszyłem np. podczas prezentacji osób, które nie żyją albo podczas przemowy Malcolma Clarka za The Lady in Number 6. Matthew MacConaughey też strasznie fajną przemowę walnął. No i prowadząca w stroju wróżki mnie rozyebała totalnie. Do tego znalazłem sobie parę filmów krótkometrażowych do obczajenia i jeden nieanglojęzyczny, fajno. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Całe te Oscary mogą sobie w du...ę wsadzić stare pryki . Wyścig , Kapitan Phillips i Wilk . A gdzie Koneser czy Labirynt ? Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) jennifer lawrence wygląda pięknie w hunger games. zwłaszcza, kiedy jest smutna, zaniepokojona, zdeterminowana albo z grymasem bólu. w tej fryzurze, sukni, z makijażem wygląda okropnie zwyczajnie. metiu chyba uraczył się botoksem. Edytowane 6 marca 2014 przez Kazub Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 Bez niespodzianek. 12 lat robiony pod oskary, a Leo bez.. nagrody i w sumie dobrze, może w następnej roli zmieni chociaż krawat. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 (edytowane) No rzeczywiscie, biedny DiCaprio, oscara nie dostal : Edytowane 15 marca 2014 przez Bansai 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi