sprite 1 783 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Oglądaj. Zajebisty serial Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ashur dołączył do obsady. Kurde, trochę brakuję mi w tym sezonie większego klimatu zaszczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Samarytanin jest na tropie Shaw.Pairing ShawxRoot praktycznie wyłożony na tacy przez twórców.Obstawiamy, która z nich umrze w tym sezonie? Mój głos na Root. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Shaw ładniejsza ale to taki John w spódnicy, Root jest ciekawszą postacią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 No bo widać, że twórcy akcentują relacje tych dwóch postaci coraz mocniej, a ich flirt już przestaje być subtelny. Po co skupiać się na takich rzeczach, jeśli nie po to, aby dać podbudowę do dramy, która ma dopiero nastąpić ?Dobra, może żadna nie umrze, ale jakaś tragedia wisi w powietrzu. Czuje to. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Szau w kiecce z dekoltem wygrałą odcinek, ale zdrowa sztuka <3 root też dobry materiał na żonę ale któraś powinna umrzeć aby nie było zbyt teletubisiowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Samarytanin jest na tropie Shaw. Pairing ShawxRoot praktycznie wyłożony na tacy przez twórców. Obstawiamy, która z nich umrze w tym sezonie? Mój głos na Root. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Invictus maneo Super odcinek, cała ta otoczka wokół Eliasa i jego przeszłości strasznie mi się podobała i nadała trochę głębi dość, na pozór, oklepanym motywom w odcinku. Przyznam - bałem się że Elias zginie. Nie dlatego, że nie chce, ale po prostu akcja jednak nie była jakaś naprawdę mocna i jego śmierć teraz pozostawiłaby niedosyt. Na szczęście odcinek nie zakończył wątku Eliasa, a raczej dołożył mocarną cegiełkę do konfliku z Dominiciem. Scarface [*] Edytowane 26 Listopada 2014 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ogladam nowy odcinek, i lubie ten lekki serial ale w pierwszych 2 minutacj atakuje mnie glupotami pokroju P90 w szafce w sklepie, o ktorym nikt oczywiscie nie wie (nawet nie trzeba trzymac broni w zamykanej szafce), niedostatecznej celnosci blond agentki (ktora potrafi ustrzelic Root zabijajaca innych agentow w trybie autopilot) oraz scena na pace w ciezarowce, w ktorej o dziwo jest dosyc jasno jak na zamknieta skrzynie gdzie nie ma swiatla... ogladam dalej, dla Eliasa ok, pierwsze minuty odcinka ratuja tez cycki Shaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Cieszy mnie fakt, że rozwijają postać Eliasa. Jego ekipa to prawdziwi chłopcy z ferajny. Dominic też fajnie łamie stereotypy. Węszy skubany, nawet za bardzo. Jak znam życie gdy dojdzie o co tak naprawdę chodzi w tej grze w grze będzie już za późno dla niego. Fusco ładnie obrobił blond-terminatora. Zbliża się finał zimowy i czyżby szykowała się spektakularna śmierć jak w poprzednim sezonie? Mam podobne przeczucia jak Dahaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 aktualnie to trudno mowic o jakiejkolwiek ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zapowiedz kolejnego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 o nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Po tym co wyprawiają z Root i Sameen to już jestem pewien, że któraś z nich kopnie w kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Nowy odcinek 10/10 Nie wierze,ze zabili Shaw ;( .Mam nadzieje,ze to byla kolejna symulacja maszyny lub blondyna wezmie Shaw na tortury. Moze ten koles agent pojawi sie nagle i uratuje shaw . Zapowiedz nastepnego odcinka Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 No masakra, ale skoro będą szukać Shaw to pewnie nie zginęła, byłoby to zbyt podobne do śmierci Joss Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kuuur.... Coś trzeba zrobić z tym podglądem postów w nowej zawartości. Nadziałem się na spoiler I jak tu teraz obejrzeć odcinek z zapałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) No masakra, ale skoro będą szukać Shaw to pewnie nie zginęła, byłoby to zbyt podobne do śmierci Joss Nawet nie wiedzialem ze Sarah Shahi jest w ciazy. Wiec nawet jezeli Shaw zyje to nie zobaczymy jej dluglo albo wcale Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To akurat nie zawsze był problem. Mogą sezon dokręcić a ona jeszcze będzie w 6ym miesiącu czy jak tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ależ odcinek Ja nie chce, aby Shaw wróciła. Jak padła to padła i już. Jak chcieli ją tylko usunąć z serialu na chwilę, to trzeba było zrobić z tego porwanie i tyle, a nie grać tanio na emocjach Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 No to przecież mogli ją podnieść z tej ziemi i porwać, nie? Problem solved. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Nie chodzi o to co mogli zrobić, ale o to co pokazali twórcy.Scena grała na emocjach związanych ze śmiercią postaci i jako śmierć była przedstawiona, więc jeśli ewentualnie ją przywrócą, będę się czuł po prostu oszukany. Jak z tego powrotu wynikną jakieś ciekawe rzeczy, to łatwiej będzie to wybaczyć, ale niesmak pozostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jezeli postac zostaje 2 razy postrzelona w brzuch i potem ma przezyc to sorry ale to zwykly prizon brejk sie robi i jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Petarda odcinek, ogladalem jak na szpilkach, przy pierwszej symulacji gdy zginal Harold to jedno wielkie wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 W ogóle ten odcinek fajnie pokazuje dlaczego głównej ekipie niemalże zawsze wszystko się udaje. Dlaczego plany maszyny zawsze wypalają i rzadko kiedy nie mamy happy endu.I bekowy moment z Fusco całującym Root XD Ta scena wyglądała jakby aktor zrobił sobie jaja po prostu, ale twórcy i tak zdecydowali się to dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi