Rayos 3 170 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Kupilem uzywana zelde spirit tracks na alledrogo, koles zaznaczyl ze nie wie czy gra chodzi bo nie ma jak sprawdzic, liczylem jednak na to ze po taniosci wyrwe kolejna zelde jednak prawda okazala sie burtalna, przy uruchomieniu wywala blad Data could not be read. Macie jakis pomysl jak ew. naprawic gre? otworzylem cartridgea, przeczyscilem itd itp, ale nic nie pomoglo Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Jak czyszczenie nie pomoglo to mozesz wywalic do smieci. Chyba wiem od kogo kupiles,wiekszosc jego gier nie dziala. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 grudnia 2013 szkoda kurcze, liczylem na fajny deal najwyzej bede scumbagiem i wystawie na allegro samego carta, francuskeigo boxa zostawie Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Kupilem takie francuskie pokemon soulsilver za 15zl, gra do smieci, ale mialem juz wczesniej sam cart, teraz jest komplet. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 grudnia 2013 no wlasnie to teraz ja musze kupic tylko cartridgea tej zeldy, moze masz? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Nie, Zeldy z ds'a sa do dupy przez to sterowanie. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Napiszcie chociaż, o którego sprzedawcę chodzi, co by było wiadomo, kogo omijać. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 grudnia 2013 http://allegro.pl/show_user.php?uid=14982324 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Całe szczęście, że swego czasu nie udało mi się wylicytować FFIV od niego - dzisiaj bym żałował tego zakupu... Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Licytowalem tego finala dla pudełka ale jakies dwa pionki musialy sie wtracic. Cytuj
rooody 0 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Witam, zarejestrowałem się na forum żeby dorzucić swoje kilka groszy. Ten sam sprzedawca, ten sam problem, też Zelda tylko Phantom Hourglass. Natomiast do samego sprzedawcy nie mam pretensji, wystarczy zobaczyć jego ostatnią aukcje gdzie pozbywa się wszystkich francuskich gier: http://allegro.pl/zestaw-84-gier-gry-na-nintendo-ds-dsi-ds-lite-i3870259829.html Cytując: PRZEDMIOTEM SPRZEDAŻY SĄ UŻYWANE GRY NA KONSOLĘ NINTENDO DS/ DSI/DS LITE 84 GRY - USZKODZONE GRY WCZEŚNIEJ BYŁY SPRZEDAWANE NA SZTUKI I Z INFORMACJI KUPUJĄCYCH WYNIKA ,ŻE 90 % GIER BYŁA USZKODZONA Zatem raczej nie miał gość złych zamiarów, pudełko z instrukcją się przyda, ale warto wiedzieć, że jeśli pojawią się jakieś podejrzanie tanie francuskie gry na Allegro to raczej nie warto ryzykować. Nota bene kupiłem jeszcze Scooby Doo - Who's watching who, zobaczymy czy też wtopa... Pozdrawiam, Adam Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Witam, zarejestrowałem się na forum żeby dorzucić swoje kilka groszy. Ten sam sprzedawca, ten sam problem, też Zelda tylko Phantom Hourglass. Natomiast do samego sprzedawcy nie mam pretensji, wystarczy zobaczyć jego ostatnią aukcje gdzie pozbywa się wszystkich francuskich gier: http://allegro.pl/zestaw-84-gier-gry-na-nintendo-ds-dsi-ds-lite-i3870259829.html Cytując: PRZEDMIOTEM SPRZEDAŻY SĄ UŻYWANE GRY NA KONSOLĘ NINTENDO DS/ DSI/DS LITE 84 GRY - USZKODZONE GRY WCZEŚNIEJ BYŁY SPRZEDAWANE NA SZTUKI I Z INFORMACJI KUPUJĄCYCH WYNIKA ,ŻE 90 % GIER BYŁA USZKODZONA Zatem raczej nie miał gość złych zamiarów, pudełko z instrukcją się przyda, ale warto wiedzieć, że jeśli pojawią się jakieś podejrzanie tanie francuskie gry na Allegro to raczej nie warto ryzykować. Nota bene kupiłem jeszcze Scooby Doo - Who's watching who, zobaczymy czy też wtopa... Pozdrawiam, Adam Być może koleś ma jakieś niskiej jakości pirackie karty do DS, allegro jest zalane podróbkami Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 stycznia 2014 to nie sa pirackie karty, to oryginalne gry, tylko ze... nie dzialaja Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Nie kumam jak można zepsuć grę na DSa. Oświećcie mnie 1 Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 tu artykuł jak odróżnic pirata od oryginała, może komuś pomoże: http://www.wikihow.com/Determine-if-Your-DS-Game-Is-Fake Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 stycznia 2014 normalnie, mozna zalac, minimalnie cos zardzewieje i juz nieszczescie gotowe albo mozna tak styki zarysowac, ze tez do niczego sie nie beda nadawaly, sa rozne sposoby Cytuj
rooody 0 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 tu artykuł jak odróżnic pirata od oryginała, może komuś pomoże: http://www.wikihow.com/Determine-if-Your-DS-Game-Is-Fake Generalnie nic nie wskazuje na to, że te gry są podróbkami. Tak czy owak nie działają więc raczej nie warto - chyba, że dla pudełka z instrukcją... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi