sccorp84 0 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Witam, pracuję powoli nad platynką w GTA i mam małe problemy z trofeum za przejście gry na 100%, mianowicie: - jak podczas wspólnego spędzania czasu zagrać w tenisa i rzutki? Gdy Trevor, Michael i Franlin spotykają się razem, na mapie mam dostępne jedynie bary, streatptease, golf i bodajże kino, rzutki oraz tenis w ogóle się nie wyświetlają... - jak skutecznie rozegrać 9 dołów w golfie w przewidzianej lub mniejszej ilości uderzeń? Będę wdzięczny za pomoc, pzdr Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Graj Michaelem i wtedy zadzwon po n.p. Franklina, Tennis powininen byc dostepnyz Golfem ci nie pomoge, za pierwszym razem mi wpadlo trofeum bez zadnego wysyliku Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 A może jakaś ustaweczka w piątek pod trofea ? Np wyścigi ? Są chętni ? Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Ja sie chętnie pisze na ustawkę pod trofiki za wyścigi w online Jestem online dzisiaj od 18. Przydałyby sie jeszcze 2 osoby, żebyśmy mogli tez rajdy z pilotem ogarnac Cytuj
orzel 2 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Ja z miłą chęcią dołączę .Być może dam radę skręcić ziomka. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Jak ktoś gra na PS4 to proszę o pm bo potrzebuje pomocy, regularne granie on line pod trofea. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi