NewNickPL 50 Opublikowano 19 stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 stycznia 2014 No właśnie za pomocą nich otworzyłem drzwi a pucharku nie było. Ale spokojnie, dwóch jest na małych wysepkach więc z biegiem czasu odblokujesz resztę. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Panowie, kolejne pytanko Wyskoczył mi komunikat jakobym odkrył zdarzenie społecznościowe. udałem się w owe miejsce (na pełnym morzu) i nic się nie wydarzyło Jedynie niebieska ikona statku. Jak okiem sięgnąć dookoła morze i nic więcej Podpowiedzcie coś proszę bo mam przeczucie, że coś lamię Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 27 stycznia 2014 Autor Opublikowano 27 stycznia 2014 Możliwe, że się spóźniłeś. Czasami tak jest, że odkrywasz coś i może akurat Twój znajomy tam jest to jemu info się przyda. Ja kilka razy miałem tak, że coś odkryłem, popłynąłem i po drodze minąłem ten statek do którego miałem jeszcze kilometr 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Kumam dzięki za info Bo kompletnie nie ogarniałem tego co się dzialo Cytuj
lennox 67 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) Panowie, mam pytanie odnośnie jednego z wyzwań. A konkretnie o wyzwanie Kameleon gdzie należy ogłuszyć wroga będąc w zmienionym tłumie. I tu nie rozumiem - tylko ja mam być zmieniony ? czy tłum w który się wmieszam również ? Dziwnie to napisane. Edytowane 2 lutego 2014 przez lennox Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 4 lutego 2014 Autor Opublikowano 4 lutego 2014 Chyba jest taka zdolność, że jak wchodzisz w grupkę ludzi to jak jej użyjesz to ktoś z tej grupki zmienia się w Ciebie, i jak podejdzie przeciwnik to zabijasz go będąc cały czas w tej grupce. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) Serio nikt oprócz nas nie gra w te gre ? Gdyby ktoś potrzebował - poniżej lokacje społecznościówek. http://www.jp.guihard.net/IMG/jpg/map-social-events.jpg Edytowane 4 lutego 2014 przez lennox 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Moze w koncu to wbije. Pewne jest to, ze w kazdej chwili conajmniej jedna lokacja jest dostepna? Musze miec odblokowane porty? Bede widzial te ikonki z daleka, czy musze dosc blisko podplynac? Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Jak tylko uporam się z trofeami on line w Bioshock 2 to zabieram się za Black Flag. Jeszcze trofeami się nie interesowałem a samą gre uruchomiłem zaledwie na 30 minut po zakupie konsoli. Bo bardziej wciągnął mnie Resogun. Ale wiem że na 100% będę w Black Flag chciał zrobić 100%, nawet trofea za DLC Cytuj
lennox 67 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) Moze w koncu to wbije. Pewne jest to, ze w kazdej chwili conajmniej jedna lokacja jest dostepna? Musze miec odblokowane porty? Bede widzial te ikonki z daleka, czy musze dosc blisko podplynac? Jak jesteś blisko to Ci się pokaże na mapie. Pod adresem poniżej, ludzie na bieżąco się informują co gdzie i przez ile będzie dostępne http://ps3trophies.com/forums/assassin-s-creed-iv-black-flag/38556-aciv-ps4-social-events-sharing-thread-5.html#post602183 Ale Co by nie było za dobrze Tych skrzynek, konwojów i wieloryba nie ma tam zawsze one pokazują się w danym dniu i danej godzinie Jest jednak mały myk na opanowanie tematu jak wypatrzysz pod adresem powyżej, że ktoś znalazł - zasuwaj tam ile wejdzie, jeśli nic tam nie będzie, nie martw się tylko odłącz internet od konsoli, podłącz ponownie - by gra zalogowała sie na nowo do serwerów UBI, jeśli dalej nic - powtórz temat do skutku. Knif polega na tym, że społecznościówki są nie na wszystkich serwerach UBI. Także za którymś razem się uda Jak tylko uporam się z trofeami on line w Bioshock 2 to zabieram się za Black Flag. Jeszcze trofeami się nie interesowałem a samą gre uruchomiłem zaledwie na 30 minut po zakupie konsoli. Bo bardziej wciągnął mnie Resogun. Ale wiem że na 100% będę w Black Flag chciał zrobić 100%, nawet trofea za DLC Jak i ja Wszystkie AC mam splatynowane Ale tą część wszystko na 100% włączenie z DLC muszę zrobić Edytowane 4 lutego 2014 przez lennox 1 Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 5 lutego 2014 Autor Opublikowano 5 lutego 2014 Ja już w to nie gram. Gdyby nie słaaaaaby multi to może być potrzymał dla dlc, ale od razu jak wpadła platyna to wyszedłem z meczu i wyjąłem płytę. Po chwili gra była w popularnym serwisie wystawiona na wymianę i sprzedarz (sprzedała się jeszcze tego samego wiczoru) Cytuj
lennox 67 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 (edytowane) @UP - dorwałem właśnie skrzynkę społecznościowa został jeszcze tylko konwój Problem problem polega na tym, że jak pisałem pare dni temu cały czas świeci mi się na mapie konwój w miejscu gdzie już go dawno nie ma. Jakiś Bug. Pytanie tylko, czy w takim razie pojawi się kolejny (niebieski). Pytam bo mnie szlag zaraz trafi Edytowane 7 lutego 2014 przez lennox Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Hej, zamierzam teraz zabrać się za Black Flag i zriobić pełne 100% platinum, i w pierwszej kolejności chce usunąć z drogi trofea Online. Czy to trudne? Tzn które trofea robić pierwsze? Bo fabuły jeszcze nie ruszałem i specjalnie mi się tam nie śpieszy. Zależy mi na tym aby zrobić on line na początku, a potem w dowolnej chwili robić singla. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 14 lutego 2014 Autor Opublikowano 14 lutego 2014 Online wpadają same, trzeba tylko odhaczać umiejętności których się użyło, bo jest trofik za użycie wszystkich. Potem mozolne dobijanie do 55 LVLu... Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Aha, to super. Dzięki wielkie, bo mam dość trofeów pod które trzeba się ustawiać. Szukać do nich graczy którzy też nie mają itp. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Online wpadają same, trzeba tylko odhaczać umiejętności których się użyło, bo jest trofik za użycie wszystkich. Potem mozolne dobijanie do 55 LVLu... Ja lecę do 55 lvl. Co z umiejętności wpadnie po drodze to moje, a co nie to zacznę robić od 50 lvl. W sumie są one proste, także nie będzie z tym problemu. Wczoraj wreszcie trafiłem na konwój więc "Chętny do dzielenia" wpadł wczoraj. Już byłem pokichany bo skrzynka i wieloryb łatwe do zlokalizowania, z konwojem było gorzej. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 No to zaczynam, Tomb Raider skonczony Black Flag Next Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Czy ten "gupi" Uplay passport potrzebny jest do grania multi i do tego jednego trofeum w singlu i czy muszę zapłacić by go aktywować skoro miałem go we wcześniejszych Asasynach? (ostatnio w AC3) Najchętniej to bym go nie aktywował i tyle. Tylko pytanie czy jest potrzebny do tych niektórych trofeów? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Ktoś chętny na boosting w AC4? 35lvl i już dłużej nie chcę mi się normalnym sposobem ;___; Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 27 lutego 2014 Autor Opublikowano 27 lutego 2014 Wataha jest najlepsza do nabijania, na wyższych poziomach trudności dają więcej XP Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Ehh nie zauważyłem że to temat aC4 na ps4. Nevermind ale dzieki za protipy. Masz jeszcze jakies? Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 28 lutego 2014 Autor Opublikowano 28 lutego 2014 Warto wykonywać te zadania dodatkowe, typu zabij z powietrza, z ukrycia. Mi oczywiście nie działały, wykonywałem wszystkie, a zaliczało tylko 3 pierwsza za marne 500 ptk... Warto tez robić wyzwania, typu zabij 50 razy z pistoletu, albo zabij 75 razy akrobatycznie itp, dają duże boosty te zadania, ale i tak wiele godzin spędzi się w tym żałosnym multi... Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 ja mam dopiero 48lvl. rzygam już tą grą Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 28 lutego 2014 Autor Opublikowano 28 lutego 2014 Ja jak pisałem wcześniej, w chwili wpadnięcia platyny -> PS button -> zamknij aplikację -> opcje -> wysuń płytę Godzinę później gra sprzedana była O ile singiel jest spoko i nie miałbym nic przeciwko szukaniu wszystkich znajdziek (nie trzeba) to multi konkretnie odstrasza... Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Czy te trofea w AC4 można zrobić samemu? Czy są jakieś które wymagają grania z kimś, lub typu zabij 10 graczy on line jak to było w Tomb Raider. Bo nie mogę się połapać tak naprawdę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi